Mupsukka

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Mupsukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;6/st/20050709/e/Wedding/dt/7/k/06fb/event.png
 • ICQ
  0
 1. Joo, oon tyytyväinen. Kihlaa ostaessa päätin, että haluan kaks samanlevyistä, toisiinsa sopivaa ja kokeilin kahta samanlevyistä kihlaa. Molemmat sormukset on 4mm, tuntu et 5mm ois ollu jo liian levee mun sormeen, varsinkin kun ne turpoo aika paljon kesällä. Kihla on silee puolipyöree keltakulta, vihki muuten samanlainen (teetin sormuksen, joten vihkisormus on identtinen kihlan kanssa), mutta yks pyöree timantti, jota reunustaa valkokultaistutus. Ei siis teräviä reunoja tarhantädille. Oon tosi tyytyväinen ja päätin sormuksen mallin jo vuos ennen häitä. Lopullinen valinat (=tilaus) tehtiin maaliskuussa.
 2. Suudeltiin ja oltiin sovittu se etukäteen papin kanssa. Suudeltiin myös kirkon portailla. Yhtä suutelua koko juhla
 3. Oli vähän haikeaa. Tosin molemmilla on harvinainen nimi, et ei sillä, mutta en vielä 3 viikkoa häiden jälkeen oikein tunne nimeä omakseni. Vaikka olen koko tähän astisen elämäni haaveillu miehen kanssa yhteisestä nimestä. Mutta kyllä tämä tästä, kaikkeen tottuu =)
 4. Kerro rohkeesti Bestmanille kantas. Tunnen oman sulhoni, että se on yllytyshullu ja kännissä katoo loppukin harkintakyky. Sanoin ihan suoraan niin sulholle, ku BM:lle ettei oon sulhasella kotiin tulemista, mikäli strippari ilmaantuu juhlintaan. Kyllä BM usko ja ihan kivat juhlat oli ollu. Oon kuullu hurjan jutun sellasesta, että polttariporukka yllytti sulhasen panemaan ilotyttöä kaikkien nähden! Muistaakseni nää polttarit oli Virossa. (Oma siippani ei ollu kyseisissä juhlissa.) Kivakiva, että sen lisäks, et sua on petetty, saat vielä mahollisesti tuliaisina jonkun taudin, kuten HIV:n tms. muun mukavan tuliaisen. Mä en tajua, mitä hauskaa tossakin oli? Voisko joku valasta mua? Mun mielestä viimenen "vapaailta" on ollu ennen seurustelun alottamista. Mitenkä kaikki ois yhtenä iltana sallittua, vaikka muuten on varattu? Kannustan sua siis puhumaan asiasta, ihan vakavissaan. Ei se suhdetta paranan, jos asia jää teidän välille! Toivon, et asia ratkeaa teille suotuisalla tavalla! Voimia hullujen Bestmanien kanssa!
 5. Mä olen täysin ulkopuolella tästä polttaripanikoinnista, koska kaaso tuntee mut niin hyvin, että en tykkää ylläreistä, ni on sovittu asiat etukäteen. Ja kun vielä olen holiton ihminen, niin ei mitkään yleiset ryyppäjäiset ois oikeen mieleen. Niinpä me mennään huomenna piknikille ja pelataan krokettia ja jotain ylläriä, mitä en siis vielä tiedä. Mä inhoan kaikkia nolausjuttuja ja oisin halunnu, ettei oo koko polttareita, mut kaaso halus. Elikkä huomenna piknikille! Mä oon teistä varmaan tosi tylsä, mutta mä en perusta koko polttareista!
 6. Itse olen vasta askarteluvaiheessa ja siihen tää liittyykin. Mulla tuntuu olevan aikas innokas kaaso, joka ei anna mun ite tehdä, vaikka haluisinkin. Onneks asutaan eri paikkakunnilla, ni en päästä sitä meille askartelee. Kauheeta. Toki apua voi tarjota, mutta jos se menee siihen, että mä askartelen nyt teijän kutsut, vaikka koittaa estellä niin..... Onko jollain muulla ollu samanlaista?