PatHe

Rouva
 • Content count

  18009
 • Joined

 • Last visited

About PatHe

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1928 profile views
 1. Esi-ilmottaudun, koska wanhalla saattaa tämä unohtua... Tasan viikko, niin 10v. tulee täyteen. (28.10.)
 2. Palaan näin rouvana omaan ketjuuni naureskelemaan. Ohdakkeenkukka voi olla tyytyväinen, kun mies ei enää viehettä tarvitse naisten kalasteluun... Ihana!
 3. Kävin (jälleen) heillä ja tilasin vihkilleni uuden kaverin. Kihla kun ei alun alkaenkaan sopinut vihkiin ja tiedossa oli, että uusi hankitaan joskus. Sormus on aivan upea ja sopii yhteen vihkin kanssa hienosti. Piirtelin kuvan paperille ja he tekivät sen. Palvelu oli loistavaa, mitä nyt yksi pieni unohdus sattui, mutta mielestäni sellaista sattuu joskus. Unohdus koski ensimmäistä tilaustani, lappu olikin hukkunut johonkin matkan varrella ja kävin uudestaan piirtämässä sormuksen, jonka tekivät. Mutta ei se minua haitannut. Sellaista joskus sattuu, eikä se minun maailmaani kaatanut. Pääasia oli, että sormus itse onnistui yli odotusten.
 4. Joo, en mäkään. Mutta kai tää on sitä nykyaikaa?! :) Ei me vanhat tälläsiä ymmärretä...

 5. mä en oikeastaan tykkää tästä uudesta pohjasta, kyttäystoiminnoista jne. =(

 6. Älä muuta sano...

 7. Mä en tajuu tätä! Blondi... Kavereitakin on tullu...

 8. Outo tämä uusi pohja....liian monta liikkuvaa osaa Sittikselle=)

 9. Andreassenista olen kuullut hyvää ja omat kokemukseni ovat hyviä sieltä. Olen teettänyt siellä korun ja olen oikein tyytyväinen työn tulokseen. Palvelukin oli hyvää.
 10. Meillä oli oma pöytä ja muut pöydät oli sijoitettu niin että kaikki näki meidät. Vieraiden on helppo silloin tulla jutteleen kun istutaan erikseen, eikä keskellä pöytää muiden ympäröimänä. Tämä siis meidän mielestämme oli paras ratkaisu.
 11. Mullapa ei ollu 1000e pukua. Miten tääkin ketju saadaan väännettyä tälläseksi taistelutantereeksi? Tänne piti laittaa hauskoja kommentteja sulhasten suusta eikä ruveta väitteleen onko ne kommentit oikeutettuja vai ei. Joten pysytään sitten taas otsikossa tai sit ei kirjoteta tänne.
 12. Nerdinna Mielestäni oli itsestään selvää se, ettei meidän hääbudjetista todellakaan maksettu urheiluautosta 800e vuorokausi ja bensat päälle... Ja juu en halunnut tunkea minkäänlaista mekkoa sellaseen autoon, enkä myöskään halunnut jommankumman meistä joutuvan autoa ajamaan. Kovasti aina kritisoidaan morsiamia, jotka maksavat puvustaan yhden päivän takia jopa yli 1000 euroa. Onko urheiluauton vuokraaminen sitten parempi vaihtoehto? :
 13. Suokko on mielestäni arvostanut työnsä hinnoissaan, no jokseenkin korkealle. Ihan hyvä seppä sinänsä. Wahlbergistä olen kuullut myös hyvää.
 14. Minä nukuin koko yön kuin tukki ja heräsin pirteänä aamulla. Sulho oli heräilly pitkin yötä ja etsiny mua kuulemma viereltään... ;D (nukuttiin eri paikoissa)
 15. Yhteensä 0.50. "Keskuskivi" 0.30.