Jump to content
Naimisiin.info

O+K_010907

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

O+K_010907's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. No meillä sulhanen ei liioin vilkassu muhuun, mutta sanoi kyllä niin kuuluvalla äänellä tahtomisensa, jotta varmasti ei jääny kenellekkään epäselväksi. Minä katoin sulkkuun kun vastasin, ja siinä vaiheessa sekin vilkasi mua.
  2. Valssin puoleen mekin kallistumme. Tanssihäät meilläkin.
  3. Mä pyysin bestistäni kaasoks, olettaen että yhessä järjestellään. Mutta oon saanu lähes kaiken suunnitella itekseni. Sulhanen kun on sitä mieltä et ainoo mitä sen tarvii, on ilmestyä paikalle. Toivottavasti kaaso petraa vähäsen, jotta saadaan toteutus tehtyä kimpas.
  4. Mä en oo vieläkään ratkaissut tätä ongelmaa... Alanko Mylläriksi??? ;D Kuulin kerran anopilta lorun: "Mylläri tienaa myllyllänsä ja Myllärin tyttäret pyl..." : Ja meillä kun on jo tyttö...
  5. Jestas, tämähän mahtava idea! Minä en kylläkään puolialastomana poseeraisi tuntemattomalle, olkoonkin vaikka miten hyvä kuvaaja. Taidanpa heittää kaasolleni ehdotuksen moisesta... Laittakoon sulho kuvan/kuvat vaikka sitten autotallin seinälle, ellei muualle... Kiitokset vinkistä.
  6. O+K_010907

    Etelä-Pohjanmaa

    Tämä morsian vihitään Ylistaron Komias kirkos 1.9.07., ja juhlat on Ylipään nuorisoseuralla.
  7. Tiedä sitten kuuluuko tämä näihin kauneimpiin rakkauslauluihin, mutta mä oon ajatellu meidän kaverin laulavan meille Mika Pohjosen Sua rakastan. :
  8. Meillä tuli lapset ensin. Jokainen kyllä tekee omat ratkaisunsa, ja meidän ratkaisu oli tämä. Isyyden tunnustus piti mol. kerroilla läpikäydä, mutta emme moittineet.
×
×
  • Create New...