Sydän Pussi

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Sydän Pussi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Joo, edellisenä päivänä koristellaan, jos vain suinkin mahdollista. Jos joku menee aivan mönkään on vielä aikaa sitä oikaista. Ja onhan se itsellekin mukavampaa, kun tietää minkä näköinen paikasta tuli. Ei tarvitse jännityksellä kirkosta päästyään odotella.
 2. Auton omistaja eikä ole vieraana. Jos olis ollu jonkun tutumman auto, sulho olis ajanut itse.
 3. Emmie tiiä... ;D
 4. En nyt tiedä tavasta, mutta jotkut halauvat ilmaista pohjalaisia juuriaan laittamalla ovensuuhun puupöllin ja siihen kyltin; Puukoot tähän!. Malliksi muutama puukko siihen pystyyn. Vielä tuli mieleen, että morsiamen ryöstön voi suorittaa pohojalaaset häjyt. Miehille jussipaidat päälle ja huopahatut, sitte pohjalaista leveää puhuen sulhasella teettää tehtäviä. Siis ei hääperinne tämäkään.... Ei tainnu näistä olla mitää apua. :-/
 5. Juuri samaa tässä mietin kuin -Maria-... :-/ Voisiko joku ystävällinen hieman kirkastaa asiaa?
 6. Ei leikkejä. Piste. ;D
 7. Yhdyn edelliseen. Ei ole.
 8. Voipi olla, että kyllä. Varsinkin jos joukossa on astmaatikkoja tai allergikkoja. En uskaltaisi ottaa riskiä. Markkinoilla on myös miedontuoksuisia kynttilöitä, mutta minulle saattaa tulla jo niidenkin hennosta tuoksusta päänsärkyä. Vaikka en olekaan allergikko enkä astmaatikko, mutta "migreenikkö".
 9. Meidän biisiksi on vakiintunut Skunk Anansien Hedonism. Kaikista maailman lauluista juuri se. Ei mitenkään liity, että oltaisiin tavattu sen soidessa yms. Se vain on se.
 10. Nyt olen taas lähtöpisteessä, että bändikö vaiko levyt. Kohtuuhinnalla saisi kyllä naapurikunnasta erittäin kehutun yhden miehen bändin. Hapeli, hääkeinunta kuulostaa lupaavalta ;D Margot, meilläkin kotihäät. Tosin juhlitaan isossa varastotilassa, että bändi kyllä mahtuu, jos sellainen halutaan.
 11. Hääpari itse elikkäs me emme ole lavatanssi ihmisiä, ja luulempa että kallistumme myös levytansseihin. Suurelta osin myös budjetillisista syistä. Sekä sulhon suku, että minun sukuni ovat kyllä kovasti tanssivaa sakkia. Minä en tanssi laisinkaan paritansseja ja puoliskonikin hyvin vähän. Juhlissa, missä tanssitaan olen aina hyvin vaivaantunut ja seisoskelen seinustoilla, jottei vain kukaan tulisi hakemaan. Teemmekö oikean ratkaisun, jos laitamme levyt pyörimään? Tietysti joukossa on myös ikivihreitä, mutta myös vähän menevämpääkin musaa. Tällä tavoin juhlista tulisi meidän näköisemme, eikä tarvitsi minunkaan omissa häissäni pelätä joutuvani tanssimaan polkkaa, jenkkaa tahi tangoa. Sitten vielä se häävalssi, voi kauheaa...
 12. Kannattaa ottaa yhteyttä siihen, joka on oppilaitoksessa kyseisen linjan opettaja. Hän voi lähettää mailia kaikille foto-oppilaille tai voithan kysyä mailiosoitteen ja kirjoittaa itse. Samallahan voit vähän urkkia ja kysellä, että onko tälläisiä tilauksia tehty usein ja onko joku tietty henkilö jota hän suosittelee. Tietenkin jos käyttää kuvaajaa, joka ei välttämättä ole ikinä kuvannut potretteja vaan keskittynyt taiteen tekemiseen saattaa olla riskaabelia. Kuitenkin heillä saattaa olla hyvin harjaanutut silmä etsiä jotakin erilaista. Kuvista voi tulla hyvin dokumentaarisia tai taiteellisia, mikä mielestäni ei ole paha asia. Ota myös selvää, että onko opiskelija valokuvausalan opiskelija vai kuvataiteen. Valokuvausalan opiskelijalla on yleensä (huom yleensä) tekniikka paremmin hallussa.
 13. En pidä hääleikestä. Varsinkaan, jos kuulen lauseen "tarvitaan vapaaehtoisia", minä häivyn.
 14. Samaa mieltä kanssasi. Henkilökohtaisesti minä lähden heti ulos, kun kuulen sanan hääleikit. Yleensä vapaaehtoiset pakotetaan kuitenkin jossain mielessä mukaan. Enkä ujona ihmisenä halua olla huomion keskipisteenä. Hääleikit, joissa morsiuspari on "uhrina" ovat ihan ok. Meille ei myöskään tule mitään leikkejä, jonsei jotakin tietovisaa pidetä.
 15. Vihkiminen klo 16.00 sitten alkavat pippalot, ja saavat kestää niin kauan kuin vieraita on. Tosin bändi taitaa lopettaa jo yhden tienoilla. Voihan olla, että simahdamme ennemmin kuin vieraat, mutta se ken haluaa saa pilettää vaikka aamu kuuteen asti.