PollyJean

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About PollyJean

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meni hyvin meilläkin polttarit, morsian jaksaa vieläkin muistella ja ihastella, mikä tietysti on tärkeintä ja lämmittää kaiken vaivan jälkeen. Pääni sisällä sitten pidän monologia siitä, kuinka epätasaisesti "työt" porukan kesken jakautui ja kuinka osa polttariporukasta oli selkeästi "töissä" ja osa vain viihtymässä morsion kanssa. Olisi kiva tietää kuinka hyvin päivä olisi onnistunut jos kaikki olisi ollut yhtä viihteellä...No niin, turha enää valittaa, ärsyttää kun voin vain syyttää itseäni siitä että "alistuin" moiseen.
 2. Joo huomasin vasta nyt että tännehän oli kommentoitu... Totta on juuri toi, että on hyvä, että on edes joku "johtaja" (esim. kaaso) joka voi johdatella keskustelua eteenpäin aina kun päädytään inttämään epäolennaisuuksista. Kun kaikkea ei voi tosiaan toteuttaa vaikka olisi hyviäkin ideoita. Lisäksi purkaudun hieman: On se kumma kun niillä ihmisillä, joilla ei ole yhtään aikaa ottaa vastuuta järjestelyistä on hirveän suurudenhullut suunnitelmat, ja köyhien ideat on juuri niitä "kuumailmapallolla Helsingin ympäri". Ainakin näissä suunnitteille olevissa polttareissa. Ja sitten ollaan pettyneitä ja nyrpeitä kun suunnitelmat tyrmatään ihan käytännön syistä. Eikö kaikkien osallistujien tulisi maksaa päivästä yhtä paljon? Onhan se kiva kaavailla kaikkea mieletöntä "kun on se X mulle niin rakas", ja sitten vetäytyä kalenterin taa pyörittelemään päätä. Tekisi mieli olla vittumainen: " Joo-o, se siinä varmaan on, kun X ei oo mulle yhtä tärkeä kun sulle, sen takia juuri en halua maksaa kymmenen tytön saunottamista Yrjönkadun uimahallissa. "
 3. Mites olette kaasot sun muut selvinneet näistä joskus äärimmäisen kiusallisista tilanteista, kun polttaripossen kemiat eivät vain kohtaa? Eli kun puolet ovat ehdottomasti sitä mielä että morsio haluaa dokata ja stripata, ja toisten mielestä hänet tekee onnelliseksi VAIN 40 km vaellus ja sen jälkeen saunominen teltassa. Siis näin kärjistäen. En siis tarkoita mitään riitatilanteita (jotka on kenties jopa helpompi selvittää kun ei tarvitse olla niin rakentava ja korrekti ), vaan tällaisessa "hyvässä suunnittelumielessä" tehtyjä ehdotuksia, jotka ovat ihan kamalan huonoja, eikä oikein tiedä miten ne torjuisi. Kokemuksia, anyone?