Jump to content
Naimisiin.info

kikkura

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    tampere

kikkura's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mies oli bestmanin luona ja minä kotona kaasojen kanssa. Nukuin tavallista vähän huonommin. Nukkumista tosin hieman häiritsivät uudet irtokynnet. Laitoimme illalla minulle irtokynnet. Yöllä sormenpäät olivat aivan hellänä ja aristavat. En olisi uskonut että kynsiä voi särkeä. Sellaiset irtokynnet laittaesa kannattaa ne laittaa hieman aikasemmin niin omat kynnet ehtii niihin tottua (särky meni ohi hääpäivän aikana).
  2. Tuo on tosiaan kivaa kun nyt voi puhua miehestään! On ihanaa että nyt olemme yhteenkuuluva perhe, yhteinen sukunimi luo yhteenkuuluvuutta lisää! Tuntuu mukavalta kun esim. vanhemmat kysyvät et mitäs ... (sukunimi) perheelle kuuluu?
  3. mulla oli melko iso laahus puvussa. Pidin laahusta pääosin auki ja sormilenkissä. Myöhään illalla laahus nostettiin ylös kiinni (helmaan ommeltuun nappiin). Sormilenkki oli tosi hyvä juttu! Ei sormet väsyny helman kannattelemisesta ja laahus laskeutu nätisti (sormilenkki oli ehdottomasti mun mielestä paremmin ratkasu kun rannelenkki). Ranne ja sormilenkkin oro ois ollu että rannkelenkki on tietenkin pitempi ja sormilenkki voi olla lähempänä helman reinaa. Tanssiessa on helpompaa jos mies lähinnä peruuttaa niin et nainen pääsee kulkeen eteenpäin. Jos nainen peruuttaa jää laahus/helma helposti jalkoihin. Helmaa voi kyllä peruuttaessa yrittää jalkaa siirtäessä vähän potkia taaksepäin. Kyllä se tanssikin siis sujuu mainiosti laahuksen kanssa! Mulla laahus likaantui aivan harmaaksi juhlassa. Olin käsitellyt puvun etukäteen suojaavalla suihkeella ja vein puvun heti seuraavan arkipäivänä pesulaan. Nyt puku on aivan entisensä...kaikki lika siis lähti hyvin pois. Kyllä laahus kannattaa olla ja sitä kannattaa esitellä (jos on koko ajan kiinnitettynä niin eihän sitä koko komeutta näe).
  4. kikkura

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Mulla hääkengät oli aivan mahtavat. Jalat ei väsyny yhtään koko päivän aikana vaikka koko ilta vietettiin tanssilattialla. Eikä minkäänlaisia hiertymiä ilmaantunut. Mulla kengät oli pehmeää nahkaa eikä korko ollu hirvittävän korkea. Kannattaa kokeillessa tosiaan huomioida ulkonäon lisäks myös käyttömukavuus.
  5. uutta korut ja puku sinistä sukkanauha lainattua tiara vanha on vielä hakusessa..se on aika vaikee
×
×
  • Create New...