Jump to content
Naimisiin.info

Johanna22

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Johanna22 kaikki viestit

  1. Meillä on Marko Hakanpään Trumpettisävelmä, jossa on paljon saman toistoa. Kanttorimme ehdottikin, että jätetään niitä toistoja pois ettei tule liian pitkäksi. Sitä kappaletta oli helppo lyhentää eikä se muuttunut mielestäni pahasti.
  2. Johanna22

    Bestmanin puhe

    Mikään ei ole inhottavempaa kuin pakottaa joku tekemään jotain mikä on hänelle vaikeaa. Älkää olko v-mäisiä!!! Mikään lakikirja ei määrää kenen on PAKKO pitää puhe. Meidän häissä puhua saa ken haluaa, mutta kenenkään EI ole pakko. Isäni, kaasojen tai bestmanin ei todellakaan tarvitse puhua. Esimerkiksi isälläni menisi yöunet pitkäksi aikaa jos vaatisin häntä puhumaan. On todennäköistä, että äitini toivottaa vieraat tervetulleeksi, kaasot hoitaa juonnon ja minä pidän puheen. Nimim. kokemusta on pakotetusta esiintymisestä ja se on p-stä. Sillä saa ko. henkilön juhlan pilattua. Älkää olko itserakkaita ja pakottako lähimmäisiä mihinkään, mikä heille on vaikeaa > hoitakaa esiintymiset itse, jollei ole muuta esiintyjää. - Hauskoja hääjuhlia!
  3. Johanna22

    Somisteita verkkokaupasta!

    Tilasit ruususaippuoita häihisi, ja utelisinkin että laitatko jotain selvitystä mitä ne on? Onko jotain runonpätkää, jolla selventää, että kyseessä on pieni saippua?
  4. Johanna22

    Hengellistä KAUNISTA musiikkia?!?

    Ystäväni piti ensin laulaa The Prayer yksin, mutta hän keksi miehen kenen kanssa laulaa sen duettona. Laulu esitetään kuten alkuperäinen on englanniksi ja italiaksi. Odotan innolla
  5. Johanna22

    Hengellistä KAUNISTA musiikkia?!?

    Sain kirjastosta tietooni seuraavat kirjat, josta nuotit löytyy. Vielä en ole näistä mitään kirjoja saanut, mutta tsemppiä metsästykseen! Bocelli, Andrea: Anthology, 2000. Movie hits, Level five : Late intermediate, 2004. Quest for Camelot : easy piano ; arranged by Dan Coates, 1998. Movie hits for the teen player : Easy piano arrangements / by Dan Coates, 2003.
  6. Johanna22

    Hengellistä KAUNISTA musiikkia?!?

    Nyt metsästän The Prayer -laulun nuotteja, sattuuko kenelläkään löytymään. Tämä laulu on sopiva kirkkoon esitettäväksi laulu on vaikea, mutta onneksi tämä sopi myös ystävälleni joka tulee laulamaan.
  7. Kertokaa ihmeessä minulle kauniita hengellisiä lauluja. Virret on mielestäni hyvin masentavia melodialtaan ja muutenkin minun makuun raskassoutuisia. Meille tulee ystäväni laulamaan kirkkoon, mutta kanttori on hylännyt kaikki laulut mitä olemme ehdottaneet. Hänen mukaan kirkossa saa esittää vain hengellistä tai vakiintunutta kirkkomusiikkia. Ja nyt tarttis kiireellä keksiä jokin kaunis laulu... Kiitos kaikille jo etukäteen!
  8. Minä maksan kaasojeni puvut, he saavat ne myös kiitokseksi enkä sitten muuta muistolahjaa hanki.
  9. Johanna22

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Minun kaasot saavat juhlapuvut. Molemmille teetetään puvut, jotka kustannan ja he saavat ne pitää. Bestmanille kustannetaan vuokrapuku ja hänelle järjestyy jokin saunailta tai vastaava.
  10. Olin pari vuotta sitten kaasona ja morsian maksoi pukuni. Hänellä ei ollut mitään vaatimuksia, vaan luotti makuuni ja teetätin itselleni kauniin puvun. Ja nyt minulle tulee kaksi kaasoa (toinen on silloinen morsian) ja aion myös maksaa heidän puvut. Toivomuksenani oli, että heillä olisi samanväriset puvut muuten saavat itse päättää millaiset. Kaasoni saavat itselleen puvut, joten muita "kiitoslahjoja" ei tarvitse keksiä. Suosittelen kysymään paikallisilta ompelijoilta pukujen hintoja, ne on yllättävän edullista verrattuna kaupan juhlapukuihin, joita yleensä joutuu vielä korjailemaan. Oma pukuni maksoi 110 € (kankaat 50 €, ompelutyö 60 €) - Ei paha mittatilaustyöstä!!!
×
×
  • Create New...