Jump to content
Naimisiin.info

hunter308

Aktiivijäsen
  • Viestit

    57
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by hunter308

  1. On 14.8.2009 at 17.39, Sanu said:

    Muutenkin Haikon kartanosta sen verran, että vaikkakin kartanorakennus onkin hieno ja kenties kartanossa olevat huoneetkin, en voi suositella Haikon kylpylää oman käynnin perusteella. Illalla oli vaikea saada ruokaa mistään, huoneet (myös sviitti) kylpylähotellin puolella eivät vastaa omaa käsitystäni hienosta hotellihuoneesta. Joten jos varaatte sieltä huoneen, varautukaa siihen että huone ei ole erityisen uusi tai hieno.

    Ulospäin hieno paikka, huoneet on niinkuin olis jossain 80-luvun leirikeskuksessa 

  2. On 23.6.2015 at 08.50, Jun said:

    Tuohon omaisuusluetteloon, jos puhutte nykyisestä omaisuudesta, niin sen luetteloiminen lienee suht järkevää. Meillä ehdossa puhuttiin vain toisen nimissä olevasta omaisuudesta, eli tarkoittaen myös myöhemmästä tai sen tilalle tulevasta. Ainoa asia, mikä tällä meidän ehdolla pitää muistaa, on kirjata kaikkiin isompiin ostoksiin (esim auto) molempien nimet omistajiksi jos molemmat on maksajia. Muutoin auto menisi sille joka on omistaja.

    Omaisuusluettelo ei ole pakollinen. 

    Se on mainittu siinä siksi että avioehtosopimus voidaan tehdä esim vain koskemaan jotain tiettyä omaisuutta tai olemaan voimassa vain rajoitetun ajan tms

  3. On 27.4.2009 at 22.06, Tuu-tikki said:

    jos nyt mietitään "perinteisiä" häitä, niin yleensähän on...

    ...morsian ja sulhanen

    On

    ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.)

    Ei

    ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms.

    Ei

    ...vihkiminen kirkossa lauantaina

    Kirkossa, mutta ei lauantaina 

    ...hääjuhla sen jälkeen

    On

    ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit

    On

    ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu

    Jos kakkua aiotaan syödä, se on pakko leikata. 

    ...häävalssi/häätanssi

    Ei.

    ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa

    Ei.

    ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta

    Ei.

     

     

  4. En ole koskaan semmosta saanut, mutta vanhemmalle väelle ja kauempana asuville lähetin digitaalisen Save the Date kortin. Eli valokuva meistä, johon teksti Save the Date ja päivämäärä. Lähetin whatsappissa.

    Kutsunkin tein digitaaliseen muotoon: copyrightvaapaa kuva kahdesta sormuksesta, paikka, pvm, kelloaika. Lähetin niinikään whatsappissa. Hox! Vieraita kutsutaan 10 tai 11. Juhlat kotona.

  5. Mun ekoissa häissä tehtiin semmonen rajaus esim serkkujen kanssa että vain ne kutsuttiin joiden kanssa on ollut tekemisissä. Mun äitilläkin oli 6 sisarusta jotka kaikki on osanneet lisääntyä :D samaa linjaa exän sekä isän että äidin puolelta. Joku täti siitä kyllä suuttui kun hänen poikansa ei saanut kutsua vaikka serkulle oli tullut..

    Avioliitto on kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti.

×
×
  • Create New...