Jump to content
Naimisiin.info

wonda

Jäsen
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere

wonda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meillä koirat menevät hoitolaan häitä edeltävänä päivänä ja ovat siellä täyshoidossa 12 päivää. Juhannus oli paikkoja varatessani jo täynnä, joten vanhempani hakevat koirat meille kotiin ennen juhannusta ja äitini asuu meillä ne 4 päivää kunnes tulemme kotiin. Haikeahan ne on hoitolaan jättää, mutta pärjännevät kahdestaan hyvin, ja hoitolaan luotan 100 %.
 2. Taas vaihtui kohde... Eli nyt suunnataan ihan toiselle puolelle maapalloa, Miamiin ja Karibian risteilylle. Havaiji oli myös mielessä mutta emme halua viettää kahta päivää reissusta lentokoneessa istuen. Ja nythän nähdään useampi paikka kerralla plus että voidaan rentoutua muutama päivä Miamissa ja kiertää autolla lähinähtävyyksiä. Rentoo. 8)
 3. Uusi kohde on nyt sitten Singapore (3 vrk) ja Penang (7 vrk) Malesiassa. AnnaH, ei meilläkään olisi mahdollisuutta lähteä noin kauas omilla rahoilla, mutta matka on lahja tulevilta appivanhemmilta.
 4. Jaa-a, nyt on sitten tuo Bali kovan harkinnan alla. Mielellään kun tulisimme takaisin kotiin kaksin ja yhtenä kappaleena molemmat...
 5. Mulla ja kaasoystävälläni on ikäeroa huimat 5 päivää (tässä kuussa täytetään molemmat 24 v.).
 6. Nyt pääsen minäkin vastaamaan kun on matka varattuna. 8) Eli häiden jälkeisenä maanantaina suuntaamme Balille. Tuolla olemme viikon ja sitten paluumatkalla 3 päivää Singaporessa. Odotan matkaa varmaan enemmän kuin itse häitä.
 7. Vaikka meikkaan itse päivittäin ja olen mielestäni siinä kohtalainen, niin hääpäivän meikin annan ammattilaisen tehtäväksi. Minä kun todennäköisesti hermoilen niin että sohaisisin ripsarilla silmääni. Mutta suurin syy taitaa olla se että musta kiva kun joku pipertää jotain, istuin sitten kampaajan tuolissa, manikyyrissä tai meikattavana.
 8. Ollaan jo päätetty että meidän häissä ei ryöstetä minua tai sulhasta vaan appiukot. ;D
 9. Täällä toinen tuleva Järvinen... Mulla on nyt niin erikoinen nimiyhdistelmä että on vain helpottavaa kun ei ainakaan sukunimeä joudu sitten tavaamaan kaikille.
×
×
 • Create New...