pikkurinsessa

Aktiivijäsen
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About pikkurinsessa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Jaahas...no tietysti ennen häitä sattui kaikkea pientä, mutta hääpäivän aamuna anoppi ja äitini menivät hääpaikalle tarkistamaan, että kaikki on kunnossa. No kaikki näytti hyvältä, kunnes anoppi aukaisi yhden kotikaljapullon...KAIKKI 70 litraa kotikaljaa, jotka oli tehty, menivät pilalle, hääpaikan keittiö oli täynnä kaljakuohua ja siellä ne äiteet sitten siivoilivat ja tyhjensivät niitä pulloja laariin...ja isät lähtivät ostamaan kaupasta ei-niin-hyvää-kotikaljaa Tuossa vaiheessa oli huumori vielä kaukana...70 litraa ei ole mikään pieni määrä...
 2. Lisäsin jo tuonne Oululaismorsiot osioon mutta laitanpa tännekin kun tännehän se kuuluu...meillä siis oli juhlat Alakylän Toivolassa Kiimingissä ja joku kyseli aiemmin kuvia sieltä mutta mulla ei sillon vielä ollu mutta nyt on. Eli laittakaapa vaikka privaa että osaan oikealle tyypille kertoilla enemmän. Oltiin tosi tyytyväisiä ja halpa oli.
 3. Mä tein hyvin yksinkertaiset lastusatiininauhasta. Ympyrä vaan ja kakspuoleisella vahvalla teipillä kiinni että pysyy ja etupuolelle koristeeksi kultainen sormustarra. Nättejä tuli ja yksinkertaisia!
 4. Henk. koht: Kuuluttiin Tuiran seurakuntaan ja pyydettiin ensin Kujalaa meille muttei ehtinyt ja sitten meidät vihki Veijo Koivula (keskusrekisterissä töissä) Lueskelinpa tätä ketjua aikani kuluksi uusiksi...siis kirkkoherrakin voi vihkiä, vihki yhdet minun tuttavani joten ei muuta kuin kysymään. Sitten toinen juttu joka pisti silmään oli Kurrosen Tarja=Korpelan Tarja (nimi vain muuttunut välissä). Karjasillan papeista Juha Vähäkangas on todella rento ja kiva mutta joidenkin mielestä vähän hassu. Sitten Vesa Pöyhtäri on ihan asiallinen kappalainen, nyt ollut vaan paljon esillä tämän naispappeusasian takia. Heikkisen Anna-Maria olen tavannut muutamissa yhteyksissä ja mukavalta on vaikuttanut.
 5. Kimmo Kieksi nuori, vasta Ouluun tullut, ERITTÄIN mukava kaveri, suosittelen. Lauri Kujalaa suosittelen myös, oli kastamassa kaverin kersaa ja aivan todella rento ja mukava tyyppi. Huumoria löytyy molemmilta. Kysy golfer ensin sitä Kujalaa ja sitten Kieksiä...Tuulos on nuori mutta jäykkä, vähän hassu etten sanoisi, Kurikka ja Tuominen vanhempia ja jäykkiä hekin, ja sitä vanhoillisempaa sorttia. Stiven Naatuksesta en osaa sanoa, en ole kuullut mitään kommentteja... ;D Toivottavasti oli apua ;D JA sitten Tuiran naisista: Tarja Korpela ehdoton ykkönen! Ei mikään lässyttäjä mutta tosi mukava ja asiallinen ja kovasti kehuttu. Sitten tuosta Päivi Jussilasta olen kuullut sekä hyviä että huonoja kommentteja...toiset on tykänneet ja toiset ei. Ehkä enemmän sellainen mielipiteitä jakava tyyppi, kannattaa varmaan jututtaa ensin.
 6. välillä on mietityttänyt käytännöllisyys mutta olen erittäin tyytyväinen (jotkut ovat kyllä hieman yllättyneitä). Ja sormus on siis mulle teetetty filigraanisormus.
 7. Meillä oli 130 vieraalle laitettu häät ja rahaa meni ruokiin, kuvaajiin ja paikkaan yms. koristeisiin n. 1600e. Itse tehtiin PALJON ja ainoastaan emäntä palkattiin, muut olivat tuttuja, jotka saivat mariskoolit, jos olivat olleet talkoissa. Koristeita oli PALJON ja monet ihmettelivätkin miten ollaan jaksattu värkätä. Hankin asioita pikkuhiljaa ja en todellakaan mistään sinooperista vaan kiertelin lähialueiden pikkukaupat ja ostelin askartelutarvikkeet halpahalleista. Ja tein itse. Hullulta tuntu jossain vaiheessa ja monet sano keväällä että hullu olit mutta kun kattelen minkä verran muilla on menny rahaa niin oli se vaivan väärti. Sitten mun ja sulhasen pukuihin ja muihin kampauksiin ja meikkeihin ym. yht. n. 1000e ja sit sormus 250e. Kiitoskortit on vielä lähettämättä ja niihin menee 50e postimerkkeineen. Tosin taas saa värkätä. Häämatkaa ei laskettu näihin ku se makso varmaa yhtä paljon ku kaikki muu yhteensä.
 8. Loistavasti. Ei mitään ongelmia. Autoon mahtuminen ja kiipeäminen oli se ainut operaatio, mutta muuten olen sitä mieltä, että kesähelteillä vannealushame on ehdoton ykkönen! Tyllien tms. muiden kanssa olisin hikoillut itseni märäksi ;D
 9. ihania...vannoutunut Muumi-fani
 10. dastalla kivat! ;D
 11. mä kävin tuolla J. Räsäsellä taasen tässä, oli tehnyt mallipätkän piirtämästämme kuviosta...PERFECT! ;D Huomenna pitäis saada oma kappale sitten valmiina kotiin ihasteltavaksi. Kyselin vielä että ehtiskö hän tehdä häihimme mennessä vielä kaulakorua, jossa olisi sama kuvio, mutta ei osannut sanoa hintaa vielä varmasti, joten siitä ei olla päätetty....Olen ihan myyty sille miehelle, teetän kyllä vastasuudessakin koruni siellä ;D Olen saanut niin paljon parempaa palvelua kuin muualla!
 12. ja lisäyksenä edelliseen että lisäks tulee kartta ja siihen kuva kyltistä...pari risteystä on joissa vara mennä harhaan, joten muutama kyltti laitetaan, pari viimeistä osoittamaan parkkipaikkaa....
 13. Meillä on teemana pinkki ja keltainen, ja meille tulee kyltit samalla mallilla kuin nuo tavalliset tieopasteet (esim. TAMPERE 123). Pinkillä pohjalla valkoinen HÄÄT teksti ja siihen perään sellainen tavallisten tiekylttien nuoli...joihinkin risteyksiin laitetaan myös km eli vaikka HÄÄT 5 > ;D
 14. paljaana on...vain huntu niinku hieman verhona ;D
 15. meillä kans edelleen hakusessa....apua