Mupsukka

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;6/st/20050709/e/Wedding/dt/7/k/06fb/event.png
  • ICQ
    0

Mupsukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Joo, oon tyytyväinen. Kihlaa ostaessa päätin, että haluan kaks samanlevyistä, toisiinsa sopivaa ja kokeilin kahta samanlevyistä kihlaa. Molemmat sormukset on 4mm, tuntu et 5mm ois ollu jo liian levee mun sormeen, varsinkin kun ne turpoo aika paljon kesällä. Kihla on silee puolipyöree keltakulta, vihki muuten samanlainen (teetin sormuksen, joten vihkisormus on identtinen kihlan kanssa), mutta yks pyöree timantti, jota reunustaa valkokultaistutus. Ei siis teräviä reunoja tarhantädille. Oon tosi tyytyväinen ja päätin sormuksen mallin jo vuos ennen häitä. Lopullinen valinat (=tilaus) tehtiin maaliskuussa.
  2. Mupsukka

    Suuteloittako kirkossa?

    Suudeltiin ja oltiin sovittu se etukäteen papin kanssa. Suudeltiin myös kirkon portailla. Yhtä suutelua koko juhla
  3. Oli vähän haikeaa. Tosin molemmilla on harvinainen nimi, et ei sillä, mutta en vielä 3 viikkoa häiden jälkeen oikein tunne nimeä omakseni. Vaikka olen koko tähän astisen elämäni haaveillu miehen kanssa yhteisestä nimestä. Mutta kyllä tämä tästä, kaikkeen tottuu =)
  4. Kerro rohkeesti Bestmanille kantas. Tunnen oman sulhoni, että se on yllytyshullu ja kännissä katoo loppukin harkintakyky. Sanoin ihan suoraan niin sulholle, ku BM:lle ettei oon sulhasella kotiin tulemista, mikäli strippari ilmaantuu juhlintaan. Kyllä BM usko ja ihan kivat juhlat oli ollu. Oon kuullu hurjan jutun sellasesta, että polttariporukka yllytti sulhasen panemaan ilotyttöä kaikkien nähden! Muistaakseni nää polttarit oli Virossa. (Oma siippani ei ollu kyseisissä juhlissa.) Kivakiva, että sen lisäks, et sua on petetty, saat vielä mahollisesti tuliaisina jonkun taudin, kuten HIV:n tms. muun mukavan tuliaisen. Mä en tajua, mitä hauskaa tossakin oli? Voisko joku valasta mua? Mun mielestä viimenen "vapaailta" on ollu ennen seurustelun alottamista. Mitenkä kaikki ois yhtenä iltana sallittua, vaikka muuten on varattu? Kannustan sua siis puhumaan asiasta, ihan vakavissaan. Ei se suhdetta paranan, jos asia jää teidän välille! Toivon, et asia ratkeaa teille suotuisalla tavalla! Voimia hullujen Bestmanien kanssa!
  5. Mupsukka

    Vainoharhaisuus

    Mä olen täysin ulkopuolella tästä polttaripanikoinnista, koska kaaso tuntee mut niin hyvin, että en tykkää ylläreistä, ni on sovittu asiat etukäteen. Ja kun vielä olen holiton ihminen, niin ei mitkään yleiset ryyppäjäiset ois oikeen mieleen. Niinpä me mennään huomenna piknikille ja pelataan krokettia ja jotain ylläriä, mitä en siis vielä tiedä. Mä inhoan kaikkia nolausjuttuja ja oisin halunnu, ettei oo koko polttareita, mut kaaso halus. Elikkä huomenna piknikille! Mä oon teistä varmaan tosi tylsä, mutta mä en perusta koko polttareista!