Jump to content
Naimisiin.info

Oljami

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

Oljami's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meille tulee cernit-massasta itsetehty koriste, jossa minä näytän Tarja Haloselta ja mies todella rassukalta. Ihan ensimmäistä kertaa olin muovailemassa eikä ollutkaan ihan niin helppoa ;D.
  2. Esim. minä ja isäni saamme rajun allergisen reaktion jo kaupan kynttiläosastoa ohittaessa, joten kannattaa todella ensin ottaa selvää onko vieraiden joukossa hajusteallergikkoja. Olen myös joutunut lähtemään juhlista kesken pois tyoksukynttilöiden takia. Kaunis ajatus, mutta allergisille potentiaalinen painajainen .
  3. Loisto Ideoita ! Meillä kävi mielessä, että sulhanen ryöstäisi minut ja tulisimme takaisin vasta kun vieraat ovat maksaneet lunnaat, mutta koska arvelimme, että kaikilla ei ole yhtä loistelias ja arvaamaton huumorintaju kuin meillä, jouduimme ajatuksesta luopumaan... ;D
  4. Meille ei tule leikkejä. Ei yhden yhtä. Hääleikit ovat yksi kammottavimmista asioista, joita tiedämme.
  5. Meillä kutsujana minun 5-vuotiaan vaikka ei olekaan miehen biologinen lapsi. Eli äiti ja xxx menevät naimisiin.... pälä pälä... olisi tosi kivaa, jos pääsisitte tulemaan. Ja kutsun kannessa oli lapsen piirtämä kuva meistä.
  6. Koitan itse tehdä Cernit-massasta meidän näköisemme kakunkoristeen. Katsotaan kuinka käy...
  7. Sukkanauhat ja sukat. Sukkahousuja en käytä kuin hätätapauksissa. Tuntuvat ihan kamalilta!
  8. Body Shopin Pink Pepper tai Calvin Kleinin Be, koska näitä käytän muutenkin ja tahdon tuntea oloni mahdollisimman "turvalliseksi".
×
×
  • Create New...