Jump to content
Naimisiin.info

Mimmikki

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    E-P

Mimmikki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olimme mökillä hääyötä ja seuraavana päivänä tulivat perheemme, seremoniamestari sekä kaaso paikalle ja syötiin mitä häistä oli jäänyt saaliiksi. Samalla muistimme läheisiämme pienin kiitoksin. meistä ainakin läheisten kutsuminen oli hyvä asia, sillä perheemme ovat eri puolita suomea, joten saivat vielä hetken tutustua toisiinsa. myös yhdessä oleminen oli meille tärkeää. Ja mukava päivä olikin. Aurinko paistoi, saunoimme jne..
  2. jokohan olen täällä vastaillut? Me mennään Unkarin Budabestiin pidennetylle viikonlopulle viikko häiden jälkeen.. eipä olla siellä käyty vielä. Joku kysyi WIenistä, itse olen käynyt siellä ja lähtisin vaikka heti uudestaan..ihana kaupunki..hintataso taitanee olla suomen luokkaa suunnilleen..ei ainakaan kallimmpi mun mielestä. Nähtävää riittää moneen lähtöön kuten myös kulttuuritarjontaa niistä kiinnostuneille. ..
  3. meillä vihkipappi on sulhasen toive. Sulhanen tuntee papin henkilökohtaisesti, joten valinta tuntui sitten luontevalta, koska itsellä ei ollut ketää erityistä mielessä
  4. Mimmikki

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Pongasin Simojoen laulukirjasta Rakkaus on ikuista -laulun ja hetken soiteltuani ihastuin siihen. Joku muukin näytti valinneen täällä saman.
  5. itse jännitän eniten myös vihkimistä. Pelkään, että olen niin jännittynyt, että en kuule kun pappi kysyy tahdotko... itse juhlaan ei liity pelkoja. Vähän kävi myös mielessä kun porhalisin rullaluistimilla, että entäs jos kaatuisi ennen häitä..
  6. Mimmikki

    Etelä-Pohjanmaa

    Meidän häitä vietään ilmajoella, eli taas yksi lisää tähän...
×
×
  • Create New...