Jump to content
Naimisiin.info

jomppe

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jomppe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä ohjelmaa oli sekä yläkerrassa että alakerrassa. Puheet pidettiin ylhäällä ruokailuiden aikaan ja ihan hyvin kuului kaikkiin huoneisiin, kun mikkiä käytettiin. Näköyhteyttä ei kyllä ollut sivuhuoneiden perällä istuvilla. Leikkejä meillä ei hirveästi ollut, mutta ne vähät ja esim. boolimaljan ryöstö oli alakerrassa. Toimi mielestäni hyvin. Power pointista en osaa sanoa, kun ei ollut.
  2. Kehuja Saustilan kartanolle myös täältä... Kahdessa kerroksessa juhliminen ei tuntunut menoa juuri haittaavan, mitä pelkäsin etukäteen. Mekin hoidimme alakerrassa melkein kaikki muut kuin ruokailun. Kartanon piha on todella kaunis ja oli monille vieraille "ai, näin ihana paikka näin lähellä Turkua" -tyyppinen elämys. Korkea hinta oli ainoa miinus. Suosittelen! Kuvia en valitettavasti voi tänne liittää.
  3. Kiitos Alya_C! Mielenkiinnolla odotan mielipiteitäsi. Koristelut kiinnostaa sen takia, että noin huimaan tilavuokraan toivoisi kuuluvan tosiaan "ihan oikeat" koristelut. Jos 1500 euron tilavuokran lisäksi kovasti joutuu itse panostamaan koristeluun, syö se miestä...
  4. Tuosta Saustilan kartanosta ollaan kiinnostuneita täälläkin. Siellä juhlineet, kertokaapa kokemuksianne! Erityisesti kiinnostaa, olivatko hintaan sisältyneet koristelut millaiset ja miten toimi homma, kun vieraat eri huoneissa.
×
×
  • Create New...