hansu80

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä hansu80

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Helou! Mäkin ajattelin eka tehdä taikataikinasta kaikenlaista kivaa, mutta sitten törmäsin kaupassa muovailumassaan. Se on valmista käsiteltäväksi, ei tarvitse paistaa, saa maalata vapaasti, on kuivuessaan kuin posliinia, mutta kestävempää.! maksoin pakettista jotain 1.50 e (500g/pkt) On yllättävän riittoisaa!
  2. Kultajousesta vielä...Luulisi sen Kultajousen olevan ihan laadukas liike, kun ainakin Jyväskylässä se tuntuis olevan yksi kalleimmista liikkeistä. (ja palvelu oli aika surkeaa)
  3. Mulle on tulossa tästä kuvasta toi ihan vasemmalla oleva (tai saman tyyllinen) Hinta 200 euroa. Kävin katsomassa muitakin saman tyyppisiä, hinta kaikissa alle 300 e liikkeestä riippuen. Niin ja tietty timantin laatukin vaikuttaa.
  4. Toi "kauan naineet, vihdoinkin vihityt" kuulostais kivalle... mut mitähän vieraat tykkää? Onko kukaan kuullut ikäviä kommentteja vastaavista ideoista?
  5. mulla pyörii päässä sellainen versio. et laitetaan 13 tuolin alle pahvinen sydän. Sit kun on leikin aika seremoniamestari pyytää kaikkia katsomaan tuolinsa alle. Ne joilla se sydän on siellä penkin alla tulee eteen leikkimään... Leikki menee sit siitä kuten normaali 12 kuukautta leikki, mutta koska leikkijöitä onkin 13, saa viimeinen jäljelle jäänyt palkinnon tehtävän sijaan... Tai sit, et hääpari järjestää tälle viimeiselle jotain kivaa seuraavan vuoden aikana. Olis jotain uutta ja kivaa sit siihenkin kuluneeseen leikkiin. Onpas hankalasti selostettu... mut toivottavasti ymmärsitte.
  6. heippa! Olisko kellään tosiaan sanoja siihen Puhu hiljaa rakkaudesta - kappaleeseen. Siis suomeksi.
  7. Minusta kolehdin kerääminen on noloa! Ensin vieraat ovat tuoneet lahjoja ja sitten pitäisi vielä antaa rahaa kolehtiinkin. Meille ei missään nimessä mitään sen kaltaista! Kyllä sen morsiamen ryöstön voi tehdä ilman kolehtejakin
  8. ystäväni häissä oli karaoke, ja siitä innostuneena myös meildän bileissä saa laulaa. Meille ei tule varsinasita bändiä, joten loppuillasta karaoke toimittaa elävänmusiikin virkaa. Karaoke vehkeillä voi soittaa myös ihan tavallisia levyjäkin ja äänentoisto on myös eri luokkaa kuin jollain tavallisella CD soittimella. Sillehän ei tietty voi mitään jos joku LUULEE osaavansa laulaa... ;D
  9. mulla ois ajatuksena tehdä näin: ylin kerros: ekströmin vanilja kastiketta (tai itse tehtyä) johon sekaan kermavaahtoa vadelmia/mansikoita kahteen muuhun kerrokseen vadelmia/mansikoita pohjat on tietenkin suklaisia. NAM! Päälle paljon kermavaahtoa ja punaiset ruusut. Meidän kakku sydämen muotoinen ja sen ympärillä ruusuja ja terälehtiä...
  10. uutta: Kengät, alusvaatteet, sormus lainattua: puku, pussukka vanhaa: korut ? ( ei vielä varma juttu) sinista: ?????? Sukkanauhakin on Punainen! (en halunnut ihan niin perinteistä) Mikä muu vois olla sinistä? auttakkee!!!!
  11. olisko samalla sanoja noihin biiseihin? Kun ei ainakaan mulla ole tietoa esim. noiden Erikssonin kappaleiden sanoista...