Jump to content
Naimisiin.info

Sylvesteri

Aktiivijäsen
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sylvesteri

  1. Enpä käynyt Tapiolassa, mutta vaihdettiin Outin kanssa kokemuksia sähköpostitse enkä taida käydäkään siellä. On se varmasti paikkana hieno, mutta teimme periaatepäätöksen, että juhlapaikka on veden äärellä ja siellä tulee olla sauna. Pidämme toistaiseksi varauksen Nokian Lehtiniemeen voimassa.

    Jos haluat kuvia Ritvalasta, niin niitä on meilikokoon pienennettyinä olemassa.  :-X

  2. Hyvä vinkki Tiksu  :-* Pistetääs korvan taakse, tosin miksi edes niitä jääpaloja, jos voi pakastaa vaikka kulhossa tms isompia kimpaleita ja laittaa 1-2 sellaista saavin pohjalle.

    Vinkki oluiden ja siidereiden kylmänä pitoon!

    Saaviin musta jätesäkki päälle, jääpaloja pohjalle olut/siideri pullot

    sinne ja kylmää vettä täyteen. Jääpaloja voi sekoitella pintaan niin ei alimmat

    ainoastaan ole tosi kylmiä.. on myös näyttävä astia ns. tarjoilua varten

    ja pitää juomat kylmänä...  ;D

  3. :) Nostanpa tätä keskustelua ylemmäksi. Täällähän on aivan mahtavia ideoita. Rosa, osaisitko sanoa kuinka paljon tuohon polttaripäivään Pirkkalassa kannattaisi varata rahaa? (pari tuntia varmaan riittäisi meille)

    Suosittelen Pirkkalan Elämysratsastusta, puh. 045-6780415. Olin siellä viime kesänä töissä, ja meillä oli joka viikonloppu polttareita. Kaikki polttariseurueet olivat tyytyväisiä. Tarjosimme heille myös pientä naposteltavaa ratsastuksen jälkeen ilman lisähintaa, ja tallilta löytyi esim. Peppi Pitkätossun vermeet ja Pepille pilkullinen hevonen :) Tältä tallilta saat siis yksilöllisempää palvelua kuin isommilta talleilta. Myös länkkärisatula löytyy, ja erittäin varmat hevoset vaikka koko seureelle.
  4. Riippuu siitä onko pitopalvelu omasta takaa vai paikan puolesta. Nokian Lehtiniemi on meidän valinta häille. (käyn katsastamassa vielä 2 muuta juhlapaikkaa mutta toistaiseksi Lehtiniemi on ykkönen)

    Tästä linkistä toivottavasti löytyy lisää vaihtoehtoja:

    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1108372046

    Yleensähän nämä ei pitopalveluun sidonnaiset paikat ovat sellaisia joissa juhlat voivat jatkua pitkälle seuraavaa päivääkin.

    :-X

    Osaisko kukaan sanoo, jotain hyvää paikkaa Tampere - Pirkkala - Ylöjärvi -suunnalla? N. 100 hengen paikkaa haetaan ja tärkein kriteeri olis, että juhlien loppumisajankohtaa ei olis mitenkään määritelty.

    Ollaan muutamaa paikkaa jo kateltu, mutta kun niissä on aina ollu joku tietty aikaraja millon juhlien pitää loppua  :-/

  5. Tapiolaa menen katsomaan ensi viikolla, mutta saapa nähdä. Vuokra suht halpa kyllä (200€ to-ma) mutta astiat joutuisimme vuokraamaan muualta.

    Lisäksi tuolta puuttuu tiskari, eli lisää työtä emännälle ja tarjoilijoille.  :(

    Tiloja kuitenkin näyttäisi olevan jopa 200 hengelle.

    Ritvalan nuorisoseurantalo vaikutti myös hyvältä. Soittelin sinne ja hyvin olisi tilaa ja muutoin kaikki ok. Haittapuolena täälläkin vain astioiden ja tiskarin puuttuminen.

    Käyn katsastamassa molemmat sekä Tapiolan että Ritvalan nuorisoseurantalon ensi viikolla.

    edit....

    Kävin Ritvalassa ja ihana maalaisympäristö ja kiva paikkakin. Tilaa max 150 hengelle, puitteet isoille juhlille ihan ok. Jos joku on kiinnostunut kuvista, kyselkää privalla lisää. Tapiolaan en vielä ehtinyt, ehkä ensi viikolla sitten..

  6. Alkupalat:

    Voitaikinasydämet

    Tapenade

    Salaatit:

    Vihreä Salaatti

    Tomaatti-Mozzarella salaatti

    Prosciuttokinkkua ja viikonoita

    Kalat:

    Sillitarjotin

    Graavattua Siikaa

    Loimutettua Lohta

    Mätiperunasalaattia

    Pääruoka:

    Lampaanpaisti Valamon tapaan

    Pinaatilla ja fetalla täytettyjä Filorullia

    Lisukkeet:

    Yrttiperunat

    Valkosipulilanttua

    Lasten Menu:

    Lohkoperunat

    Lihapullat

    Aioli-dippi

    Ruoat tehdään itse, paikalle palkataan pari tarjoilijaa ja emäntä hoitamaan ruokien lämmityksen ja kattauksen.

  7. Metsiksen Tapiola:

    Mahtuu about sata kaksyt...ehkä vähän enempi.

    Hiljan tehty remonttia

    vedet tulee ja menee, iso piha, vesivessat, Moottoritieltä viitisen kilsaa Myös idyllinen.

    Kiitos paljon tiedoista. Harkitsen kyllä tuonne hääpaikan vaihtamista. Tekisi niin mieli mennä kotiseudulla naimisiin. Olemme jo juhlapaikaksi varanneet Nokian Lehtiniemen, mutta pitääpä vielä käydä katsomassa Tapiolaa.

    Onkohan siellä minkäänlaista keittiövarustusta tai astiastoa isommalle poppoolle? Jos ei niin pitänee selvittää mitä maksaa vuokrata. Pöytiä ja tuolejakin saisi olla sille 120 henkilölle.  

  8. " Jutikkala ja Sakanen eivät missään nimessä ole vuokraatavia tiloja, vaan sivuilla on esitelty alueen kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia.  " -näin vähän epäilinkin, mutta entäpä se Jutikkalan käräjätalo?

    Tuosta listasta minua kiinnostaisi:  Tarttilan työväentalo, Metsäkansan Tapiola ja Rantoon Tenhola. Kuinkakohan paljon noihin mahtuisi vieraita?? Pitänee mennä katsastamaan kun joskus tulee asiaa Valkeakosken puolelle.  

  9. Liitynpä tähän ketjuun. Valkeakoski kiinnostaa entistä Koskilaista kovastikin. En  tiedä kuinka paljon tilaa täällä olisi: http://www.pirotparanee.fi/blog/index.php?p=62

    http://www.luomulaituri.net/tuomarla/index.htm

    Heimon numero: 0400-636 621

    (Tuomarlan tila sijaitsee Valkeakosken Kärjenniemessä)

    Jos joku selvittää tarkemmin, kertokaa ihmeessä.

    Tenholasta lisää:

    http://yhdistykset.vlk.fi/rantoonnuoriso/seurantalo.html

    http://yhdistykset.vlk.fi/rantoonnuoriso/sisatila.html

    Melankärki:

    MELANKÄRKI,Salmentie 14

    - eläkeläisjärjestöjen käyttö sekä yksityishenkilöiden ja seurojen juhlatilaisuudet,

     kaupungin edustuskäyttö ja hallintokuntien tilaisuudet

    - tilat noin 100 henkilölle

    - vuokra v. 2005: 215,46 €/kerta

    Täältä löytyi Koskilaisia kartanoita ja tiloja: http://yhdistykset.vlk.fi/saarioispuoli/rakennukset.html

    etenkin tuo Jutikkalan tila kiinnostaisi minua p. 5436671

    Samoin Sakanen: http://yhdistykset.vlk.fi/saarioispuoli/catalog/11.html

    ja vielä työväentalo: http://yhdistykset.vlk.fi/saarioispuoli/catalog/13.html

  10. Enpäs itsekään muista ulkoa hintoja, kaveri kysyi sieltä juhlatiloja ja aikas tyyristä oli. Ottivat jonkun hinnan pääluvun mukaan ainakin perusvuokran lisäksi.

    Mutta paikkanahan se on aivan mahtava. Arboretum vieressä. Jos sen paikan olisin itse valinnut, olisin ehkä luopunut kirkkohäistä ja vihityttänyt meidät siellä ruusujen keskellä. =) Ei vaan olisi juhlavieraat välttämättä tykänneet, koska on paljon allergikkoja suvussa.

    :-X

  11. Hei Sylvesteri, minkälaisia lisätietoja sait Kelhistä soittamalla

    ( jotakin muuta kuin mitä nettisivuilla jo kerrotaan)?

    Esim. varaustilanteesta, tilojen siivouksesta, tarkemmasta vuokra-ajasta jne..?

    Kiitos, jos jaksat raapustella lisätietoja.

    Kelhiä remontoidaan parhaillaan ja remontin pitäisi valmistua 2006 kesällä. Normaalisti vuokrahinta olisi paljon kalliimpi, mutta 2006 kesän hinnat ovat remontin takia vielä halvat. Näin ainakin ymmärsin. Käsittääkseni remontti ei tuossa vaiheessa enää vaikuttaisi juhliin mitenkään, siis kaikki tärkeimmät pitäisi tuolloin olla jo valmiina. Varauksia ei 2006 vuodelle vielä ollut. Siivouksesta en edes kysynyt. Vuokra-ajat oli muistaakseni to-su, kannattaa tarkistaa. Emme valinneet Kelhiä itsellemme, koska koin että vuokra+astiaston vuokra olisi tullut liian kalliiksi. Emme käytä pitopalvelua. Paikkanahan tuo on aivan mahtava..  :-X

  12. Hei!! Tietääkö kukaan kivoja juhlapaikkoja n.100hlölle valkeakoskelta tai ympäristöstä--n.20km.

    Kiitos, vastauksesta jo etukäteen!!

    Hei! Nostin tuohon Tampere+ympäristö ketjun. Sieltä löytyy mm Kelhin kartano ja Kuljun Työväentalo. Molemmat ei pitopalveluun sidottuja ja molempiin mahtuu yli 100. Kelhi etenkin kuvissa upea paikka =)

  13. Itse Virossa muutamaan otteeseen käyneenä en kovin äkkiä lähtisi sinne autolla. Etenkään omalla, jos sellaisen omistaisin. Varkauksista en niin kovin huolehtisi, sillä onhan siellä vartioituja pysäköintialueita yms, mutta se liikennekulttuuri on jotain järkyttävää. Ensikertalaiselle varsinkin liikennevalot, suojatiet yms perusjututkin vievät aikansa, ennen kuin ne oppii hahmottamaan. Sitä paitsi maksaako vaivaa edes? Auton roudaaminen laivalla maksaa muistaakseni 25€ ja taksin käyttö taasen on halpaa. Puhumattakaan busseista.

  14. :-X LÖYTÖ  :-X

    katettu tanssilava, 3 saunaa, järven rannalla, isohko grillikatos, takkahuone, kiva terassi, mökkejä majoitukseen. Valitsin tämän meille. Päärakennus+tanssilava h 270€/pe16-su12.

    Miinusta keittiö, joka voisi olla suurtalouskeittiömäisempi. Astiasto löytyy kyllä isolle porukalle viinilaseineen, mutta esim toinen hella voisi olla kätevä. Onneksi hätätilassa saunarakennuksen isossa takkahuoneessakin voi kokata.

    Maatalomainen ilme, eli ryijyt löytyy seiniltä, mutta sopivilla koristeilla upea paikka ja ennen kaikkea älyttömän halpa.    

  15. Tässä muuten pienemmälle joukolle ihana paikka, joskin alkoholiton: http://www.tampere.fi/nuoriso/antaverkka.htm

    Siellä ei siis alueellakaan saisi käyttää alkoholia ja sali melko pieni (2-osainen). Ehkä reilut 50h mahtuisi kuitenkin hyvin tuolla juhlimaan. Paikka on jokatapauksessa aivan uskomattoman ihana. Järven rannalla, pihassa kota (jossa voi grillata) ja lapsille paljon tekemistä.

    Keittiökin siellä on huippu ja astiat löytyisi n 70 hengelle.  

    Kiitos vielä Tuuliaiselle.  :-* Se vuokra kyllä oli aika kova  :-/ muuten paikka kiinnostaisi kyllä.

×
×
  • Create New...