Rouva SariH

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rouva SariH

 1. K.E.A - jostain viestiketjusta taisinkin lukea, että tilavuokra on tosiaan erikseen oliko se peräti 900 euroa Aika paljon on hinnat nousseet kolmessa vuodessa! Toisaalta kuulostahan tuo järjesteleminen nyt astetta helpommalta, kun on jo valmiit pöytäkartatkin tehty. Itse muistan päihkälleeni monen monta kertaa, että millä vieraat saadaan mahdutettua. Loppujen lopuksi meidän vajaan 100 hengen porukka mahtui oikein mukavasti eikä kukaan ainakaan minulle ole suoraan jälkikäteen valitellut sitä,että huoneet oli erilliset. Aivan ihana juhlapaikka tuo joka tapaukessa on. Mietin, että olisin järkännyt omia synttäreitä sinne, mutta tuo tilavuokra on niin huima, että paras unohtaa moiset haaveet ja muistella vaan hääpäivää
 2. Omat häät vietettiin juuri tuolla ihanassa Rulluddissa , mutta aihe kiinnostaa edelleen. Onko paikassa edelleen tilavuokra vai sisältyykö se suoraan ruoan hintaan? Juomathan nähtävästi sai edelleen viedä itse?
 3. Hei Vipsu! Lomasuunnitelmanne kuulostavat juuri sellaisilta mistä olen itse haaveillut. Tänä kesänä tulee vaan jo aikataulu vastaan järjestelyissä, mutta osaatko arvioida millaisella budjetilla tuollaisen yhdistetyn lento-asunnon vuokraus - auton vuokraus saa toteutettua?
 4. Kun Iippana palaudutte niin mielelläni kuulisin lisää tietoa Cattolicasta ja muiltakin alueella jo käyneiltä. Lomakuume on kova ja ensi sijaisesti on tänä kesänä ollut syynissä juuri tuo Cattolica ja Riccione, josta ajattelimme tehdä päiväretkiä muuallekin. Matkalle olisi tarkoitus lähteä viimeistään elokuun puolessa välissä.
 5. Me olimme viime vuonna syyskuun ekan viikon Riva del Gardalla häämatkalla ja pidimme kyllä paikasta. Katselin juuri pari päivää sitten matkakuvia ja elävästi tulikin kaikki ihanat jäätelöannokset mieleen ja nyt kyllä sydän kaipaa taas Italiaan Olen monissa teksteissä törmännyt siihen, että monet valittavat Pohjois-Italian saksalaismäärää. Kyllähän sitä saksan kieltä joka paikassa kuului, mutta tuolla Gardajärven alueella oli ainakin meidän oppaan mukaan aika monen äidinkieli saksa (siis paikallisten asukkaiden) eikä siis italia. Alue on ollut jossain vaiheessa saksalaisten ja itävaltaisten hallussa. Mekin kävimme lautalla Limonessa ja pari päivää tuli oltua rannallakin. Lisäksi varasin netin kautta liput Verona ooppperajuhlille ja se oli kyllä aika kokemus. Venetsiassa vietimme päivän ja yllätyin, kuinka puhdasta kaikkialla oli ainakin silloin syyskuussa. Lämpöä kyllä riitti vielä silloinkin, mutta ei ainakaan minun nenääni kanaalit haisseet, vaikka moni siitä etukäteen pelottelikin. Pyöriiköhän AnnaB vielä täällä palstalla? Mielelläni kuulisin lisäkokemusta interhomen kautta tehtävistä asunnon vuokrauksista. Suunnitelmissa oli automatka Italiaan ja asunnon vuokraus juuri interhomen kautta, mutta jotenkin tajusimme tuon vaihtoehdon niin myöhään, että suunnittelu olisi tältä kesältä mennyt ohi..
 6. Häistä on jo kohta vuosi ja nyt ollaan etsitty loppukesän lomakohdetta. Kumpikaan meistä ei ole käynyt Kreetalla ja mielelläni kuulisin kohteesta kommentteja. Varaukseen menee näillä näkymin Agios Nikolaos ja huoneistohotelli Mikro Village.
 7. Loistava valinta! Meidätkin vihittiin vuosi sitten elokuussa Johanneksenkirkossa ja juhlia vietettiin ihanassa Rulluddissa
 8. Entisenä vihtiläisenä voin minäkin suositella meikin tekijäksi Teija Liljaa. Hän teki äitini meikin meidän häihin sekä teki aikoinaan ystävälleni ylioppilasmeikin. Tosi hyvä palvelu ja hinta kohdallaan sekä todella kauniisti tehty meikki. Kampaajasta voisin sanoa sen verran, että kannattaa kysellä Raija Kososelta hääkampausta. Hänellä taitaa olla liike edelleen siinä kirkonkylällä elokuvateatterin talossa ja kampaamon nimi taitaa olla Salon Raija tms. Todella ammattitaitoinen ja hinnatkin taitaa olla edullisemmat kuin Heiskarilla Nummelassa.
 9. Itse pohdimme viime keväänä moneen kertaan, että miten homman hoitaa, kun tila on sokkeloinen, mutta oikeassa juhlatilanteessa se ei kyllä häirinnyt mitenkään, vaikka monta mietettä sen eteen tulikin laitettua. Meidän häätiimiin kuului kaason ja bestmanin lisäksi kaksi seremoniamestaria ja homma hoitui kyllä todella loistavasti. Heillä oli vielä sellainen torvikin, josta juhlan aluksi kerrottiin ja aina kun torvi soi niin porukka tiesi kokoontua. Olimme myös sopineet, että toinen seremonimestareista tiedottaa enemmän uudella puolella ja toinen vanhalla pääsalin puolella, jotta kaikki pysyivät ajan tasalla missä mennään.
 10. Kyselen pojilta, onko niillä mielenkiintoa ja laitan vaikka privana tietoa?
 11. Mielelläni vastailen juhlapäivää koskeviin kysymyksiin. Itse olin ainakin tosi tyytyväinen tähän palstaan järjestelyiden apuna, joten ei yhtään harmita monet koneen vieressä vietetyt tunnit Bändi soitti vahvistimilla ja hyvin mahtuivat pojat kaikkineen laitteineen soittamaan - kokoonpanossa oli siis rummut, kitara, basso ja laulaja. Ja kaikki halukkaat mahtuivat pyörähtelemään ja kyllä sopu sijaa antaa ;D Vieraita meillä oli loppujen lopuksi itse juhlassa vajaa 100 henkeä ja tanssimaan mahtui kyllä tosi ihan. Eihän kaikki tietenkään tanssilattialla olleet, mutta itsellä ei kyllä ole jäänyt mitään mielikuvaa mistään ahdistavasta tungoksesta. Jos teillä on bändi edelleen hakusessa, niin voin kysellä meidän häissä soittaneelta bändiltä, että kiinnostaako keikka Pojat soittivat sekä kotimaista että ulkomaista rock/poppia laidasta laitaan ja omia biisiehdotuksia he toteuttivat tosi hyvin - ensin oli ihan perinteiset valssit ja mukana oli myös tangoa ja jenkkaa jne.
 12. Moikka! Tässä linkki hääpäiväkirjaani viime vuodelta http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...604488;start=60 Kuvat on otettu viime keväänä, kun kävimme tutkimassa paikkoja, mutta uskoisin että kalusteet ovat aika samat kuin silloinkin. Paikka on kyllä aivan mahtava ja niin tunnelmallinen ettei pienen sokkeloisuuden kannata antaa häiritä kun ympäristö muuten on mitä mainion yhdelle elämän tärkeimmistä päivistä!
 13. No eihän tuo hinta sitten ole todellakaan paha, jos se sisältää käytännöllisesti katsoen kaikki! Jos mietin omia juhlia niin varmasti saatiin tuo 50e/hlö menemään ruokieen ja vuokrineen Mulla pitäisi vielä päiväkirja löytyä Rouviintuneiden päiväkirjoista joten käyppä vilaisemassa, jos sieltä löytyisi jotain vinkkiä. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1062604488
 14. Huh! Aika tiukalta kuulostaa hinta! Saako siihen hintaan sentään järjestää jo aamusta saakka? Edelleen taitaa kuitenkin olla se sääntö, että edellisenä iltana ei pääse paikkoja laittamaan? Meillä maksoi viime syksynä vuokra klo.10-24 noin 500-600 euroa. Ja ruoat sai tosiaan tuoda oman pitopalvelun kautta. Toivottavasti tuohon hintaan saa jo todella laadukkaan menuun Rulluddista suoraan.
 15. Itse katselin juuri kaihoisasti viime elokuun kuvia ja täytyy vaan sanoa, että kyllä juhlapaikka oli loistava. Minäkin kuulisin mielelläni, että millä hintatasolla sitä nykyään saa vuokrata. Ja kerron kyllä mielelläni vinkkejä juhlapaikasta, jos joku haluaa tietää.
 16. Annoin postilaatikon, johon oli käsin maalattu meidän yksi yhteinen sukunimi. Lisäksi laitoin laatikkoon postia - kirjeen, jonka olin kirjoittanut häitä edeltävänä iltana tuntemuksistani ja olin varannut meille punaviinikurssin. Itse sain rannekellon, johon liittyi myös tarina yhteisestä sukunimestä.