heli.anneli

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About heli.anneli

 • Rank
  Untuvikko
 1. Onko kenelläkään kokemusta Vanhan Räikän juhlapalveluista ja tiloista? Häät suunnitteilla n. 50 hengen porukalle. Menu: Gluteeniton ja vegaaninen yhdellä liharuoalla. Mitä kustantaa ruoat ja juomat? On ilmeisesti aika vastikään remontoitu esteetön? rakennus. Pääsen näkemään tilat kun saimme kutsun häihin, mutta hintatiedot erityisesti kiinnostavat.
 2. Käytiin katsomassa paikka ja ihastuttiin kovasti. Tilaa on vaikka mulle jakaa. Esittelijä oli tosi mukavan oloinen ja avulias. Saa tuoda omat ruoat ja juomat mukana. Suosittelivat talon puolesta pepper.fi/catering/ palvelua, mutta minkä tahansa muun vaihtoehdon saa valita itse. Tehdään itse ainakin osa ruokapuolesta ellei voiteta lotossa ja saada jotain tosi edullista diiliä jostakin pitopalvelusta. Tilan vahvuus on yhtenäinen tila ruokailuille ja tanssille eikä tarvitse pöytiä siirrellä ja järjestellä sitten kun tanssi alkaa. Olisi kiva nähdä paikasta kuvia sillon kun pöydät on paikallaan ja koristeltu, että saisi ideoita tilan jakoon ja koristeluun. Meillä tulossa max. 60 henk. (v. 2022)
 3. Vielä en ole paikan päällä käynyt. Päästään katsomaan tiloja reilun viikon päästä. Tiloja remontoidaan parhaillaan. Jännityksellä odotan onko paikka meille sopiva. Suunnitellaan kesälle 2022 n. 50 henk. häitä.
 4. Hei. Onko kellään uudempaa kokemusta Kalevan Killasta. Heille on vaikea löytää kunnollisia voimassaolevia yhteystietoja muuta kuin FB jossa tietoa on vähän. Etsinnässä n. 50 hengen juhliin sopiva juhlapaikka jossa tilaa jää myös bändille ja tanssimiselle. Plussaa jos siivouksen saa järjestettyä talon puolesta. Toki pystymme hoitamaan siivouksen tavalla tai toisella itse. Budjettimme tulee olemaan tiukka ja monet paikat rajautuvat pois jo liian kalliin paikkavuokran vuoksi. Häät suunnitteilla heinäkuuksi 2022. Vihkikirkkona on Kalevan kirkko.