Jump to content
Naimisiin.info

Strutsi

Rouva
  • Viestit

    67
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female

Strutsi's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Sade ja sateenvarjot voivat luoda miljöökuviin aivan ihanan tunnelman . Jos sateenvarjot ovat ehdoton nounou, niin meidän kuvaaja ainakin sanoi, että sitten tehdään niin, että muun aikaa pidetään sateenvarjoja ja lyhyeksi aikaa tipautetaan sateenvarjot vaikka hameen helman alle piiloon niin, että saadaan kuvat otettua. Siihen varsinaiseen räpsimiseen, kun ei mene kovin kauaa aikaa - lähinnä se asettelu yms. vie aikaa. Ei siinä ajassa siis pitäisi esim. kampauksen vielä mennä miksikään. Hyvä esimerkki meidän kuvaajan ottamasta sadekuvasta on tässä: Ei paljoa sadetta huomaa . Vähän vaan noista vedenpinnan pisaroista, kun oikein tarkkaan katsoo.
  2. Sori myöhäinen vastaus: kyllä, kuvat on otettu Raumalla. Ja kuvaajana Esa Bragge
  3. Meillä tuli vaan kaikille Vana Tallinnaa (paitsi, jos joku pyysi jotain muuta likööriä, niin saivat booliaineksia, eli metsämansikkalikööriä - näitä "nirsoja" ;D tais olla vaan kaks tai kolme sadasta kolmestakymmenestä). Hyvin tuntu maistuvan Yleisestihän kait naiset ottaa useammin likööriä kuin konjakkia - poikkeuksiakin tietysti on. Mä laskisin suhteen ehkä 1/3 vieraista ottaa likööriä, 2/3 konjakkia. Ja kun laskee koko vierasmäärälle, niin jää vähän varaa, kun kaikki ei kuitenkaan ota.
  4. Meidän valokuvaaja ehdotti kuvauspaikkaa toiveidemme perusteella. Hänen yleisohjeensa oli, että kuvauspaikan pitää olla puolen tunnin ajomatkan päässä. Vihreän taustan saamiseksi tarvitaan yllättävän vähän sitä taustaa - ei siis kokonaista puistoa, pari puuta/pensasta saattaa riittää . Esim. Kaupungista voi saada nättiä "kaupunkilaistaustaa" kuville, jos se vihreys ei ole se ulkokuvien "pointti". Kivoja kontrasteja tulee rosoisesta kiviseinästä ja kauniiksi laitetusta morsiusparista. Esim.
  5. Strutsi

    keiju-menninkäis-metsä

    Ihana idea Mites olis vaikka jollain harsokankaalla katettu alttari ulos? Kankaan vois koristella vielä sitten vaikka "peikkomaisilla" kasvipunoksilla. Mieheen peikkomaisuutta vois yrittää tuoda paitsi semmosilla muovisilla suippokorvilla (vitsi, mutten voi sille mitään, että näen sen silmissäni :), myös ehkäpä puvuksi jotain luonnonmateriaalia? Ei välttämättä mustaa, vaan harmaata tai ruskeaa...? Googlasin peikkokuvia ja jostain syystä monessa kuvassa peikolla on liivi! Olisikos se ihan hullu vaate sulhaselle? Tekstit esim. kutsuissa, ohjelmissa tms. vois olla yhdistetty molemmista: osa teksteistä hentoa keijumaista - ja osa "kömpelöä" peikkomaista ("käsinkirjotettuja" tikkukirjaimia?) Mun silmissäni keijun kukkaset on jotain pieniä tähtimäisiä kukkia - peikon jotain suurempia. Lapsuudesta on ilmeisesti jäänyt mieleen se yks satukirja, jossa peikko istu lumpeiden keskellä :.
  6. Jos häät on kirkossa, niin kannattaa kysyä vinkkejä kanttorilta. Samoin seurakunnalla saattaa olla rajoituksia siitä, mitä kirkossa saa laulaa/soittaa - jopa klassisen musiikin kohdalla.
  7. Strutsi

    Vilpsu

    Lapsosen kuvia
×
×
  • Create New...