Jump to content
Naimisiin.info

hoitsu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hoitsu kaikki viestit

  1. Häät vaan lähestyy eikä ole vieläkään minkäänlaisia sukkia! Ostin ihanan alusasun ulkomailta ja nyt sitten harmittaa kun en tiedä mitä laittaa niiden kanssa. Se on siis korsetti johon pitäisi saada siten kenties stay-upit tai jotkut?? Häät on kahen viikon päästä ja pelkään että hikivana kulkee perässä =) En ikinä käytä sukkahousuja tai yleensäkkään minkäänlaisia sukkia juhlissa, joten voi olla nuokin oudot..enkä ole koskaan mitään stay-uppeja pitänyt koivissani..Meneeköhän nyt sitten ihan uusiks koko alusasu homma??
  2. Ollaan kahen vaiheilla, että tuleeko mies vai nainen. Uskon, että valitaan naispappi koska tämä henkilö on isäni tuttuja emmekä tunne tätä miestä lainkaan. Sukupuolella ei ole mitään väliä, nyt kyllä haluaisin välillä nähä naispapin kun aina on kaikilla ollut mies =)
  3. hoitsu

    Kreikka

    Camilla. !! No niin, näätte sitte vasta naineen parin ;D
  4. hoitsu

    Kreikka

    Eilen varattiin matka Santorinille, Imerovigliin! Matka 21-28.8!
  5. Meillä ei ole virallisesti päätetty, joten voihan olla että kaikki muuttuu täydellisesti... Ite ollaan meinattu kaikki tehdä, joten tässäpä tätä ideaa sitten: Ruisleipää Vaaleaa leipää Juustoa Kinkkua Graavilohta Makaroonisalaattia Tavallista salaattia Porkkanaraastetta Kermaviilikastike mansikkakakkua "irtokarkkiboolia" sipsiä dippikastikkeita vettä, maitoa, mehua, limsaa, kahvia siideriä, kaljaa, boolia Kakun kanssa voisi tarjota myös rutanatorttua, suklaaleivoksia, juustokakkua yms.. Jos viereaita tulee vähän, mitä ollaan ajateltu niin voisimme tilata lempigrilliltämme kebabbia ruuaksi. Jos taas täytyisi valita joku ns. perinteisempi ruoka niin se olisi luultavasti perunamuusi+lihapullat+ruskeakastike+keitetyt porkkanat. Tai sitten joku lohikeitto..
×
×
  • Create New...