kinuskimansikka-is-back

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About kinuskimansikka-is-back

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä oli yön yli häät saaressa ja siellä sauna lämpimänä illalla. Miesväkeä siellä saunassa kävi tietojeni mukaan.
 2. Suurin vastoinkäyminen lienee se että kumpikaan mun kaasoista ei ole mun ystävä enää. Ei tosin liity häihin mutta harmittaa että luulin kyseisiä ihmissuhteita elämänmittaisiksi.
 3. Mä myös halusin että meidän perheellä on sama sukunimi kaikilla. Enkä koe mitään suurta kiintymystä vanhaan sukunimeen.
 4. Meillä on avioehto mutta sulkee pois vain perityn omaisuuden. Muu varallisuus oli tasoissa kun mentiin naimisiin ja nyttemmin kun varallisuutta on kertynyt niin koetaan että se on yhteistä. (toim. huom.) itse tienaan paljon enemmän kuin mies.
 5. Itse halusin perinteisesti naimisiin ennen kun lasta alettiin yrittämään mutta näin jälkikäteen sanottuna tämä riippuu ihan äidistä. Joillain lapsi kulkee aika rennosti elämässä mukana jolloin ei olisi ongelma ja jotkut tekevät kaikesta vähän vaikeaa kun on vauva Ja sitten toki vielä se kolmas epävarmuus eli ei voi tietää millanen se vauva on…
 6. Yhteisen kaverin kautta
 7. Tiedettiin paikka missä halutaan mennä naimisiin, se määritti että tulee kesähäät (saari kyseessä) ja sitten kysyttiin että mikäs kesälauantai olis vapaa seuraavana kesänä (kysyttiin joulukuussa)
 8. Meillä molemmilla vakityöt ja asuntolainat. Perinteisessä järjestyksessä 1. avioliitto, 2. yhteinen asuntolaina ja 3. lapsi mennään
 9. 8kk ennen häitä. Eli siitä kun kosittiin. Tosin perusajatus mitä halutaan, oli jo päässä.