Helmililja

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Helmililja

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=diary;action=display;num=1113664283;start=
 • ICQ
  0
 1. Pöytäasetelmissa oli metsätähtiä, vanamoa, mustikoita... Kimpussa oli luonnonkukkia:
 2. Haa, meilläkin oli metsäteemaiset häät alkukesällä Arkistoistani löytyy siis jos jonkinlaista ideaa.. Koetanpas katsella tänne jotain Meillä oli mm. Lautasliinarengas oli siis pajusta pyöritetty ja paikkakortti oli lehden muotoinen. Hääkakkuteline tehtiin itse puusta, männyn latvasta Ja tuossa vieressä näkyy vihreä lasipullo, jossa on pihlaja. Näitä meillä oli ympäri juhlapaikkaa. Yksi ideani kakun koristeluun (jota tosin ei toteutettu tällä kertaa): Kirkon pihalla heitettiin koivun lehtiä.
 3. Oltiin hääyö mökillä, ja myös seuraava viikko. Kaikki päivät siellä oli sellaisia, että nukuttiin pitkään ja noustiin ylös joskus puolenpäivän aikaan, syötiin, saunottiin, soudeltiin, loikoiltiin sisällä ja ulkona nurmikolla. Tosi rentoa kesämökkiolemista. Tarkkaan en muista, mitä sillon seuraavana päivänä tapahtui, mutta muistaakseni mekin lepäsimme väsymystä pois. Söimme ulkona häistä jäänyttä ruokaa, jota meille pakattiin mukaan. Ja tietenkin nautimme toistemme seurasta. Ai niin ja kaupassa kävimme myös, koska olimme unohtaneet häämatkaeväskassimme juhlapaikalle
 4. Mä oon myös tehny omenamehuun, ja joskus myös viinimarjamehuun. Niistäkin tuli hyviä, tosin hiukan punertavia . Ja en koskaan laita kananmunaa. Jos pullat tekee veteen, mutta voi tehdä vähälaktoosisena, niin hyla-maitojauhe on myös ihan hyvää pullataikinassa. Sitä vaan sekoitetaan veteen.
 5. Minä otin silloin tylliä ostaessani muistaakseni 70cm, eli kun se tylli on sellaista tosi leveää (onko se nyt jotain 3m) niin sain siis aika kapean ja tosi pitkän palan. Se leveys määräytyi sitten sen mukaan, eli tuon (70cm) leveämpää hunnustani ei olisi voinut tehdä, siis koska halusin samasta palasta kaksinkertaisen hunnun niin se piti taittaa siltä lyhyemmältä sivulta. Minusta huntuni on ihan hyvän leveä. Mutta kannattaa tosiaan kokeilla Tylli on niin halpaa että voi ostaa vähän reilumman palan ja sommitella siitä sitten mieleisensä.
 6. Vaikka. Kokeile eri pituuksia kun olet leikannut hunnun, ja mieti mikä sinua eniten miellyttää. Jos leikkaa sen tässä ketjussa aiemmin annettujen ohjeiden mukaan eli pyöristää reunan neliömallilla, niin sitten voi taittaa hunnun kahtia ja kokeilemalla hakea sopivan pituuden. Se 60/80cm taitaa olla aika yleinen pituus noissa kauppojen lyhyissä hunnuissa. Mullekin tuli sen pituinen.
 7. Minä olen välillä miettinyt, että onko se jotenkin "huono" jos vihkisormus on halpa. Että kun menee naimisiin niin pitäisikö olla sellainen 400 euron sormus? Mutta kun minä en halua sellaista! Kaikki ne mallit, joita olen liikkeissä sovitellut ja joista olen tykännyt, on olleet alle 250e. Makuni on vaatimaton : En halua kovin prameaa timanttisormusta, vaan semmoisen pelkistetyn ja siron, kevyen. Mulla onkin tällä hetkellä kaksi hyvää vaihtoehtoa mietinnässä, ja toisen hinta on jotain 77e ja toisen 85 e, 20 % opiskelija-alennuksella. Olin budjetoinut sormukseen noin 200 euroa. Alkuun ajattelin Kalevala Korun sormuksia, mutta kun sovittelin niitä, niin ei oikein löytynyt sellaista joka olisi tuntunut omalta ja sopinut kihlasormukseni kanssa. Kannattaa käydä liikkeissä katselemassa ja kokeilemassa, ja kurkkia samalla niiden sormusten hintoja joista tykkää
 8. Voi, kokeilimme sitäkin Kannattaa kokeilla ja katsoa, minkä näköisestä lopputuloksesta itse tykkää. Minusta se ommel oli liian ohut ilman sitä suoraa ommelta alla.
 9. Meille tulee varmaankin pääskysmerkit, koska ne on kivan keväiset. Häät on juuri niihin aikoihin kun pääskyset saapuvat.
 10. Ompelin tätini kanssa lyhyen kaksikerroksisen hunnun soveltaen tässä ketjussa aiemmin annettuja ohjeita, joissa siis huntuun ei tule satiinikanttausta vaan pelkkä ommel hunnun reunaan. Hunnusta tuli tosi nätti Voin laittaa jossain välissä kuvankin tänne. Halusin sellaisen kevyen hunnun, ja juuri sellainen siitä tuli. Ompelimme siis hunnun reunaan ensin suoran ompeleen, ja se päälle sitten tiheän siksakin. Sitten leikkasimme ylimääräisen reunan pois niin, että ommel jäi ihan tyllin reunaan. Eli samalla tavalla kuin täällä aiemmin neuvottiin, mutta totesimme, että onnistuu ilman taitoksen silittämistäkin niin päästiin vähän helpommalla Huntu ei tullut kalliiksi ja oli tosi helppo tehdä, ei mennyt aikaakaan kauan.
 11. Me suunniteltiin kampausta jo silloin kun varasin ajan (kävin silloin normaaliparturissa). Ja meillä on tarkoitus ottaa kiitoskorttikuvat jo silloin koekampauksen jälkeen, että voidaan antaa kiitoskortit jo häissä vieraille. Että kampauksen pitäisi olla silloin samanlainen kuin hääpäivänä. Ilmeisesti ne hiuskukatkin mitä kampaukseeni haluan, pitää siis olla mulla jo mukana että nekin olis sitten kuvissa. :
 12. Meille tulee ilmeisesti alkuun virsi 271 "Nyt kiitän riemuiten" säkeistöt 1, 3, 4 ja loppupuolelle (sulhon toivomus) 326 "Sinulle kiitos, Isä maan ja taivaan" säkeistöt 1-3, 7-8. Tykkäisin myös virren 532 "Taas siunattu päivä nyt luo valoaan" sävelestä ja sanoista säkeistöissä 4-7.
 13. Millaista mulperipaperia etsit, Ruusu-05? Minusta nettisivuilla on kyllä niitäkin, ja liikkeessä oli myös monenlaisia. Me ostimme sellaista paksumpaa, käsintehtyä thaimaalaista paperia kutsuihin. Niissä on käytetty mulperipuun kaarnaa, ja niissä on vielä koristeena aitoja lehtiä tai kukkia. Nettisivuilta löytyvät kohdasta uutuudet -> tulostettavat mulperit. [ftp] http://www.jkprimeco.fi/tuotteet/tuotelist...avat%20mulperit[/ftp] Ja ne muuten maksoivat siellä melkein puolet vähemmän kuin kaupassa! 4,30e muistaakseni, kaupassa 7,90e. Kerkesin ostaa niitä jo yhden paketin, ennen kuin hoksasin, että niitä voisi saada tuoltakin suoraan. Suosittelen!
 14. Onko teidän mielestä pakko olla jotain uutta, vanhaa, lainattua, sinistä? Mitäs kaikkea niistä nyt sitten tulevaisuudessa seurasikaan, onnellisuutta, lapsilykkyä...? Uskotteko tuohon "taikaan"? Ja miksei sen sinisen voisi ajatella olevan jotain muutakin väriä, vaikka vihreää tai punaista? : Mulle ei ainakaan tule muuten sinistä, ellen ompele jotain kangastilkkua puvun helman alle.. Niinkin jotkut pukuvalmistajat kai tekee, huomasin kun sovitin hääpukuja.