MissHermione

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About MissHermione

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Pitsiset ja tylliset puvut eivät ole yhtään oma juttu. Valitettavasti näitä on tällä hetkellä joka kauppa täynnä, ja ne omantyyliset simppelit satiinipuvut kadoksissa... No, onneksi on aikaa pohtia ja ehkä miettiä teettämistäkin. Eikä missään nimessä paljastavaa, olkaimetonta tai tissivaon näyttävää pukua.
 2. Itselleni ei tule korkokenkiä ollenkaan; sisätiloihin jotkut valkoiset ballerinat ja tämän hetkiset ulkohaavekengät ovat aidot pitkät UGGit harmaina. : ) En käytä korkoja koskaan muutenkaan, edes juhlissa, joten en halua sitä epämukavuutta muutenkin pitkään ja paljon jaloillaan olemista sisältävään hääpäivään.
 3. Joo, aivan samat fiilikset täällä. En muutenkaan olisi halunnut kosintaa minkään älyttömän ihmisjoukon keskellä, ja olisin kyllä järkyttynyt ja pettynyt jos joku minunkin häissäni kosisi - jokaisella pariskunnalla on hyvä olla ne ihan omat hetkensä. Kaipa tämänkin voi tehdä tyylikkäästi keskustelemalla etukäteen hääparin kanssa, mutta muuten ehdoton ei.
 4. Minä opiskelija ja todennäköisesti vielä useampi vuosi yliopistossa edessä, kun meinaan toista tutkintoa vielä tähän perään. Mies on jo valmistunut ja työelämässä. Hääpäivä on nyt päätetty tammi-helmikuulle 2022, kun ei tässä kaiken kiireen keskellä häitä järjestetäkään, saati että olisi kummallakaan pitkän opiskelun jälkeen älyttömiä summia säästössä. Toisaalta ihana, että on aikaa, ja ehditään vielä kaikessa rauhassa viettää kahdenkeskeistä aikaa, kun häiden jälkeen alkavat varmaan lapset olla ajankohtaisia.
 5. En tiedä vielä tarkkaan. Joku 15000-20000 euroa on ollut ajatuksissa, mutta voi olla, että tuosta joudutaan karsimaan. Kaikki häihin liittyvä on melkoisen kallista, vaikka ei mikään pohjattoman pitkä vieraslista olekaan.
 6. Löytyykö Tampereen seutulaisia morsiamia vielä tänä vuonna?
 7. Lienee vaan kyse siitä, että noita huomaa enemmän; jos polttarit on järjestetty vaikka morsiussaunana kylpylässä niin harvapa niitä pääsee näkemään, ja noita julkisia tehtäviä tulee kaupungilla vastaan. Omassa kaveripiirissäni taas ei ole yhtään näitä tällaisia "julkisia" polttareita ollut, lienee kaveripiirikohtaista. Ehkä kaasot ottavat mallia aiemmista ja samanlaisia polttareita kasautuu samaan tuttavapiiriin. Itsellä ei mitään seksuaalissävytteistä, nolaamista, julkisia juttuja eikä mitään, mikä vaatii paljon rahaa polttariseurueelta.
 8. Todella suuri onnellisuus sekoittuneena "lievään" epätodelliseen oloon. Vieläkään en kuukauden kihloissa olon jälkeen oikeen usko tätä todeksi. Kosinta oli ihana, meidän näköinen, ja olen kiitollinen siitä, että olen saanut noin hyvän tulevan aviomiehen.
 9. Te, jotka olette tehneet avioehdon, mistä olette hankkineet todistajat? Kummankaan sukulaiset eivät käy, ja ilmeisesti myöskään ystävät eivät käy, koska ovat läheisiä. Onnistuisikohan maistraatissa "viran puolesta"?