Jump to content
Naimisiin.info

naali

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by naali

  1. Jostakin syystä itselleni on tärkeää olla naimisissa ennen lasten yrittämistä. Lapsena muistan olleen mulle tärkeää, etten ollut ns. vahinkolapsi, vaan vasta avioliitossa alkunsa saanut. Lisäksi katson avioliiton sitoutumisen merkiksi, jos ei esim. uskalla mennä naimisiin, koska se on niin lopullista, ei mun mielestä tarvitse lapsiakaan tehdä.  :)

  2. Meillä kutsuttuja 40, eli vain läheisimmät ihmiset, joiden tahdomme ehdottomasti olevan läsnä, kun meidät vihitään. Sukua ei tule juurikaan ja kavereista vain ne läheisimmät. Olen tyytyväinen, että pidin oman pääni, enkä kutsunut ihmisiä vain muodon vuoksi. Jos joku kutsumattomista suuttuu, niin se on meidän häpeämme, ei vanhempiemme.

  3. Meidän häävalmistelut on vasta hyvin alussa, mutta ollaan puhuttu siitä ettei tavaraa enää tarvita. Ollaan oltu yhdessä jo 7 vuotta, joten kaikenlaista löytyy. Siispä pyydämme lahjaksi häämatkakassaan varantoa. Ja varmasti jotain häämatkaltakin jää yli ja niillä voi sitten ostaa tarpeellisia tavaroita.
    Sama täällä!  :) Häämatka lahja molempien vanhemmilta, lahjaksi sitten toivon mukaan saamme matkarahaa ja loput hääkuluihin esim. valokuviin, kiitoskortteihin.
×
×
  • Create New...