Gwyneth

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Gwyneth

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Löytyykö mistään kuvia kokovalkoisesta hääsomistuksesta?
 2. Meidän kutsut tulostettiin laserilla niin, että itse otetusta valokuvasta tuli kuva pohjalle, ja sen päälle kutsuteksti. Ei ollut levinnyt jälki mitenkään. Kutsuja ei kyllä samantien tulostamisen jälkeen ainakaan laitettu kuoriin, liekö sillä vaikutusta. Mutta laserjälki oli siis siistiä ja kestävää.
 3. Ostimme vihkisormuksen yhdessä ja jo paljon ennen häitä. Olen ollut siihen koko ajan tyytyväinen, mutta mitä kauemmin se on tuossa vasemmassa nimettömässä ollut, sitä enemmän siitä tykkään Aluksi pidin muutaman viikon vain vihkisormusta, sillä tuntui oudolta pitää kahta sormusta samassa sormessa.
 4. Meillä suurin vastoinkäyminen ilmeni häiden jälkeen - kiitoskorttiposeeraukset unohtui ottaa... Kävimme kyllä studiokuvissa, mutta olimme suunnitelleet kiitoskortteihin ulkona otetut kuvat. Harmitti kyllä ihan mielettömästi. Ja toinen vastoinkäyminen oli se, että muutama ystävä loukkaantui minulle häissä, en kuulemma ollut ehtinyt seurustella heidän kanssaan tarpeeksi... Olin ja olen edelleen siitä todella häpeissäni, mutta toisaalta en kyllä ehtinyt muidenkaan n.200 vieraan kanssa montaa sanaa vaihtaa, halusin kuitenkin jutella kaikkien kanssa edes vähän. Muuten meni hyvin ;D
 5. Mä sain Naisen ääni -korun ruskealla nauhalla. Olin todella otettu, olin toivonut salaa saavani sen joskus esim. synttärilahjaksi.
 6. Valokynä näyttää valokuvassa huonolta, jos siinä on paljon valoa hohtavaa ainetta. Kaiken lisäksi, jos käyttää valokynää tummiin silmänalusiin, kuten minä, valokynällä käsitelty alue tasoitellaan esim. sormella ja sen jälkeen puuteroidaan, siten se ei hohda valokuvissa.
 7. Ja silmänympärysvoidetta ei kannata levittää liian lähelle silmää, eli juuri siihen pussin kohtaan, eikä liikaa! Ohuella iholla ja liikaa silmänympärysvoidetta = turvotus. Itselleni on tehonnut melko hyvin Biothermin valokynä, jossa on enemmän peittävää ainesosaa, kuin valoa heijastavaa. Hämeikissä laitettiin sitä, ja päälle vielä hyvänlaatuinen meikkivoide (Lancome), ja mulla oli elämäni ensimmäisen kerran tummat silmänaluset piilossa!
 8. Apteekin Triple Dry -deodoranttisarjassa on myös tehokas ja Absolut Torria hellävaraisempi käsien hikoiluun tarkoitettu tuote.
 9. Mä oon nähnyt sellaisia neliön muotoisia pikkukuoria monen värisinä ainakin Vantaan Kehä kolmosen Sinellissä!
 10. Meillä taitaa olla niin, että ostetaan miehelle uusi "kihlasormus", kun vanha on liian pieni. Onko se sitten kihla- vai vihkisormus? Mutta joka tapauksessa kumpikin saa uuden, jos vaan rahat riittää mun timanttien jäljiltä ;D
 11. Yksi, sillä kuten joku tuolla aiemmin mainitsi "muuten niitä olisi tullut lähemmäs kymmentä" ;D