Jump to content
Naimisiin.info

Neni

Rouva
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Neni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Upea valinta! Oon kuullut Andante festivon jousiorkesterin soittamana kaksissa eri häissä. Toivottavasti saatte ihan oikean bändin soittamaan sen! Kutkuttaa, kun ajattelenkin. Kappale olis ehdoton valinta myös omiin pirskeisiini, mutta kaveriporukasta/sukulaisista ei löydy sopivaa kokoonpanoa ja tilattu orkesteri maksaa tosi paljon. Nauhoista en välitä, joten jotain pienimuotoisempaa siis meille.
  2. Neni

    Sulhasten suusta

    Hih, hauskaa luettavaa ;D Oma sulhaseni luuli aikoinaan, että kihloihinkin mennään kirkossa papin aamenen saattelemana. Eikä meinannut millään uskoa, että ihan kahdenkeskinen sopimushan se on... Siinä vaiheessa ei onneksi vielä suunniteltu omia kihloja/häitä. Nyt taitaa miesparka olla jo hiukan valistuneempi
  3. Me aiomme laittaa lahjalistan. Itse olen tykännyt vieraana ja mielikuvituksettomana lahjanhankkijana, jos hääparilla on lista. Sieltä voi suht kätevästi valita sopivan hintaisen jutun ja tulee hankittua ainakin jotain sellaista, mitä hääpari todella tarvitsee/toivoo. Meillä ei ole vielä ihan hirveästi tavaraa (5 vuotta yhteisessä asunnossa, mutta opiskelijoina). Meillä on tosi vähän lakanoita, pyyhkeitä ym. tarpeellista ja olemme vasta jokin aika sitten aloittaneet keräilemään "sitä omannäköistä" astiasarjaa. Olen aika tarkka näiden esineiden suhteen eli en tykkää siitä et kaappini pursuilee eri mallisia, tyylisiä ja värisiä kippoja ja kuppeja. Siksi lahjalista sopii meille hyvin! Sulhasen sukulaisilla on aivan toisenlainen tyyli kodinsisustamisessa ja vähän kaikessa muussakin, eli pieni aavistus on (aikaisempien suvun häiden perusteella), että saadaan lahjalistasta huolimatta pitsityynyjä sohvalle tai värikäs kanavaneulontatyö . Mutta ajatus on kaiketi tärkein ja pääasia on, että ihmisillä on hauskaa juhlissamme!
×
×
  • Create New...