hummeri

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About hummeri

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Suosittelen keltakultaa. Se on aina ollut arvostettua ja tulee aina olemaan. Keltainen on kullan oikea, alkuperäinen väri. Jos haluat toista väriä, suosittelen toista metallia eli platinaa, en suinkaan valkokultaa. Tässä keltakullassa on juuri se hyvä puoli että sen väri säilyy omanaan, näyttää kauniilta ja arvokkaalta vuosi toisen jälkeen ilman suurta huoltoa. Jos sormukseen tulee timantteja, voidaan kivet upottaa valkokultaan, näin timantit tulevat sormuksesta kauniisti esiin. Varsinkin jos tulee useampia kiviä. Sormuksen runko kannattaa kuitenkin ehdottomasti valita keltakultaisena.
 2. Meidän tarjouspyyntöön vastattiin heti. Jopa yllättävän nopeasti. Määrittelimme kyllä kohteen ja jopa toivehotellin tarkasti, saattaa nopeuttaa palvelua...? Mutta että viikonloppunakin vastaillaan sähköposteihin, on se melko poikkeuksellista.. Hintatasosta sanoisin että melko kallis, mutta kun otetaan sekä hinta että laatu huomioon niin kyllä on kilpailukykyinen tarjous. Palvelu on ollut huippuluokkaa ja henkilökohtaista. Ja tuntevat ilmiselvästi kohteet hyvin, hotellit samoin.
 3. Entäs hotelli Hilton Curacao?? Onko kellään mitään tietoa tästä? Hiltonit kun pitäisi olla hyviä, mutta voivat jossain osissa maailmaa olla tasoltaan vähän mitä sattuu...