VIIV

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VIIV

  1. Mulla valuu ainakin tavan stay-upit. En uskaltaisi laittaa niitä ilman sukkanauhaliivejä. Niinpä laitan semmosen ja sit verkkosukat. En oikein tykkää valkoisista sukista, joten päädyin valkoiseen verkkoon.
  2. Heti seuraavana maanantaina matkalle lähdetään (häät lauantaina)
  3. Olen ny tutustunut kaikennäköisiin asioihin liittyen avioehtoon. Mitään suurta omaisuutta ei kummallakaan ole ja perintönä vain jotain "pientä". Mutta ehto tehdään. Ihan vaan sen takia, että jos jompikumpi kuolee niin ei toisen perintö mene sitten toisen sukulaisille jakoon. Rajataan siis perintönä tulleet/tulevat pois. Ajattelin ennen, että on tyhmää miettiä avioehtoa naimisiin mennessä, mutta sieltä löytyy niin monta hyvää pointtia varsinkin noissa kuolemantapauksissa.
  4. Näitä tarinoita lukiessa tuli mieleen, että onko miami beach:iltä käsin mahdollista tehdä/nähdä mitään? Siis jos ei välttämättä tahdo vuokrata autoa tai muuten kierrellä lähikaupunkeja/tehdä päivän matkoja muualle? Menemme varmaan häämatkalle beachillä olevaan hotelliin helmikuun alussa ja ei olla suunniteltu retkiä mihinkään pidemmälle sieltä. Kannattookan sitä alkaa etsimään jotain lisä-juttua, jos aikoo viihtyä siellä muualla kuin rannalla?
  5. Tapasimme kyllä muualla kuin kummankaan kotipaikkakunnalla. Sattumaa oli, että oltiin samasta kaupungista kotoisin (Nii, kannattaa mennä edemmäksi kalastamaan ;D). Häät pidetään siis kotipaikkakunnallamme.