pellonpekko

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About pellonpekko

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä vain yksi häävieras ei muistanut lahjalla tai kortilla. Ihmettelin sitä vähän kun huomasin, mutta se oikeastaan käy järkeen, koska kyseinen vieras on boheemi poikamies, jolla oli häiden aikaan melko vaikea elämäntilanne ja kenties myös taloudellinen tilanne... En usko asian tulleen hänelle mieleen, ja uskon hänen kuitenkin sydämestään toivovan meille onnea Bestmanille ja kaasolle sanottiin, ettei lahjaa tarvita, ja ihan rehellisesti tarkoitettiin sitä. Kaasoni käytti niin paljon rahaa, ja näki niin paljon vaivaa järkätessään polttarini, polttarivieraskirjan ja häiden vieraskirjan, mieletöntä hääohjelmaa ja vaikka mitä. Minusta on vieraalta kaunis tapa lähettää onnittelukortti, vaikka ei pääsisikään paikalle häihin. Mutta suoraan sanottuna en kyllä itsekään nuorempana tajunnut tehdä niin, vaan olen vain hääkutsuvastauksen yhteydessä tekstannut/mesettänyt onnittelut. Sori siitä, kaikki menneisyyteni hääparit! Muoks. 2: Feministinä vähän jälkikäteen kauhistuin tästä omasta kaksoisstandardistani miehille ja naisille erilaisten sosiaalisten muistamisten, lahjojen antamisten yms. suhteen. On vähän epäreilua, että naisilta vaaditaan niin paljon enemmän. Toisaalta ei tuntuisi järkevältä alkaa tasa-arvon nimissä loukkaantua siitä, että nuoret poikamiehet harvoin muistavat perinteitä. Kaipa siis kannustan olematta loukkaantumatta kenellekään - harva varmaan yrittää tahallaan loukata lahjoilla/korteilla/niiden puutteella!
 2. Villasukat
 3. Kiitos tästä ketjusta! Jotenkin helpottaa omaa hääahdistusta kun huomaa, miten moneen asiaan on kuitenkin tyytyväinen Vieraslistaa olen jahkannut tosi moneen kertaan. Onneksi pystyin loppumetreillä kutsumaan "peruutuspaikoille" muutaman kivan kaverin, jotka oli alun perin pitänyt jättää vieraslistan ulkopuolelle. Sitä vielä jahkaan, kehtaanko antaa viime hetken kutsua ulkomaalaiselle kaverille, kun eihän hän mitenkään voi ehtiä enää matkaa järjestämään... Että olisiko kutsu hänestä kiva ele vai tuntuisiko myöhäinen kutsu lähes vittuilulta... Hetkisen ehdin katua myös sitä, että pidetään ravintolahäät ja alkoholi maksaa ravintolassa niin pirusti, mutta tunne helpottui kun niin moni vieras lopulta perui tulonsa, että vähentynyt juojamäärä kevensi budjettia
 4. Mietin ihan samaa. Eli pohdin hääkuvien ottamista muuna kuin itse hääpäivänä, ja muissa ketjuissa on ehdotettu menemään kuvattavaksi koekampauksen ja -meikin jälkeen, mutta mitäs jos ne koekampaus- ja meikki ovat ihan hirveät? Voi olla, että kysyn tähän vielä kampaajan/meikkaajan omaa mielipidettä ja tarjousta. Kampauksen ja meikin ei tarvitsisi kuvauspäivänä olla kovin kestäviä, mutta nättejä kylläkin. Voiko kukaan kertoa, miten päätyi ratkaisemaan tällaisen ongelman? Menittekö tuurilla koemeikin jälkeen kuvaan, maksoitteko sovinnolla koemeikistä & 2x kunnon meikistä, vai päädyittekö lopulta meikkaamaan itse?