Jump to content
Naimisiin.info

Gin

Rouva
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Gin

 • Birthday 08/30/1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku

Gin's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Vaikka olenkin hyvin kriittinen ihminen, niin häistämme en löytänyt kovin montaa asiaa, mitkä tekisin/tekisimme eri tavalla. Hyvä suunnittelu ja selkeät, kirjalliset ohjeet eri tahoille ennaltaehkäisivät monet flopit. Mutta toki aina joitain epäkohtia on ja tässä muutamia mieleentulleita: - videokuvaajan vielä parempi ohjeistus (amatööri ensikertalainen pitää ohjeistaa kuin 7-vuotias) - turha kiirehtiminen pois vihkijän eteen mentäessä ja sormusten vaihdossa, hitaasti käveleminen on yllättävän vaikeaa - olisi pitänyt ottaa vielä enemmän potrettikuvia, kun aikaa kerran oli ja miljöö oli aivan upea - huulipunaa ja puuteria olisi ollut hyvä lisätä illan aikana - olisi voinut vihkimisen aikana vähän hymyilläkin Mutta kaiken kaikkiaan nämä ovat tosi pieniä asioita .
 2. janpeter: Ensimmäisen bändin (Alman Veljet) kanssa annoimme soittolistamme jo keväällä, mutta bändi vaivutui vasta paljon myöhemmin ilmoittamaan todellisesta kannastaan uusien biisien opetteluun. Heidät varatessamme tammikuussa he antoivat ymmärtää, että osaamisalueensa on hyvin laaja (emme kuitenkaan saaneet täyttä ohjelmistoa koskaan nähdäksemme, vaikka sitä pyysimme heidän sivuillaan esitetyn esimerkkilistan lisäksi) ja että opettelevat kyllä uusia biisejä. Tämän opettelun nimenomaan varmistin jo varausvaiheessa ja lähetimme toivelistan erittäin hyvissä ajoin. Mikäli he olisivat heti alkuun ilmoittaneet reilusti osaamisalueensa ja opetteluhalunsa, niin olisimme ilman muuta jo siinä vaiheessa siirtyneet muuhun bändiin. Näin ollen heidän mahdollinen ilman muuta keikkaa jäämisensä ei ole meidän ongelmamme. Olet ilmeisesti tulkinnut, että olimme toivoneet jotain kummallisuuksia, mutta tosiassa toivelistamme sisälsi hyvin tunnettuja kappaleita mm. Abbalta, BeeGeesiltä, Chuck Berryltä, Arethalta, CCR:ltä jne, joihin on nuotteja erittäin hyvin saatavilla. TwentySomething ilmoitti pari päivää ennen häitä, että muutamia kappaleita eivät ole kyenneet opettelemaan tai niihin ei löytynyt nuotteja ja se oli aivan ok. Mutta he olisivat mielestämme voineet muutamasta muustakin kappaleesta tämän sanoa, jotta ei olisi tarvinnut kuunnella epävireistä laulua ja takeltelevia sanoja. He oma-aloitteisesti korvasivat pari poisjäänyttä biisiä jo osaamillaan ja siitä sovittiin etukäteen, eikä mitään ongelmaa ollut. Bändi vastaa kuitenkin aina itse esiintymisensä tasosta ja vastuullisuudesta kertoo myös se, että pitää tilaajan ajan tasalla jos ongelmia on. En tiedä, moniko kappale heille oli alun alkaen vieras. Heitä kysellessämme esitimme heti alkuun toivotun esiintymisajan puoli kahteen asti ja he siihen suostuivat ilman mitään ongelmaa. Tällöin emme myöskään kanna huolta bändin (tai kenenkään muunkaan häissä mukana olleen yrityksen, kuten pitopalvelun) nukkumaanmenoajoista tai vastaavista . Heidän olisi pitänyt sovitusta pitää myös kiinni, eikä päättää oma-aloitteisesti lopettaa liian aikaisin. Ei ole bändin tilanneen hääparin vika, jos bändi johonkin suostuu kirjallisesti eikä sitä sitten noudata. Hinta ei meistä ole mitenkään edullinen, sillä kyseessä oli poppoo parikymppisiä opiskelijapoikia jotka eivät olleet ammattilaisia (joskaan emme sitä luulleetkaan) millään tasolla. Mistä bändistä olet itse, janpeter?
 3. Meidän häissämme oli bändi nimeltä TwentySomething, koostui viidestä nuoresta sällistä. Bändi itsessään on Tampereelta, mutta tulivat mukisematta Sauvoonkin asti soittamaan. Bändi aloitti n. 20.30 ja lopettivat oma-aloitteisesti 01.00 (vaikka olimme sopineet 01.30 asti), tämä setti kustansi meille 1200e. Olimme tilanneet soulia (Aretha), vanhaa rokkia (Chuck Berry), discoa (Abba, BeeGees) ja muutamia valsseja ja näistä suoriutuivat ihan mukavasti. Laulaja unohteli tosin välillä sanoja ja pari kertaa hoilotteli iloisesti nuotin vierestä (mistä vieraamme kyllä meillekin huomauttelivat), mutta meininki oli koko illan loistava ja vieraat (sekä morsian itse) viihtyivät hyvin tanssilattialla. Bändi opetteli kiltisti pitkän toivelistamme muutamaa biisiä lukuunottamatta, mutta tosiaan kaikki biisit eivät menneet ihan putkeen. Eli suosittelen, jos ei ole niin kovin tarkka sävelkorva . Alun alkaen olimme varanneet turkulaisen bändin Alman Veljet, joka olisi soittanut saman setin jotakuinkin samalla hinnalla. He eivät vain suostuneet opettelemaan kuin yhden uuden biisin jo osaamiensa lisäksi (joita ei oikeastaan ollut kovin monia, eikä ainakaan meille mieleisistä genreistä) eli yhteistyö heidän kanssaan loppui siihen, kun totesimme heidän hanskaavan noin 1/4 toivelistastamme. Tämä poppoo oli selvästi varttuneempaa, keski-ikäistä miesväkeä.
 4. Gin

  Kutsukortteja

  Meidän kutsupohjat tilattiin Cards&Pocketsilta, koristelimme ne itse leimasimilla ja leimamusteella värjättiin myös läpän reuna (minkä olin leikannut uuteen malliin). Infokortit on tulostettu erillisille kartongeille.
 5. Meidän häät vietetään Saustilassa syyskuussa, hinta oli 1200e (saatiin 300e alennus, koska yksi huone jää käyttämättä pienen vierasmäärämme vuoksi) ja se sisältää siivoukset, pöytäliinat, kangasservetit, järjestelyavun ja kukka-asetelmat ulkona (ruukussa). Paikkaa saa mennä koristelemaan perjantaina ja tarvittaessa jo torstaina, sunnuntaina voi hakea tavarat. Emäntä Sanna Näsänen on hyvin avuliaan oloinen ja on mukana varmistamassa kaiken sujuvuuden hääpäivän ajan. Pitopalvelu meille tulee Sastamalasta asti . Meille ei tule muuta koristelua kuin kukka-asetelmia pöytiin, paikka on itsessään niin kaunis. Puutarhassa olevan altaan reunoja ajateltiin siistiä peittämällä ne havuilla, mutta saa nyt nähdä.
 6. Mä olen itse asiassa miettinyt tätä ihan viime päivinä vakavissaan. Juhlapaikalla on piano ja oma sukuni tietää mun soittaneen aikoinaan yli 10 vuotta -tosin siitä on toiset 10 vuotta kun olen viimeksi koskettimiin katsonutkaan ... Miehellä on vanha syntikkansa kellarissa, mistä sen kyllä voisi hakea mun soittotreeniä varten, mutta salassa en siten pystyisi aikeitani pitämään. Toki kappaleen voisi pitää yllätyksenä ja soittaa vain ollessa yksin kotona Oon vaan tosi kova jännittämään julkiesiintymisiä, eli hääpäivä vois hyvinkin mennä hermoillessa tätä ylläribiisiä
 7. Meillä häiden ajankohta on elokuu 2010, lopullinen päivämäärä lukkiutuu juhlatilan tilanteen mukaan. Heinäkuussa 2010 tulee kasaan kymmenen yhteistä vuotta, joista reilu kahdeksan kihloissa -emme siis ole turhia hätäilleet . Ollaan rauhassa hoidettu opiskelut kuntoon, oltu muutama vuosi työelämässä ja laitettu kotia yms. ennen avioitumista.
 8. LaraJade: Onko teillä siviilivihkiminen tapahtumassa maistraatin tiloissa virka-aikana vai muuna aikana jossain muualla (kuten viikonloppuna)?
×
×
 • Create New...