Kisu92

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Kisu92

 • Rank
  Untuvikko
 1. Me laitettin kanssa hääbudjetiksi 15.000 euroa, ja näyttää siltä, että siihen päästään.Tilavuokra ja ruoka ovat suurimmat osat. Kuvaajan kassa vähän säästetään, kun serkku ottaa kuvat ilmaiseksi omassa studiossaan.
 2. Mekin pähkäiltiin tuon asian kanssa, mutta päätettiin sitten juurikin tehdä lahjalista häihin nettin, jotta vieraat eivät menisi sitten hankkimaan muita lahjoja. Tietysti muitakin saa tuoda, jos on parempia itsellä mielessä. Mutta onhan lahjoissa aina tärkeää se, että voi antaa ja saada mieluisi lahjoja. Kaikkiin ei kuitenkaan olla niin kovasti yhteydessä (meillekin tulee yli 100 vierasta), ja monelle ne vinkit/lista on hyödyksi. Mekin ostettiin viime vuonna kavereille lahja niiden listalta! Meillekin on kertynyt jo aika paljon tavaraa, eikä me sitten keksitty (ainakaan vielä ) sinne listalle kovin montaa juttua. Tuossa yllä oli myös hyviä ehdotuksia elämyksistä.. pitää varmaan laittaa myös sellaisia sinne listalle. Ehkei shamppanjaa lentokentällä, mutta vaikka jalkahierontaa (aah!) sen jälkeen kun on kierretty nähtävyyksiä..
 3. Tuosta rohkaistuneena mekin otettin se käyttöön. Siellä on muuten myös tosi hieno ominaisuus, jolla voi laittaa niitä juttuja lahjalistalleen suoraan omasta selaimestaan. En ollut tiennytkään, että tuollainen on mahdollista.