Jump to content
Naimisiin.info

Magnolia

Rouva
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Magnolia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos vastaajille. Ei tullut mieleenikään, että käsinkin kirjeitä voidaan käsitellä : Taidan kokeilla lähikonttoria. Tuleepa mieleeni eräs kesäharjoittelija...
  2. Haluaisin laittaa kutsuihimme sinetit kuoren päälle. Mietin kuitenkin, että kestävätköhän ne postituksen ehjinä. Eikös posti nykyään lajittele kirjeet koneellisesti? Ajattelin valmistaa sinetit jostakin massasta, koska niin saan niistä varmemmin siistin muotoiset ja kestävät.
  3. Olen tämän palstan kautta innostunut Union Designin sormuksista. Nyt vihkisormusta etsiessäni minua kiinnostaisi tietää, kannattaako Union Designista edes haaveilla, jos sormusbudjetti on vain 400e. Onko teillä muilla kokemuksia tästä ihanaisia sormuksia tarjoavasta liikkeestä? Ájattelin teettää sormuksen jos en sopivaa muuten löydä. Sekin ymmärrykseni mukaan onnistuisi Union Designissa.
  4. Magnolia

    Sulhasten suusta

    Meillä päin sulho tokaisee häistä puhuttaessa ensimmäiseksi: "Ah, mä olen niin väsynyt!" Sitten hän puistaa päätään. Mutta aina nauraa myös jatkoksi. Että kai se sitten on hyvä asia.
×
×
  • Create New...