Jump to content
Naimisiin.info

Marisca

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Marisca's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Marisca

    Mauritius

    Palattiin juuri Mauritiukselta ja voin lämpimästi suositella paikkaa kaikille häämatkalaisille! Olimme luoteisrannikolla Le Victoria-hotellissa täysihoidolla. En ole ikinä ollut niin hienossa hotellissa, vaikka olen hienoja neljän tähden hotelleita Thaimaassakin nähnyt. Huoneet oli isoja ja avaria, kaikista merinäkymä. Aivan hotellin edessä on ranta, jossa on tosi hyvät snorklausmahdollisuudet ja pääsee kokeilemaan myös melontaa, polkuveneitä, vesihiihtoa ja lasipohjaveneretkiä. Hotellilla on myös sukelluskoulu. Henkilökunta on todella ystävällistä ja puhuu hyvin englantia. Ravintoloita on kolme ja ruoka oli erinomaista. Erityisesti italialaisesta La Casa –ravintolasta tuli suosikkimme! Käytiin muutamalla Mautourcon järjestämällä retkellä. Toinen oli saaren sisäosiin teeplantaasille, vesiputouksille, hindujen pyhälle järvelle ja Chamareliin, jossa on monenväristä hiekkaa ja jättiläiskilpikonnia. Toinen retki oli katamaraanilla delfiinejä bongailemaan ja snorklailemaan. Tämä retki oli huippuhyvä ja ihan oikeasti nähtiinkin niitä delfiinejä. Me käytiin golfaamassa Paradis-hotellilla etelässä. Vuokrattiin loppujen lopuksi välineet sieltä, se oli huolettomampaa eikä maksanut liikaa. Jos golfaisi useamman kerran loman aikana, kannattaisi varmasti ottaa omat mailat mukaan. Air Mauritius on tosin alkanut veloittaa golfbägin kuljetuksesta, kun se aikaisemmin oli ilmaista. Sää suosi meitä, pääsääntöisesti oli 26-28 astetta ja aurinkoista tai puolipilvistä. Vuorten luona sisämaassa on epävakaisempaa ja viileämpää. Kaksi päivää meidän loman aikana satoi aivan kaatamalla aamusta iltaan, silloin suuntasimme shoppailemaan ja kuntosalille joten ei nekään päivät ihan hukkaan menneet. Ei voi kun toivotella kaikille Mauritiukselle lähtijöille ihanaa häämatkaa ja toivoa että vielä joskus itsekin pääsisi sinne!
  2. Marisca

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä oli kirkossa Hymni rakkaudelle, Rakkaus on lahja Jumalan sekä Enkelin rukous. Kaikki kolme laulua esitti Mirja Poikkeus. Mirja ääni on aivan upea ja hän esitti kaikki laulut todella kauniisti. Vieraatkin tykkäsivät kovasti ja kyselivät kuka tuo loistava laulaja oli. Erityisesti Enkelin rukouksessa on aivan ihanat sanat ja moni liikuttui kyyneliin asti kun Mirja lauloi sen kirkossa aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen. Voin lämpimästi suositella Mirjaa laulajaksi vihkitilaisuuteen!
  3. Me laitettiin juuri noin, pelkät ruuat. Ensin alkuruuat, sitten lämpimät ruuat ja lopuksi vielä kakku ja kahvit oli mainittu menussa. Juomia ei erikseen mainittu. Leipäkori ja levite laitettiin, koska se oli myös pitopalvelun menuvahvistuksessa. Nyt aloin miettiä että olisko ruokien perään pitänyt laittaa lyhentein laktoositon, gluteiiniton jne. kuten ravintolan menuissa? Todennäköisesti pitopalvelu kyllä laittaa näistä maininnan ruokien yhteyteen…
  4. Marisca

    Espoon Kartano

    Espoon Kartanossa häitään juhlineet, kertokaahan kokemuksianne! Miten olitte sijoitelleet vieraat, ruokapöydän ja tilan tanssille? Mistä saitte otettua parhaat valokuvat? Mitä vieraat tykkäsivät paikasta? Oliko sisällä kauhean kuuma kesällä?
  5. Marisca

    Espoon Kartano

    Hei Ansuliini ja kiitos paljon tiedoista! Paikka ja ympäristö kuulosti ihanalta!! Itse asiassa meillä on jo alustava varaus Espoon kartanoon 2.8.2008 eli viikkoa ennen teitä! Tosiaan Vallmogård vastaa yksinoikeudella Espoonkartanossa järjestettävästä catering-palvelusta 1.11.2007 alkaen. Ollaan oltu Villa Rulludissa Vallmogårdin järjestämissä häissä, ja siellä ainakin tarjoilu pelasi tosi hyvin ja ruoka oli herkullista! Meillä vieraita tulisi ties kuinka paljon yli sata, jos molempien suuret suvut ja kaverit kutsuttaisiin. Mutta pakko rajoittaa vierasmäärä siihen sataan. Ymmärsin että siihen suurimpaan saliin mahtuu n. 70 vierasta ja toiseen sitten n. 30. Täytyy kyllä päästä pian paikan päälle katsomaan kartanoa, niin saadaan asia lyötyä lukkoon. Onhan tuo varausmaksu ja tilavuokra aika suuri, mutta olen kyllä valmis maksamaankin ihanasta paikasta ja kunnon palvelusta.
  6. Marisca

    Espoon Kartano

    Onko täällä Espoon kartanossa 2007 tai 2008 juhlivia? Ollaan harkitsemassa paikkaa omiin häihimme, mutta ei olla vielä päästy tutustumaan paikkaan. Kertokaahan, miltä kartano vaikuttaa sisältä ja millainen sen ympäristö on? Paljonko teillä tulee olemaan vieraita? Miksi valitsitte juuri ko. juhlapaikan?
  7. Mielestäni olisi kohteliasta kiittää bestmania ja kaasoa hääjuhlassa, varsinkin silloin jos hääpari ei pidä puheita. Lahjat olisi luonnollista antaa samalla kiitosten kera. Toisaalta myös rennot rääppiäiset myöhemmin kuulostaa hauskalta ja tarjoaa oivan tilaisuuden avustajien muistamiseen
×
×
  • Create New...