Jump to content
Naimisiin.info

Gwyneth

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Gwyneth

  1. Meillä suurin vastoinkäyminen ilmeni häiden jälkeen - kiitoskorttiposeeraukset unohtui ottaa... Kävimme kyllä studiokuvissa, mutta olimme suunnitelleet kiitoskortteihin ulkona otetut kuvat. Harmitti kyllä ihan mielettömästi.

    Ja toinen vastoinkäyminen oli se, että muutama ystävä loukkaantui minulle häissä, en kuulemma ollut ehtinyt seurustella heidän kanssaan tarpeeksi... Olin ja olen edelleen siitä todella häpeissäni, mutta toisaalta en kyllä ehtinyt muidenkaan n.200 vieraan kanssa montaa sanaa vaihtaa, halusin kuitenkin jutella kaikkien kanssa edes vähän.

    Muuten meni hyvin  ;D

  2. Ja silmänympärysvoidetta ei kannata levittää liian lähelle silmää, eli juuri siihen pussin kohtaan, eikä liikaa! Ohuella iholla ja liikaa silmänympärysvoidetta = turvotus.

    Itselleni on tehonnut melko hyvin Biothermin valokynä, jossa on enemmän peittävää ainesosaa, kuin valoa heijastavaa. Hämeikissä laitettiin sitä, ja päälle vielä hyvänlaatuinen meikkivoide (Lancome), ja mulla oli elämäni ensimmäisen kerran tummat silmänaluset piilossa!

×
×
  • Create New...