Moursian

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Moursian

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 09/14/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Tahtoo käytössä myös meillä. On kyllä näppärä. Kalenteri-ihmisenä tykkään erityisesti deadlineista, joita tehtäville voi asettaa.
 2. Liityn myös porukkaan. Meillä juhlat Pihlajasalissa 2020. Aika vähän on tilasta kuvia saatavilla, Facebookissa on jokunen. Olisin kiinnostunut näkemään tilasta "juhlakunnossa" olevia kuvia, jos jollakin sattuisi olemaan.
 3. Onko Porin suunnalla näin hiljaista? Täällä ilmoittautuu yksi kesän 2020 morsian.
 4. Meillä myös 1.8.2020 <3
 5. Kaaso pyydettiin heti, kun hänelle tulevista häistäkin kerrottiin. Itse asiassa hääpäivääkään ei ollut vielä päätetty, kosintaan vasta suostuttu. Eli tapauksessamme kaaso oli/on selvillä jo pari ja puoli vuotta ennen häitä.
 6. Otan miehen sukunimen lasten vuoksi. Plussaa on toki myös se, että miehen sukunimi on mielestäni upea
 7. Valitsimme hääpäiväksemme 1.8.2020. Luulisi ehtivän yhdet häät suunnittelemaan, kun aloittaa näin pari vuotta etukäteen.
 8. Meilläkään ei kyllä anopin mielipiteet paina. Ei niitä varmaan kummemmin kysellä, eikä anoppi ole kyllä sen tyylinen, että alkaisi niitä tyrkyttämäänkään. Oma äitini onkin sitten jo eri asia.. Häät ovat kuitenkin minun ja mieheni, joten me teemme asiat omalla tavallamme.
 9. Hääsuunnittelut alkoivat heti kosinnan jälkeen (viikko sitten). Häät ovat kyllä vasta 2020 kesällä.. Juhlapaikkavarauksia täällä kuitenkin otetaan jo vastaan, että kaippa niitä muitakin todella aikaisin aloittavia on.
 10. Otin itse käyttöön myös tuon Tahtoo ohjelman/sovelluksen tai miksi sitä nyt ikinä kutsutaankaan. Näppärältä vaikuttaa. Ei ainakaan tarvi huolehtia papereiden hukkumisesta..