Jump to content
Naimisiin.info

Rosarot

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Rosarot kaikki viestit

  1. Ihan julkisesti juhlitaan . Mutta huvittavaa on se, että joskus useampi vuosi sitten musta ja silloisesta poikaystävästäni lähti liikkeelle salahääjuoru, joka ehti ulkomaille saakka ja jonka ihan läheisetkin ystävät uskoivat ja soittelivat sitten perään että mitä ihmettä ootte tehneet. Se oli niin huvittavaa, ettei siinä osannut edes pahastua juoruilusta, saatiin monet hyvät naurut ;D ;D ;D!
  2. Olen seurustellut parinkin suomalaisen kanssa. Muutamia teinijuttuja ja sitten yksi ihan useamman vuoden avoliitto. Ei sen päättymisellä suomalaisuuden kanssa mitään tekemistä ollut, kuten ei nykyisen suhteen alkamisella ulkomaalaisuuden kanssa. Olin jo tutustuessamme ollut niin paljon tekemisissä ei-suomalaisten kanssa ja tottunut kulttuurien erilaisuuteen, että mukana ei juurikaan ollut edes sitä tyypillistä eksotiikka-faktoria, mikä monessa suhteessa antaa alkusysäyksen. En enää voisi kuvitella seurustelevani suomalaisen kanssa, mutta sehän nyt johtuu ihan siitä, ettei tässä enää ole tarkoitus miestä vaihtaa, vaan suunnittelemme kyllä (ruusunpunaista) loppuelämää yhdessä
  3. Juu mulle opastettiin ekalla kerralla myös, että mitä vähemmän vaatetta sen parempi. Syynä lähinnä rajattomuus ja toisaalta ihan oma mukavuus: jos on huonosti ilmastoitu laite, niin siinähän hikoaa ihan hulluna ja jos jättää jotain vaatetta päälle, niin pian ovat läpimärät. Silmien suojaaminenhan se olennaisin taitaa olla. Oon jo useampana vuotena keväisin käynyt lyhyen (aina alle kymmenen) sarjan solariumissa: tulee "terveemmän" näköiseksi talven jälkeen eikä sitten palakaan kesällä niin helposti. Noilta läikiltä voi välttyä aika hyvin vaihtelemalla asentoa aina välillä. Ja jos on nauhalliset solariumlasit, niin niitä nauhanpaikkojakin kannattaa vaihdella, nimim. en itse ensin tajunnut... Olen käynyt monenlaisissa paikoissa ja toteaisin, että erot ovat melkoiset. Solariumissahan on muuten varsin mukava makoilla, mutta huono laite (=huono ilmastointi, epäilyttävät äänet(?), epähygieenisyys) voi tehdä käynnistä aika karmaisevan. Kannattaa paikkaa valitessa yksinkertaisesti vilkaista, millaiset laitteet ja tilat siellä on. Hyvässä laitteessa tulee vain mukavasti lämmin, ei edes kuuma! Kamalin kokemus oli sellainen solarium, jossa pedille levitettiin aina kokovartalopituinen läpinäkyvä muovikelmu alustaksi, hyi että se oli tahmainen ja hiosti. Onneksi paikka oli uimahalli, pääsi suoraan suihkuun jälkeenpäin!
×
×
  • Create New...