Jump to content
Naimisiin.info

Emilia81

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Emilia81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ajattelin ensin, että tottakai nähdään vasta kirkossa, mutta sitten päätettiin toisin...ehkei niin romanttista, mutta omat hyvät puolensa. Aikataulun kannalta kuvaus on hoidettava ennen vihkimistä. Suoraa kampaajalta ja meikistä niin on ainakin parhaimmillaan, eikä itkusta meikit levinneinä. Meillä vihkiminen on vasta klo 16, joten ajattelin, että päivällä nätimpää ottaa miljöökuvia ja lisäksi saadaan se tunti käyttää kuviin. 14-15 kuvaus ja tunti aikaa ennen vihkimistä. Molemmat varmaan jännitämme itse vihkimistilannetta aika paljon, joten uskon, että jännitys valokuvauksen aikana vähän lievittyy. Tyytyväinen tähän ratkaisuun.
  2. Tietää ja koska tietää myös sen kuinka paljon stressaan häistä niin on onnellinen, että kirjoittelen tänne ja saan vastauksia liittyen omiin suunnitelmiini. Kai hän on tottunut tällaisiin ja itse ahkera kirjoittaja liittyen kuitenkin ihan toisiin asioihin...ne tietokoneet ;D
  3. Olin ostanut valkoisen ylioppilasmekon ja samana kesänä minut kutsuttiin häihin. Laitoin mekon päälle mustan, pitsikirjaillun, pitkähihaisen ns. neuletakin, jotta en olisi ollut kokovalkoisissa. Pidin tätä koko häiden ajan. En kuullut kertaakaan kommentteja asiasta. Minua itseäni asia vaivasi varsinkin aluksi.
  4. Niin sitä huomaa, että tiettyjen ihmisten kanssa on viime vuosina ollut erittäin vähän tekemisissä, vaikka ennen läheisiä. Kysyisinkin, että mitä mieltä olette siitä, että pitääkö ainakin ne kutsua häihin, jotka juhlivat kanssamme kihlajaisia? Onko noloa, jos emme kutsukaan näistä kaikkia. Viimeaikoina yhteydenpito muutamiin tosi vähäistä... Muuten ollaan karsittu aika lailla ja nyt ois listalle n. 60 vierasta.
  5. Sitten kun se oli varma, että häät pidetään ja päivä päätetty niin emme sitä asiaa sen kummemmin ajatellut, että oltais asia pidetty salassa. Kyllähän ne ystävät ja sukulaiset kyselivät jo silloin kuin kihloihin mentiin, että joko hääpäivästä on sovittu. Kaikki kuitenkin ymmärsivät ettei siihen elämänvaiheeseen voinut heti seuraavalle kesälle häitä alkaa järjestelemään. Nyt kyllä en asiaa peittele, mutta en kaikille tutuille siitä sen kummemmin kyllä mainitsekaan jos ei tule puheenaiheeksi. Häistä ja niiden järjestämisestä puhun mielellään niiden kanssa, joiden tietävän olevan iloisia tästä uutisesta.
×
×
  • Create New...