hmmm

Rouva
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About hmmm

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^ Reposaaresta löytyy juhlapaikaksi sopivia ainakin VPK-talo, Merimesta ja Ravintola Reposaari. VPK:lle saa tuoda omat juomat, pitopalvelulle ei ole rajoitteita ja juhliakin saa jatkaa pikkutunneille. Bändiä tai muita esityksiä varten lava. Vuokra-aika keskiviikosta maanantaihin. 150 alkaa olla vierasmäärässä maksimi ja silloin kaikki eivät saliin mahdu. Pienemmällä porukalla tunnelma on yllättäen vähemmän tiivis Omia ja monien muiden häitä olen viettänyt tuolla. Merimestassa tilat ovat kahdessa kerroksessa, 120 henkilöä mahtuu. Siistit tilat ihan meren äärellä, mutta joku saattaa pitää miinuksena vastarannan telakkaa tai viereistä kalasatamaa. Ruuat ja juomat (a-oikeudet) pitää luonnollisesti ottaa heiltä. Pari kertaa olen käynyt syömässä ja ruoka on ollut hyvää. Merimesta oli meidän häissämme pitopalveluna. Valmistivat ruuat omissa tiloissaan ja kuljettivat kilometrin päähän VPK:lle. Kalat, lihat, kasvisruuat, kakku ja iltapalat otettiin heiltä. Alkoholilliset juomat hankittiin Virosta, mutta Merimesta hoiti alkumaljojen tarjoilun. Eivätkä vastustaneet äitini leipomuksia kahvipöydässä vaan nätisti nekin olivat esillä. Ravintola Reposaaressakin olen yksissä häissä ollut. Vierasmäärää en muista, mutta kaipa tuonnekin 100 mahtuu. Ravintolalla on a-oikeudet eli omia juomia ei siellä nautita. Ruoka on perinteistä, kalapainotteista ja hyvää. Jos taas tarkoitus on pitää pienet (15 hlö) häät, niin loma-asuntomessualueelta saa vuokrattua ainakin Merta-nimistä huvilaa.
 2. Enpäs ollut tänne vielä kuvaa laittanut, vaikka häistä jo aikaa onkin. Toisella puolella päivämäärä ja toisella kohokuvio. Kokoa sen verran, että kaksi liitulakua mahtui sisään.
 3. Itse kiinnittäisin kuultopaperin kutsuun kaksipuolisella teipillä koska tahtoisin mahdollisimman huomaamattoman ja helpon kiinnityksen.
 4. Tiimarista olen viimeksi kuultopaperia ostanut ja muistaakseni hinta oli n. 3 euroa / 10 arkkia. Eli voisi hyvinkin olla tuo sama paketti kuin syksy2007 on ostanut. Tulostanut olen kuultopaperille tasan kerran ja silloin kalvoasetuksilla onnistui hyvin.
 5. Laitetaan kuva meidän pöytäkukista tännekin kun semmoisen hääkuvien joukosta metsästin. Ei nyt ehkä mikään paras kuva, mutta jonkinlaista käsitystä ehkä antaa. Jossain vaiheessa suunnittelin, että oltaisiin laitettu pöytiin jälkiruokamaljoihin merisuolaa & tuikku, mutta jäi sitten toteuttamatta se. Kokeilin kyllä ja ihan nätiltä näytti. Valkoisen merisuolan kanssa värillinen tuikku tai joku Partyliten tuikkiva ehdottomasti nätimpi kuin tavallinen valkoinen tuikku. Siihen värilliseen tuikkuun tuo idea sitten kompastuikin kun ne värilliset on yleensä hajustettuja.
 6. Meillä oli vihkiminen klo 15. Kampaaja taisi olla 8.30 ja siitä sitten siirryttiin kukkakaupan kautta kuvaan. Kuvauksen jälkeen oli sitten hyvin aikaa niin käytiin hakemassa pizza kotiin (pizzeriassa ei haluttu syödä, ettei aleta haisemaan). Pizzankin jälkeen oli vielä aikaa, joten kävin laittamassa sängyn valmiiksi pihasaunaan kun sinne piti mennä yhden vieraan nukkumaan. Sitten oli aikaa pukeutua, korjailla meikkiä ja auttaa kaasoa, morsiusneitoa, äitiä, bestmaneja, sulhasta ja isää valmistautumisessa. Siihen se mukavan rento aikataulu sitten loppuikin. Kirkon jälkeen oli koko ajan pieni hössötys päällä kun piti itse juhlassa yrittää seurustella kaikkien kanssa ja syödä ja nauttia päivästä.
 7. Meillä oli melko edullinen somistus häissä. Ja itse tykkäsin. Valkoiset pöytäliinat pitopalvelulta (näistä maksettiin pesetys, en muista summaa), kukat mummulta juhlapaikan maljakoissa (0 €) ja kynttilät jälkiruokakulhoissa (Pirkka-kilopöytäkynttilöitä n. 15 €:lla). Jälkiruokakulhoja oli muutamaa eri mallia, kirkasta lasia kaikki kuitenkin ja vain yhtä mallia yhdessä pöydässä. Kukat olivat oppineiden kukkia, hyviä olivat vielä syyskuun alussa ja edustettuina taisivat olla kaikki linkin kuvan väreistä vaikka punaiset olivatkin pääosassa.
 8. Niissä lukee 1 lk eli eiköhän ne ole. Saako niitä vain postimerkkikeskuksesta vai kaikista posteista?
 9. Meillä on kutsuissa fonttina Pristina. Samaa olen ajatellut käyttää muissakin teksteissä. Kauanpa kesti, ennen kuin tajusin, miten saan ton kirjoitukseni fontilla, jota ei ole valmiina vaihtoehtona viestiä kirjoittaessa. Tajusin kuitenkin.
 10. Eniten jännitystä aiheuttavat keskipisteenä oleminen ja vieraiden viihtyvyys. Kaikki kutsuttavat ovat toki sukulaisia tai ystäviä eli tuttuja ihmisiä, mutta kuitenkin tiedän jännittäväni heidän edessään kirkossa ja juhlassa. Myöskin pelottaa, että vieraat eivät viihdy. Että ohjelmaa on liikaa tai liian vähän tai että se on tylsää ja kaikki vieraat kaikkoavat ennen meitä. Kampaus, puku, ruuan riittävyys tai laatu, bändi tai muut sellaiset eivät jännitä. Kampaaja tekee varmasti paremman kampauksen kuin minä itse. Pukukin onnistuu varmasti. Ruuasta huolehtivat ammattilaiset. Bändi on aina ennenkin soittanut loistavasti.
 11. Koristeena kattauksessa ja pöydällä
 12. Täällä ilmeisesti taitellaan morsianta. Tätä ei origamiksi lasketa kun on saksia käytetty, mutta...
 13. Kynttilät ja origami
 14. Origamiorkideat: