Jump to content
Naimisiin.info

Sylvesteri

Aktiivijäsen
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sylvesteri kaikki viestit

  1. Laitoin Muiskikselle privalla numerot. En tiedä saako tässä julkaista, kun itsekin poimin kiertoteitä ensin nimet ja sitten numeropalvelusta numerot. Eri asia jos löytyisivät jostain netistäkin
  2. En jaksa nyt etsiä, mutta joko amoriinilla tai naikkareiden jutuissa on ihan tuollainen pienimuotoinen vertailu tehtynä. Sitten suosittelen katsomaan www.viinarannasta.ee (jos ei toimi niin viinaarannasta.ee..)
  3. Enpä käynyt Tapiolassa, mutta vaihdettiin Outin kanssa kokemuksia sähköpostitse enkä taida käydäkään siellä. On se varmasti paikkana hieno, mutta teimme periaatepäätöksen, että juhlapaikka on veden äärellä ja siellä tulee olla sauna. Pidämme toistaiseksi varauksen Nokian Lehtiniemeen voimassa. Jos haluat kuvia Ritvalasta, niin niitä on meilikokoon pienennettyinä olemassa.
  4. Hyvä vinkki Tiksu Pistetääs korvan taakse, tosin miksi edes niitä jääpaloja, jos voi pakastaa vaikka kulhossa tms isompia kimpaleita ja laittaa 1-2 sellaista saavin pohjalle.
  5. Nostanpa tätä keskustelua ylemmäksi. Täällähän on aivan mahtavia ideoita. Rosa, osaisitko sanoa kuinka paljon tuohon polttaripäivään Pirkkalassa kannattaisi varata rahaa? (pari tuntia varmaan riittäisi meille)
  6. Käsittääkseni sellaiset lehtikultalevyt nimenomaan on halvimpia. Niitä piti vaan käsitellä jollakin sudilla töpöttelemällä tms ovat hauraita. En vielä ole perehtynyt hintoihin, koska en tiedä edes mistä tarjoamme boolimme. Kakun päälle olin ajatellut laittaa hieman hilettä myös. Amoriinin sivuilla taisi olla hintana jotain 2€ ylöspäin.
  7. Ah niin ihania tuoksuja, vastaus silti häiritsee. Pidän tuoksukynttilöistä, mutta olen nähtävästi joillekin allerginen, kun nenä tukkeutuu pian sytytyksen jälkeen. En ole edes astmaatikko. :-/
  8. Riippuu siitä onko pitopalvelu omasta takaa vai paikan puolesta. Nokian Lehtiniemi on meidän valinta häille. (käyn katsastamassa vielä 2 muuta juhlapaikkaa mutta toistaiseksi Lehtiniemi on ykkönen) Tästä linkistä toivottavasti löytyy lisää vaihtoehtoja: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1108372046 Yleensähän nämä ei pitopalveluun sidonnaiset paikat ovat sellaisia joissa juhlat voivat jatkua pitkälle seuraavaa päivääkin.
  9. Tapiolaa menen katsomaan ensi viikolla, mutta saapa nähdä. Vuokra suht halpa kyllä (200€ to-ma) mutta astiat joutuisimme vuokraamaan muualta. Lisäksi tuolta puuttuu tiskari, eli lisää työtä emännälle ja tarjoilijoille. Tiloja kuitenkin näyttäisi olevan jopa 200 hengelle. Ritvalan nuorisoseurantalo vaikutti myös hyvältä. Soittelin sinne ja hyvin olisi tilaa ja muutoin kaikki ok. Haittapuolena täälläkin vain astioiden ja tiskarin puuttuminen. Käyn katsastamassa molemmat sekä Tapiolan että Ritvalan nuorisoseurantalon ensi viikolla. edit.... Kävin Ritvalassa ja ihana maalaisympäristö ja kiva paikkakin. Tilaa max 150 hengelle, puitteet isoille juhlille ihan ok. Jos joku on kiinnostunut kuvista, kyselkää privalla lisää. Tapiolaan en vielä ehtinyt, ehkä ensi viikolla sitten..
  10. Minäkään en tykkää jenkkityylisistä sokerikakuista. Sen sijaan tämä ja aiemmin ollut sacher-kakku näyttävät hyviltä. Teen itse hääkakut ja suunnitteilla on valkosuklaa+suklaa kakut.
  11. Alkupalat: Voitaikinasydämet Tapenade Salaatit: Vihreä Salaatti Tomaatti-Mozzarella salaatti Prosciuttokinkkua ja viikonoita Kalat: Sillitarjotin Graavattua Siikaa Loimutettua Lohta Mätiperunasalaattia Pääruoka: Lampaanpaisti Valamon tapaan Pinaatilla ja fetalla täytettyjä Filorullia Lisukkeet: Yrttiperunat Valkosipulilanttua Lasten Menu: Lohkoperunat Lihapullat Aioli-dippi Ruoat tehdään itse, paikalle palkataan pari tarjoilijaa ja emäntä hoitamaan ruokien lämmityksen ja kattauksen.
  12. Metsiksen Tapiola: Mahtuu about sata kaksyt...ehkä vähän enempi. Hiljan tehty remonttia vedet tulee ja menee, iso piha, vesivessat, Moottoritieltä viitisen kilsaa Myös idyllinen. Kiitos paljon tiedoista. Harkitsen kyllä tuonne hääpaikan vaihtamista. Tekisi niin mieli mennä kotiseudulla naimisiin. Olemme jo juhlapaikaksi varanneet Nokian Lehtiniemen, mutta pitääpä vielä käydä katsomassa Tapiolaa. Onkohan siellä minkäänlaista keittiövarustusta tai astiastoa isommalle poppoolle? Jos ei niin pitänee selvittää mitä maksaa vuokrata. Pöytiä ja tuolejakin saisi olla sille 120 henkilölle.
  13. " Jutikkala ja Sakanen eivät missään nimessä ole vuokraatavia tiloja, vaan sivuilla on esitelty alueen kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia. " -näin vähän epäilinkin, mutta entäpä se Jutikkalan käräjätalo? Tuosta listasta minua kiinnostaisi: Tarttilan työväentalo, Metsäkansan Tapiola ja Rantoon Tenhola. Kuinkakohan paljon noihin mahtuisi vieraita?? Pitänee mennä katsastamaan kun joskus tulee asiaa Valkeakosken puolelle.
  14. Liitynpä tähän ketjuun. Valkeakoski kiinnostaa entistä Koskilaista kovastikin. En tiedä kuinka paljon tilaa täällä olisi: http://www.pirotparanee.fi/blog/index.php?p=62 http://www.luomulaituri.net/tuomarla/index.htm Heimon numero: 0400-636 621 (Tuomarlan tila sijaitsee Valkeakosken Kärjenniemessä) Jos joku selvittää tarkemmin, kertokaa ihmeessä. Tenholasta lisää: http://yhdistykset.vlk.fi/rantoonnuoriso/seurantalo.html http://yhdistykset.vlk.fi/rantoonnuoriso/sisatila.html Melankärki: MELANKÄRKI,Salmentie 14 - eläkeläisjärjestöjen käyttö sekä yksityishenkilöiden ja seurojen juhlatilaisuudet, kaupungin edustuskäyttö ja hallintokuntien tilaisuudet - tilat noin 100 henkilölle - vuokra v. 2005: 215,46 €/kerta Täältä löytyi Koskilaisia kartanoita ja tiloja: http://yhdistykset.vlk.fi/saarioispuoli/rakennukset.html etenkin tuo Jutikkalan tila kiinnostaisi minua p. 5436671 Samoin Sakanen: http://yhdistykset.vlk.fi/saarioispuoli/catalog/11.html ja vielä työväentalo: http://yhdistykset.vlk.fi/saarioispuoli/catalog/13.html
  15. Jos haluat ihanan paikan, joka sopii etenkin lapsille, katsohan tuota Antaverkkaa vielä. Haittapuolena vain se alkomaholikielto, mutta siitäkin varmaan pystyisi neuvottelemaan, että alkumaljat yms saisi edes tarjota.
  16. Enpäs itsekään muista ulkoa hintoja, kaveri kysyi sieltä juhlatiloja ja aikas tyyristä oli. Ottivat jonkun hinnan pääluvun mukaan ainakin perusvuokran lisäksi. Mutta paikkanahan se on aivan mahtava. Arboretum vieressä. Jos sen paikan olisin itse valinnut, olisin ehkä luopunut kirkkohäistä ja vihityttänyt meidät siellä ruusujen keskellä. =) Ei vaan olisi juhlavieraat välttämättä tykänneet, koska on paljon allergikkoja suvussa.
  17. edellisen kirjoitin minä
  18. Kelhiä remontoidaan parhaillaan ja remontin pitäisi valmistua 2006 kesällä. Normaalisti vuokrahinta olisi paljon kalliimpi, mutta 2006 kesän hinnat ovat remontin takia vielä halvat. Näin ainakin ymmärsin. Käsittääkseni remontti ei tuossa vaiheessa enää vaikuttaisi juhliin mitenkään, siis kaikki tärkeimmät pitäisi tuolloin olla jo valmiina. Varauksia ei 2006 vuodelle vielä ollut. Siivouksesta en edes kysynyt. Vuokra-ajat oli muistaakseni to-su, kannattaa tarkistaa. Emme valinneet Kelhiä itsellemme, koska koin että vuokra+astiaston vuokra olisi tullut liian kalliiksi. Emme käytä pitopalvelua. Paikkanahan tuo on aivan mahtava..
  19. Hei! Nostin tuohon Tampere+ympäristö ketjun. Sieltä löytyy mm Kelhin kartano ja Kuljun Työväentalo. Molemmat ei pitopalveluun sidottuja ja molempiin mahtuu yli 100. Kelhi etenkin kuvissa upea paikka =)
  20. Lisätäänpäs tuo Kelhi tännekin. Soittelin ja kyselin sen vuokraamisesta. Täältä löytyy tärkeimmät tiedot: http://yhdistykset.vlk.fi/kelhi/
  21. Itse Virossa muutamaan otteeseen käyneenä en kovin äkkiä lähtisi sinne autolla. Etenkään omalla, jos sellaisen omistaisin. Varkauksista en niin kovin huolehtisi, sillä onhan siellä vartioituja pysäköintialueita yms, mutta se liikennekulttuuri on jotain järkyttävää. Ensikertalaiselle varsinkin liikennevalot, suojatiet yms perusjututkin vievät aikansa, ennen kuin ne oppii hahmottamaan. Sitä paitsi maksaako vaivaa edes? Auton roudaaminen laivalla maksaa muistaakseni 25€ ja taksin käyttö taasen on halpaa. Puhumattakaan busseista.
  22. Kiitos linkistä =) Enpäs itse löytänyt. Tuolta löytyy näemmä uudet hinnatkin.
  23. LÖYTÖ katettu tanssilava, 3 saunaa, järven rannalla, isohko grillikatos, takkahuone, kiva terassi, mökkejä majoitukseen. Valitsin tämän meille. Päärakennus+tanssilava h 270€/pe16-su12. Miinusta keittiö, joka voisi olla suurtalouskeittiömäisempi. Astiasto löytyy kyllä isolle porukalle viinilaseineen, mutta esim toinen hella voisi olla kätevä. Onneksi hätätilassa saunarakennuksen isossa takkahuoneessakin voi kokata. Maatalomainen ilme, eli ryijyt löytyy seiniltä, mutta sopivilla koristeilla upea paikka ja ennen kaikkea älyttömän halpa.
  24. Tässä muuten pienemmälle joukolle ihana paikka, joskin alkoholiton: http://www.tampere.fi/nuoriso/antaverkka.htm Siellä ei siis alueellakaan saisi käyttää alkoholia ja sali melko pieni (2-osainen). Ehkä reilut 50h mahtuisi kuitenkin hyvin tuolla juhlimaan. Paikka on jokatapauksessa aivan uskomattoman ihana. Järven rannalla, pihassa kota (jossa voi grillata) ja lapsille paljon tekemistä. Keittiökin siellä on huippu ja astiat löytyisi n 70 hengelle. Kiitos vielä Tuuliaiselle. Se vuokra kyllä oli aika kova :-/ muuten paikka kiinnostaisi kyllä.
×
×
  • Create New...