Aniara

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Aniara

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kannattaa varautua tosiaan siihen, että ne, joille nakki napsahtaa "unohtavat" koko tehtävän heti, kun ilta on ohi. Itse olin häissä, joissa sain tehtävän ja olen ajatellut jättää sen hoitamatta, koska se vaatisi aika paljon järjestelyjä, enkä usko, että se hääparillekaan kauheasti merkkaa.
 2. Minä meikkasin itse ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen kuten myös mieheni ;D. Hyvillä aineilla ja harjoittelemalla saa parhaan tuloksen. (Tosin en harjoitellut juurikaan, kun olen meikannut jo noin 13 vuotta). Olin kyllä varannut meikkaajan, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja peruin ajan pari päivää ennen häitä! Säästyneillä rahoilla ostin Blascon peitevoiteen (33 e) ja Lumenen meikinkiinnittäjän. Meikkivoiteena mulla on myös Blasco... Meikki pysyi siistinä koko päivän ja illan, ei ollut "pakkelimainen" muttei silti valjukaan. Onneksi luotin omiin taitoihini.
 3. Meillä maksoi studiokuvaus (koevedokset + neljä kuvaa samettikansiossa) 130 eur. Maistraatissa & sen jälkeen ulkona meitä kuvasi eräs tuttuni, joka on ammattitason valokuvaaja. : Ihan edulliseksi tuli siis. Itse olen myös kuvannut työkseni, joten kuvasin juhlissa vieraita... ;D
 4. Oon sitten vissiin ainoa, joka kiusaantuu SUURISTA rahalahjoista...?? Kun me sulkin kanssa tullaan ihan ok hyvin toimeen, niin rahalahjoituksista tulee sellainen fiilis, että luuleeko noi, että me eletään ihan kädestä suuhun... Itse en hirmusti odota/toivo häälahjoja (kyseessä tositosi pikkuiset häät ), sillä miehen vanhemmat ja etenkin mun vanhemmat ovat tässä viime aikoina jo jeesanneet meitä tosi paljon (huomattavasti enemmänkin, mihin olisi ollut tarvetta). Eli jos ne vielä meitä jotenkin "lahjoo", niin alkaa tulla kyllä jo vähän "kiittämätön" olo. Häät maksamme sulkin kanssa itse.
 5. Ei kuuluta kirkkoon, joten siksi. Millainen seremonia tuo siviilivihkiminen on? Koruton ja lyhyt kaiketi... Kuuluuko sormuksen pujottaminen normaalikuvioon vai pitääkö erikseen pyytää...?
 6. Heips, kutsuasioita itsekin pähkäilen, mutta lähinnä sitä, että miten kutsutaan pelkästään maistraattiin. :)Alustavassa suunnitelmassa lukee, että "Ystävällisesti kutsumme teidät todistamaan vihkiäisiämme"... Mutta en kyllä pidä ollenkaan sanasta "vihkiäiset" taivutettuna, liian hankala. Taas joku "...todistamaan, kun astumme avioliittoon" tms. tuntuu liian pitkältä. On tää vaikeeta. Eli neuvoja otetaan mielihyvin vastaan, jos joku tietää "oikean" sanamuodon.