Timanttisukka

Jäsen
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Timanttisukka

 • Taso
  Untuvikko
 1. Huh, alkoipas jännittää kaikki kun luki tän ketjun läpi. Muakin jännittää ehkä eniten viihtyykö vieraat ja lähteekö aikaisin pois. Mutta lähempänä vielä toistaiseksi on pelko siitä saadaanko haluamamme juhlapaikka haluamaamme aikaan.
 2. Nostanpa tätä. Rustholli vahvasti ehdolla hääpaikaksi. Onko kellään kokemuksia nykyisen omistajan/ pitopalvelun ajalta?
 3. Teidän vinkin perusteella otin tahtoon käyttöön ja tykkään. Jotain on kyllä excelissäkin, ainakin juhlapaikkavertailua ym. Suunnittelu siis vasta alussa. Kiitos vinkistä!
 4. Mulla oli myös periaatteena, että ensin naimisiin ja sitten lapsia. Kävi kuitenkin niin, että olin jo yli 30 v kun tiemme kohtasivat oikean miehen kanssa. Miehelle ei ollut väliä missä järjestyksessä mennään. En halunnut lykätä lapsen yrittämistä kauemmas ja samalla koko ajan enemmän epätodennäköiseksi. Enkä myöskään halunnut järjestää häitä nopealla aikataululla siksi, että päästäisiin pian lapsentekoon. Siispä saatiin ensin 2 lasta ja nyt voi alkaa suunnitteleen häitä. Meille tulee ihan kunnon häät enkä missään nimessä pidä sitä turhana siksi, että lapset on jo tehty. Avioliitto ei mulle muuta merkitystään, mutta hääjuhla ehkä vähän. Jos häät olisi ollut ensin, siinä ehkä enemmän juhlisi sitä yhteisen taipaleen alkua ja sitoutumista toiseen. Nyt haluan järjestää hääjuhlan, koska haluan juhlistaa meidän rakkautta, onnea ja sitä miten ihana elämä meillä on. Meidän rakkaus on selvinnyt kahdesta vauvavuodesta, ollaan kasvettu uusperheenä, meidän parisuhde voi paremmin nyt kuin koskaan ja me eletään tässä ja nyt, onnellisina. Sitä haluan juhlia. Sitouduttu ollaan toisiimme vakavasti jo aikoja sitten.
 5. Meillä minä kuulun kirkkoon, mies ei ja minäkään en ole erityisen uskonnollinen. Mies ei ikipäivänä liittyisi kirkkoon vihkimisen takia ja minusta tuntuisi oudolta, jos liittyisi. Mutta minä odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan millainen ja missä vihkiseremonia voisi olla. Ei pienintä epäilystäkään, etteikö sii voisi tulla yhtä kaunis ja arvokas kuin kirkollinen vihkiminen. Lasten nimenantojuhlaankin keksimme oman seremonian ja kaikki kiittelivät ja pitivät kauniina.
 6. Hän on vahva ihminen, joka pärjää ja seisoo omilla jaloillaan. Niin myös minä. Kumpikaan ei ole pelastanut toista, kumpikaan ei ole toisesta riippuvainen. Olemme yhdessä ainoastaan siksi, että tahdomme ja rakastamme. Ja sen vahvempaa ei ole. Hän on uskomaton rakastaja. Ennen häntä en ole tiennyt sen olevan mahdollista mitä olen hänen kanssaan tuntenut. Olen onnellinen arjessa hänen kanssaan. Elämässä ei ole mitään määränpäätä, jonka saavutettuani olisin onnellisempi. Se on tässä.
 7. Kihloissa ollaan oltu jo muutama vuosi, mutta hääsuunnitelmia aletaan varovaisesti käynnistellä nyt kun ei ole enää vauvasuunnitelmia eli lapset tehtiin ensin.
 8. Onpa ikävä tilanne. Komppaan pompomia! Ero voi tuntua hypyltä tyhjyyteen, mutta se voi olla myös uuden alku. Jos sinun ja miehesi haaveet ja toiveet tulevaisuudesta ja jopa toisistanne ovat kovin erilaiset, ei naimisiinmeno sitä muuta. Mieti mitkä asiat ovat sinulle ehdottoman tärkeitä ja voitko ne miehesi kanssa toteuttaa sekä onko jotain missä olisit valmis kompromissiin, että yhteiselonne voisi jatkua. Ja sitten keskustelkaa. Liian vanha et missään tapauksessa ole vielä mihinkään. Tsemppiä!