Jump to content
Naimisiin.info

Jems

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jems kaikki viestit

  1. Jems

    Rovaniemi

    Moi pitkästä aikaa! Mie olen kans tässä Rouviintunut jo syyskuun alussa kylläkin, mutta kiirettä on riittänyt ja täällä en ole ehtinyt käydä! Hääpäivä oli aivan ihana vaikka vettä satoi pitkin päivää kuuroissa, onneksi aurinkokin näyttäytyi välillä. Eikö ne sade pisarat tuo onnea avioliittoon ?!Häämatkalle ei olla vielä ehitty, mutta se olis tarkoitus tehä kuitenkin jossain välissä . Arki alkoi meillä molemmilla työnmerkeissä heti seuraavana maanantaina. Oli jännää, kun piti totutella esittelemään itsensä uudella sukunimellä ja varsin allekirjoitusten tekeminen. Välillä meinas tulla automaattisesti vanha sukuimi. Mutta vielä hääpäivästä , se menee ihan hirmu nopeeta, muistakaan nauttia joka hetkestä! Vihkiseremonia meni läpi suuremmitta kommelluksitta, sulho ei juuri muista tapahtuneesta mitään.. mun serkku lauloi kirkossa meille Rakkaus on lahja Jumalan ja ystävämme säesti häntä, oli kyllä kyyneissä pidättelemistä, morsiuslapset jaksoivat ihmeen hyvin käyttäytyä : ja ne oli tosi suloisia. Hääautona meillä oli vanha musta limusiini, jota kuulema presidentti Kekkonen oli kanssa käyttänyt.. Sulho onnistui sen täältä Rovaniemeltä löytämään . Porohovi on aivan ihana juhlapaikka, saatiin tosi paljon vierailta kiitosta, kuinka ruoka oli hyvää ja paikka vihtyisä. Lapsilla oli hauskaa, kun poroja oli tuotu aitaukseen. Tero Huhtala vastasi musiikista, aivan mieletön tyyppi! Laulaa tosi hyvin musiikkia laidasta laitaan ja sai vieraat tanssimaan! Suositellaan ehdottomasti! Kaaso ja Bestman hoitivat tehtävänsä kunnialla ja leikkejä oli sopivasti. Häät olivat kaikkien mielestä meidän näköiset :-XHääyön vietimme hotelli santa claussissa . Lottaliisa: mielestäni teidän kannattaa tarjota semoista ruokaa mistä itse pidätte! Teidän häät on kyseessä! Kun et pidä riistaruoasta niin ei kannata pilata häitä tarjoamalla sitä. Minusta kana ei ole huono vaihtoehto, miten aattelitte tarjoilla sitä? Meidän hääkustannuksiin osallistuivat minun vanhemmat, sulhasen isä ja me. Aikalailla yks kolmasosa kullekkin. En kantanut asiasta huonoa omaa tuntoa, koska he itse haluasivat auttaa ja ilman heidän taloudellista tukea häitämme ei olisi vielä vietetty tai sitten niistä ei oli tullut mieleisiämme. T. Jems
  2. Jems

    Rovaniemi

    mileppa: nyt tosiaan toimi linkki! Kävin heti tietty kurkkiin kuvat ;D. Teillähän oli aivan mahtava juhlapaikka, vieraat varmasti tykkäsivät! Mie en tunnistanut sinuakaan Meillä on omat hääjärjestelyt nyt edenny askeleen taas etiäpäin, kukat on nyt sovittu kukkakaupan kanssa, varasin siitä ruokasenkadun kukkakioskista. Saa nähä miten minun käy sen kimppuhomman kanssa, kun hääkuvat on tarkoitus siis ottaa jo torstaina : ja lauantaina vasta vikiminen. Kimppu on tarkoitus viedä säilytykseen liikkeeseen kuvauksien jälkeen ja vaihtaa tarvittaessa kukkia, jos ne nuupahtaa. Ruusut eivät kuulema säily kun n. tunnin ilman vettä tällä hetteellä... jos silloin syyskuussa olis kylmempää ;D mut mua pelottaa, että en ehi viedä sitä kimppua säilytykseen vaan mun täytyy ite taistella sen kans kotona. Kuvaaja on meidän ystävä ja voipi olla että iltasella otetaan kuvia myöhäänkin.. maanantaina pitäs mennä helsiinkiin hakeen mun puku kotia ja muokata sitä lopullisiin mittoihin, sen jännittää kun oon viimeks helmikuussa sovittanu mallikappaletta! Tänän loppu ilmoittautumisaika meidän häihin, seittämältä puuttuu vielä vastaus, ei paha, vaikka vähän ärsyttää. Hääpaikkaan pitäs nyt siten ottaa yhteyttä : tekemistä riittää vielä paljon.. mullakin olis haluttanu laittaa rakennekynnet tms. mutta mulla ei voi olla töissä pitkiä kynsiä :-/ niin olen unohtanu sen ajuksen sitten, onneksi mlla on umpi kärkiset kegät, kun mulla puuttuu kynnet molemmista pottuvarpaista : Tsemppiä kukka80 toivottavasti huominen on ikimuistoinen päivä muista tulla kertoman sitten päivän tapahtumat :
  3. Jems

    Rovaniemi

    Mullakin oli polttarit lauantaina! Minut päästiin yllättään ihan täysin ! Kukka80: olitko dooriksessa ja sulla oli semmonen taikasauva? Me oltiin loppuilta siellä, mie olin yllättäen se, jolle oli tungettu iän vanha hiihtopuku, futissukat ja kruunu : ;D. Mullakin oli aivan huippupäivä ja ikimuistoinen! Sumopaini oli yllättävän rankaa, mut suosittelen 8-) mileppa: laitoin sulle pyynnön päästä kattoon kuvia, ehkä : tai ainakin yritin, suoraan en pääsy :-?
  4. Jems

    Rovaniemi

    Anetka77: Tuo vuokraus asia on yks sellanen minkä sulho on itekseen hoitanu, mie yritin siltä kysyä, että muistaako paljonko teatterilla on vuokraus, mutta se ei muistanu :-[. Sille oli kuitenkin jäänyt mielikuva, että se vuokraus olis 100e paikkeilla, mutta sillä oli mielikuva myös, että ne ei osannu sanoa tarkkaa hintaa, kun sinne oli tulossa uusia pukua elokuun alusta.. mie en nyt valitettavasti osannu olla kovin avuksi :-/ Luminen: hyvä tietä, että se pikkupari-koriste on niin painava, se oli mun toinen vaihtoehto, koska se oli muistaakseni puolet halvempi. Mie vaan oon niin ihastunu siihen suukko-koristeeseen, että haluaisin ehdottomasti sen vaikka, ei sillä mitään tulis häitten jälkeen tehtyä, noo koristeeksi kirjahyllyyn :
  5. Jems

    Rovaniemi

    Mulla ei ole minkäänlaista kokemusta Tyynelästä, en ole koskaan käynyt siellä :-[. Mulla tuli kannatettua turhankin paljon pääkaupunkiseutua häähankinnoissa, kun olin keväällä siellä useaan otteeseen. Meillä ei käynyt edes sekään mielessä, että Tyynelästä voisi vuokrata sulhaselle puvun, mun sulholla on teatterille sovitusaika elokuussa.. pitää toivoa, että löytyy sopiva puku sieltä. Luminen:mie kysyin sen takia, kun en tunnistanut rakennusta, teidän kuvan taustalta ;D, niin vielä, että ostitko sie hääkakunkoristeen sieltä now and foreveristä? Kuinka nopeeta se sieltä tuli? Mie olen ajatellut tilata sen suukon, vaikka se maksaakin ihan törkeesti, mun mielestä : Kukka80, minkä hintanen suunnilleen sun hääkimppu tulee olemaan, entä malli :? Mie olen ajatellut kans kysyä siitä Ruokasenkadun kukkakioskista tarjouksen, mutta en ole vielä ehtinyt/saanut aikaseksi... :-/ Mie en edelleenkään ole edennyt yhtään hääjärjestelyissä, mulla on ollu niin kiirusta..
  6. Jems

    Rovaniemi

    Miekin taas maisemissa , mulla on kaikki viikonloput varattuja ennen syyskuuta :.. eli kiirettä riittää ! Luminen, kävin heti kurkkiin kuvat ;D, en mie sinuakaan tunnistanut , missä sulla muuten oli juhlat :? Mulla on nyt polkenut hääjärjestelyt paikoillaan, en ole ehtinyt tehä yhtään mitään, tai no keskustelin cittarin kukkakauppan myyjän kanssa, kun sattumalta oltiin samassa reissussa. Vaikutti tosi asiantuntevalta ja voi olla että tilaan kukat sieltä, mutta olen ajatellut pyytää tarjouksen myös siitä ruokasenkadulla olesta kukkakaupasta..
  7. Jems

    Rovaniemi

    Onnittelut tuoreille aviopareille:-X Essy mun piti heti käydä kurkkiin sun kuvat : sen verran utelias, eli tiiänkö sut entuudestaan, en tunnistanut ;D Teille kyllä sattu oikein ihana päivä lauantaiksi, vaikka yön ja aamun aikana ainakin meillä satoi jonkin verran. Miekin muistan silloin kuin kaasoilin, että viimeisiä ilmoittautumisia sai metsästään kissojen ja koirien kanssa ja sitten ihmiset ilmoittautuivat muillekkin kuin piti. Saa nähä miten sitten meille käy, vielä on ihmisillä hyvin aikaa ilmoittautua ja toivottavasti ilmoittavat nyt hyvissä ajoin tulevatko vai eivät ps. Essy, mitä sulho tykkäs sun huomenlahjasta? :
  8. Jems

    Rovaniemi

    :)Essy, kaikella on aina tapana järjestyä ;D Onko se sun kakunkoriste millaista materiaalia? Tekeeköhän ne Antinkaapolla marsipaanista koristeita myös? Mitä kaikkea se pappi kyseli ja valitsitteko jotain virsiä samalla? Voikohan papille antaa silloin haastattelussa sen esteettömyystodistuksen, kun musta tuntuu, että se voi unohtua vihkipäivänä.. : Luminen, minkä mallisen kakunkoristeen tilasit sieltä now and foreveriltä? Mie haluaisin sen Suukon sieltä, mutta en millään viitsisi maksaa viittäkymmentä euroa.. Joko teillä Essy ja Luminen on kaikki hallinnassa??!, ei ole enää montaa yötä.. Muistakaa pyytää ottamaan paljon kuvia teistä ja juhlapaikasta, niin me voidaan saada hyviä vinkkejä suurta päiväämme varten, niin älkääkä sitten jännittäkö, ettette unohda yksityiskohtia ;D.. Miten muuten viimeiset päivät kuluu? ;D Jems taas kysely iässä.. :
  9. Jems

    Rovaniemi

    Auts ompa sulle tullut Essy viime hetken vastoin käymisiä :-/ Yritä olla stressaamatta niin flunssa ei pahene, toivottavasti :! Kyllä kaiki järjestyy !! Onko se Fiorita uus kukkakauppa, anteeksi paljastan tyhmyyteni, en ole ehtinyt viimeaikoina oikein keskustaan.. Luminen, Pitää pitää mielessä tuo pihlamarjakranssi-idea, jos vaikka kaaso olis taitavampi käsistään kuin mie.. en ole yhtää sitä askartelija tyyppiä : Mie olen ehtinyt jo ostaa omat häävaatteet, paitsi alusvaatteita. 37 olis ollu kyllä mun kengän koko.. mut ostin kaikki sillon Linnnaneidosta, kengätkin. Sain Hyvinkään häämessuilta semmosen ale-kupongin niin sain muutaman prosentin norm.hinnoista alea. En kyllä ole tietoinen mistä vois tuikkukippoja saada edullisesti, onneksi haaparannalle on tulossa Ikea, mutta se ei meitä ehdi tällä hetkellä auttaan. Huomasin samalla, että ollaan meibelin kanssa menossa samana päivänä naimisiin, monelta teillä on vihkiminen ja missä juhlat, en mie utelias ;D
  10. Jems

    Rovaniemi

    Mun pitäs ottaa itteä niskasta kii ja käydä varaan aika hääkampausta ja meikkiä varten. Meille on tiedossa lisäkustannuksia, kun aateltiin ottaa hääkuvat pari päivää ennen vihkimistä niin täytyy sit teettää kampaus ja meikki sitä varten myös, aattelin ite mielessäni et koekampaus-ja meikki kävis kuvaan?!! toivottavasti näin, kun morsiuskimppu ja sulhasen viehe täytyy kuitenkin teettää kuvaan erikseen, ei uskalla ottaa riskiä, että kukat varisis pois matkalla alttarille.. : Mistä te muuten tilasitte teidän hääkimpun ja minkähintasia ne oli Essy ja Luminen? mie aattelin ite sitä punasta kioskia, mikä on ruokasen kadulla, perheellä on ollu tapana ostaa kaikki kukat aina sieltä. Alustavasti kun tiedustelin hintoja niin ei vaikuttanu hirveen pahalta. Ite täällä pähkäilen jo nyt pöytäkoristeiden kanssa en oikein tiä, että miten onnistuisin tekeen näyttävät, yksinkertaiset ja halvat samalla kertaa. Raahasin keväällä Ikeasta 26 lasilautasta.. niiden päälle pitäs kai ainakin laittaa kynttilä.. ehkä jotain katajaa, kanervaa, puolukanvarpuja, pihlajan marjoja, pitäs kai koe askarrella, mut vielä ei ole sopiva aika materiaalin puolesta.. Essy voisitko sijoittaa Kaaso ja Bestmanin siihen lähelle? HIeno juttu, että kampausmalli on mieleinen! Tuliko sulle huntua? Kerrothan, jos löydät kakunkoristeen.. Mulla jännittää jo teidän puolesta Muistakaa sitten kertoa kuulumisia ;D en mie utelias mutta silti :
  11. Jems

    Rovaniemi

    Mites juhannus on mennyt? Oletteko toipuneet? , on niin hiljaista ollut täällä.. Bonnie80, Essyllä ja Lumisella taitaa olla viime hetken hääjärjestelyitä vielä? Vai joko kaikki on valmista ? Aatella, että te ootte kohta Rouvia!! ;D Mulla on kaks viikkoa lomaa ennen meidän häitä, mutta musta tuntuu että olen silloin niin stressaantunut, että saankohan mitään tehtyä :, oon yrittäny tehä hyvissä ajoin kaikkea mahdollista alta pois, mutta mulla on jotenkin tapana kasata kaikkea viime tinkaan.. : Minkälaiset pöytäkoristeet teille on tulossa ja minkälaiset kakunkoristeet (ja mistä löysitte?), Tuleeko teille kirkko-ohjelmat? Tällaisia asioita tällä kertaa pohtii: Jems
  12. Jems

    Rovaniemi

    Meillä on kans Topi Littendahl vihkipappina, meillä on n.2,5viikkoa ennen vihkimistä vihkiharkat.. : toinen vaihtoehto olis ollu päivää ennen.. aateltiin et se olis menny liian tiukille järjestelyjen kanssa.. Papilla on vissiin kiirusta, lisäks sen vaimo näytti odottavan vauvaa.. sen massu oli jo aika iso. Mie ilmaisin jotenkin huonosti itseäni .. mie tarkoitin lähinnä minkälaisen kyydin olette itellenne järjestäny kirkosta juhlapaikalle eli millainen hääauto? Mie en ole oikeestaa missään törmäny mihinkään mainoksiin esim. limusiineistä / vanhoista autoista. On pitäny kysellä vähän sieltä sun täältä tietoja.. Meilläkin on juhlapaikalle 10km, mutta ollaan kyllä aateltu niin, että vieraat saa ite järkätä kyytin sinne.. Essy olikin vastannu, et ne menee ehkä omalla autolla. Onko teillä muuten kellään hääjuhlaa Pohtimolammella heinäkuun vikana viikonloppuna?
  13. Jems

    Rovaniemi

    Moi taas! On ollu kiirusta.. Lauluesitys kirkossa..Mun serkun äänelle se Romanssi ei ole oikein hyvä valinta, pitää kysyä niistä Petri Laaksosen lauluista, niissä oli tosi kauniit sanat Mun täti ehdotti auringon lapset tai jotain sinne päin olevaa laulua, en ole koskaan kuullut, mut pitää yrittää nyt ettiä sanat ja nuotit. Varmuuden vuoksi annoin serkulle nuotit Rakkaus on lahja Jumalan -laulusta, sen saa ainakin esittää kirkossa, koska nuotit on kopsattu kirkkoherranviratosta.. sanat oli ihan nätit, ei liian hengellinen mielestämme. Meille on tulossa joku tyyppi en muista nyt nimeä, se soittaa levyltä musiikkia ja laulaa päälle, vähän niin kuin karaoke tyylisesti.. sitten olis kai mahdollista myös vierailla laulaa karaokea.. :-/ ,sulho on huolehtinyt hääjuhlan musiikkijärjestelyistä ja se on karaoke mahdollisuudesta ihan intoa.. toisin kuin mie. Oon ihan varma, että joku pakottaa myös mut laulaan.. :, mun sisko on luvannu laulaa, siinä vaiheessa kun juhlat on tarkoitus loppeettaa.. vieraat ulos laulun.. ;D Mulle ei ole vielä järjestetty polttareita ja saa nähä ehtiikö kukaan niitä edes mulle järjestää.. on jokseenkin kiirusta tässä kaikki viikonloput ennen häitä, ja viikolla on töissä.. noo eihän sitä etukäteen tiiä ;D Oletteko minkälaisen kyydin järjestämässä kirkosta juhlapaikkaa?
  14. Jems

    Rovaniemi

    Kiitos tervelulotoivotuksista ! Ootteko miettyny onko teillä kirkossa musiikkiesityksiä? Mie olen onnellisessa asemassa, että mun serkku on luvannu laulaa meille, mutta pitäs keksiä joku laulu, joka miellyttää meitä kaikkia. Oon selannu keskusteluja, mutta ei tullu semmosta ahaa elämystä, kirkkoherranviratossa ne lauluideat olivat hyvin hengellisiä...
  15. Jems

    Rovaniemi

    Kiitos kiitos! Mun puku on saapunut tänään Linnanneitoon, Järvenpäähän, helpottava tieto. Ei sinänsä, että vielä olis kiire mutta se puvun myyjä vain onnistu säikyttämään, mut tilaushetkellä pukujen toimitusaikojen pitkällä kestolla. Nyt vain pitää odotella etelän reissua, että pääsen sovittaan pukua
  16. Jems

    Rovaniemi

    Moi! Miekin ilmoittaudun joukkoon mukaan! Syyskuussa 2006 ollaan menossa naimisiin Rovaniemen kirkossa ja Porohovissa juhlat.
  17. Mulla on yksi kaaso, mutta olen miettinyt pyytäisinkö myös toisen. En vaan tiiä olisko se tässä vaiheessa loukkaus, jos pyytäsin toisen.. Yhdelläkin kyllä pärjää, kun on lisäksi muita avustajia
  18. Jems

    Sineteistä ja sinettileimasimista

    Me käytettiin meidän kutsujen sulkemiseen sinellistä ostettuja sinettiä "kaksi sydäntä" ja "sinettitankoja", jotka sopivat kuumaliimapyssyyn.. Aluksi tuntui, että koko hommasta ei tule yhtään mitään.. Tuntui, että kuumaliimapyssy ei toimi: vahaa ei tule ollenkaan, sitten sitä annosteli ihan liikaa. Aluksi en huomannut kastella öljyssä sinettiä ja se takertui sinettivahaan sekä muutaman kerran laitoin sen liian aikaisin vahaan jne. Ajoitus on mielestäni avain asemassa ja maltti sinettien teossa. Kun oppi tekniikan miten kuumaliimapyssy toimii niin homma sujui aika helposti, kun oli kaksi tekemässä. Toinen tiputti kuoren päälle vahan ja toinen painoi kuvion. Kuumaliimapyssystä kannattaa ottaa välillä virta pois ettei vaha ala kiehua. Olen tyytyväinen loppu tulokseen, vaikka sinetit ovat vähän muovisen näköisiä, mutta mielestäni silti kauniita. Ainut asia mitä jäin miettimään on, että jääköhän kutsuihin rasvaläikkä, sillä harjoitteluversioissa semmoin näkyi kirjekuorissa, mutta toisaalta, kun kokeilin kutsu sisällä samaa niin se ei ollut tullut kuin pelkästään kuoreen.. : Meillä meni 1,5 pötköä sinttivahaa 65 kutsuun ja harjoitteluun.. Aijotaan laittaa sinetit myös kiitoskortteihin, ei jäänyt traumoja, vaikka alkuun vastustikin sinettien tekeminen!
×
×
  • Create New...