Jump to content
Naimisiin.info

ässä

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ässä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ässä

    Espoo

    Mä en ole aikaisemmin eksynytkään tänne. Meillä oli marraskuussa vihkiminen Tapiolan kirkossa ja juhlimme Nuuksion ulkoilumajalla. Juhlamme onnistuivat hyvin ja voin suositella nuuksion majaa juhlatilana.
  2. ässä

    Vinkkejä Madeiran lomalle?

    Nostan, koska olemme varanneet häämatkan Madeiralle ja kuulisin mielelläni kommentteja, jos joku olisi ollut lähiaikoina siellä. Meillä on vähän alle kaksi vuotias lapsi mukana. Tietääkö joku, onko Madeira lapsiystävällinen kohde? Voiko esim. ravintolassa pyytää lämmittämään lapselle oman purkkiruuan? Aikaisemmissa viesteissä suositeltiin auton vuokraamista. Tietääkö joku, paljonko se maksaa? Tiedoista kiitollinen
  3. Hei Vietimme juuri muutama viikko sitten häitämme Nuuksion majalla. Mielestämme häät onnistuivat hyvin ja tila toimi hyvin, vaikka jouduimme sijoittamaan osan vieraista pienempään huoneeseen. Heillä oli kuitenkin näköyhteys isoon saliin ja ohjelmanpitopaikka oli järjestetty niin,että pienen salin ihmisetkin näkivät ja kuulivat kaiken. Itse pidimme ruuasta ja moni vieraskin tuli sanomaan, että ruoka oli hyvää. Parasta mielestäni oli se, että majalla sai juhlia niin pitkään kuin halusi, eikä mitään erillisiä jatkoja tarvinnut järjestää. Osa vieraista jopa yöpyi majalla, joten meidän juhlat jatkuivat pitkälle aamuyöhön. Jos jotain negatiivista hakee, niin paikassa on erittäin rumat tuolit ja niitä on ainakin kolmea eri sarjaa ja penkkejä lisäksi. Itse en myöskään pitänyt kahviastiaston väristä ja se, että alku- ja pääruoka syötiin samalta lautaselta harmitti vähän myös. Nämä asiat olivat minulle kuitenkin sivuseikkoja. Häät onnistuivat mainiosti ja majalla oli ihanan tunnelmallista ja ihmiset viihtyivät hyvin.
×
×
  • Create New...