PatHe

Rouva
 • Content count

  17915
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by PatHe


 1. Tämän keskustelun innoittamana piti vihjaista miehelle, että pitää miettiä millainen viehe sulholle tulee...oi hitsi sitä ilmettä :lol:

  En tulkinnut asiaa millään lailla, niin kai se laski päässään 1 ynnä 1 ja huikkasi, ettei aio enää akkoja kalastella.

  Palaan näin rouvana omaan ketjuuni naureskelemaan. :grin:

  Ohdakkeenkukka voi olla tyytyväinen, kun mies ei enää viehettä tarvitse naisten kalasteluun... :lol: Ihana!


 2. Kävin (jälleen) heillä ja tilasin vihkilleni uuden kaverin. Kihla kun ei alun alkaenkaan sopinut vihkiin ja tiedossa oli, että uusi hankitaan joskus.

  Sormus on aivan upea ja sopii yhteen vihkin kanssa hienosti. Piirtelin kuvan paperille ja he tekivät sen. Palvelu oli loistavaa, mitä nyt yksi pieni unohdus sattui, mutta mielestäni sellaista sattuu joskus. Unohdus koski ensimmäistä tilaustani, lappu olikin hukkunut johonkin matkan varrella ja kävin uudestaan piirtämässä sormuksen, jonka tekivät. Mutta ei se minua haitannut.

  Sellaista joskus sattuu, eikä se minun maailmaani kaatanut. Pääasia oli, että sormus itse onnistui yli odotusten.


 3. Meillä oli oma pöytä ja muut pöydät oli sijoitettu niin että kaikki näki meidät. Vieraiden on helppo silloin tulla jutteleen kun istutaan erikseen, eikä keskellä pöytää muiden ympäröimänä. Tämä siis meidän mielestämme oli paras ratkaisu.


 4. Ei kai siitä ollut kyse, että kumpi on parempi vaihtoehto. Mä voisin esittää kysymyksen, että onko morsiamella yksinoikeus päättää, että se tuhat euroa käytetään juuri siihen pukuun ja sulhanen saa niellä pettymyksensä, kun ei saa urheiluautoa?

  No joo, nyt tää ketju on menny ihan aiheen viereen. Ehkä tälle keskustelulle pitäisi aloittaa oma aihe tai lopettaa se kokonaan.

  Mullapa ei ollu 1000e pukua. Miten tääkin ketju saadaan väännettyä tälläseksi taistelutantereeksi? Tänne piti laittaa hauskoja kommentteja sulhasten suusta eikä ruveta väitteleen onko ne kommentit oikeutettuja vai ei. Joten pysytään sitten taas otsikossa tai sit ei kirjoteta tänne.  ;)


 5. Nerdinna

  Mielestäni oli itsestään selvää se, ettei meidän hääbudjetista todellakaan maksettu urheiluautosta 800e vuorokausi ja bensat päälle... Ja juu en halunnut tunkea minkäänlaista mekkoa sellaseen autoon, enkä myöskään halunnut jommankumman meistä joutuvan autoa ajamaan. Kovasti aina kritisoidaan morsiamia, jotka maksavat puvustaan yhden päivän takia jopa yli 1000 euroa. Onko urheiluauton vuokraaminen sitten parempi vaihtoehto?  ::)


 6. Liityn ketjuun. Kaikki sujui loistavasti. Suurimman kiitokseni annan juhlapaikkamme väelle, eli hotelli Ellivuoren tarjoilijoille, yhteyshenkilölle ja muille palveluhenkilökunnalle. He tekivät aivan upeaa työtä!  

  Sääkin suosi vaikka pelkkää sadetta oli luvattu koko päiväksi. Pakolliset pisarat tulivat kun ajoimme kuvauksesta juhlapaikalle.

  Ainoa harmitus on se että juhlat loppuivat...  


 7. Ei mene herne nenään... Anoppi on niin hienotunteinen, että oikeastaan toivoisin hänen jollain tavoin "puuttuvan" hääjärjestelyihimme. Hän ei juurikaan kysele hääsuunnitelmistamme, eikä kerro mielipiteitään esim. kutsulistasta, juhlapaikasta tms. Hän on mukava ja kiltti ihminen, ja luultavasti vähän kiinnostunutkin häistämme, mutta ei halua puuttua asioihimme  ::) Ehkä hän pelkää tunkeilevansa liikaa, mutta minusta olisi ihan kiva kuulla hänenkin mielipiteitään. No, ehkä kuitenkin parempi näin päin.

  Meillä myös näin. Tuntuu välillä että häämme olisivat anopille yksi ja sama asia. Toivoisin hieman mielenkiintoa häneltä. Hän ei halua tietää ruuasta, juomista, vieraista, ohjelmasta eikä edes häämarsseista yhtään mitää. Tokaisee vain, että on sitten kiva yllätys... Mua surettaa todella paljon.  :'(

  Muuten ollaan kyllä tosi hyvissä väleissä, voi häntä melki sanoa ystäväksi. Mutta nyt viimeaikoina häitten myötä on tullu pieniä epäilyjä... Luulisi häiden vähän kiinnostavan kun ainokainen on menossa naimisiin. Vai onko mussa kuitenkin jotain vikaa?  :-/


 8. :o HUI! En kyllä ajatellutkaan, että aloittamani aihe voisi loukata sulhoja. Olen omalleni joitain juttuja kertoillut ja hän kyllä on naureskellut mukana... Me kyllä suunnitellaan yhdessä häitä, mutta toteutus jää minun harteilleni käytännön syistä. Mieheni on paljon töissä, joten...

  Tänään saatiin sormus vihdoin kotiin. Jouduin sen yksin hakemaan, koska sulho pääsi töistä myöhään. Se tehtiin tilaustyönä, joten emme sitä "livenä" ennen ole nähneet. Kun näytin sormuksen, syntyi hiljaisuus. Sitten hän sanoi: "Tuo on juuri sellainen joka sopii minun vaimolleni."  :-X Rakastan häntä niin :-X No, tämä kyllä meni vähän asian vierestä, koska tässä ei ollut mitään "koomista". Mutta laitetaan tämä tähän, tasapuolisuuden nimissä... ;)


 9. Voi ei, kuinka suloista!!!  ;D Kyllä me ollaan vaan onnentyttöjä kaikki, kun ollaan saatu mies mussukkamme rinnallemme.  ;)

  Viimeisin meillä oli keskustelu hääautosta. Sanoin että hän saa sen valita, koska tietää autoista enemmän. Ja arvatkaapa mitä???  ::) Muruni esitteli minulle jonkun hypersuperexstra sporttiauton. "se kulkee niin ja niin paljon" jne. Itku meinas tulla kun jouduin hienovaraisesti vihjaisemaan, siitä miten hän mahtaa saada minut ja vannepukuni autoon? Kenkälusikalla kenties.  :o  Auto oli kaksipaikkanen (tosin upea) eikä takapenkkiä ollut kuin nimeksi... Arvatkaa vielä mikä oli päivän vuokrahinta...   ::)  ;D


 10. Juu, toi raha-asia on ollu meillä kanssa puheenaiheena. Pidämme ravintolassa hääjuhlan ja hän ehdottomasti halusi että juominkia tarjotaan. Mutta kun vinkkasin että hääkampaus tulee varmaan maksaan siinä 300e (kaaso laitetaan myös) niin taas oltiin näin  :o ! Niin ja se hääkimppu...

  Niin ja toi panikoida... Kyllä häät helpollakin järjestyy jos haluaa, mutta mä en ilmeisesti halua.  ;D Mun ukkoni on kans sitä mieltä, että kun paikalle ilmaantuu niin hyvä tulee...

  Täytyy lähettää kullallekkin kutsu, jotta tietää tulla paikalla...   ::)


 11. Mitä mieltä olette, voiko hääparin pöydässä pitää kynttilää VAIN koristeena, sytyttämättä sitä? Saatiin lahjaksi valkea käsintehty kynttilä, joka oli koristeltu kullanvärisillä ja valkeilla helmillä ja siinä on kiinni morsiuspari. Se on niin kaunis, ettei sitä raaskis polttaa. Ja koristeiden takia hieman vaikeaa jopa vaarallista... :o


 12. Tuplakosinta... ei hullumpaa!  ;D Vaikka onhan se tietty hyvä vielä kerran varmistaa... Meille tämä sulhaskukka ei tuottanut vaikeuksia, mutta kun puhuin vieheestä, niin sulho oli että  :o !  Hän aatteli että haluan hänen kaulukseensa ripustaa ongenkoukun...  ;D


 13. Löysin hyvän aiheen eräältä toiselta hääfoorumilta, en kyllä enää muista mistä...  ??? Siellä oli hauskoja juttuja siitä, mitä iki-ihanat sulhomme ovat suustaan päästäneet häistä ja niiden järjestämisestä. Jospa tännekkin saataisiin juttua näistä asioista?  ::)

  Meillä tämä suunnittelu on ollut minun hommaani, kyselen sitten mielipiteitä sulholta. Tämä teemeväri oli hiukan hankala käsitys... Kyselin josko hän suostuisi, että väreinä olisivat lila sekä kulta. Hän ensimmäisenä sanoi että hänen mielestään morsiamen puvun täytyy olla valkoinen, eikä kokonaan lila...  ;)  No, siinä sitten selitin, ettei se teemaväri ihan sitä tarkoita, vaan lähinnä kortteja ja koristeita, niin ja kimppua. Läpi meni.  ;D

  Tälläisiä vastaavia tilanteita voisi luetella paljonkin.   ;) Nyt siis sana on vapaa!