muru1

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About muru1

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  helsinki
 1. Lisää tietoja / kokemuksia..
 2. Mitenkäs te joilla vanhaa on perintösormus olette käyttäneet sitä? Siis missä sormessa? Tuntuu ettei ylimääräiset sormukset oikein sovi hääpäiväksi mihinkään sormeen kun kotona olen vanhaa sinikivistä perintösormusta mallaillut hääpäivää ajatellen..
 3. Nyt kaipailisin kaikilta Villa Kivessä häitään juhlineilta ja sinne juhliaan suunnittelevilta kommentteja & kuvia ym. tietoutta kyseisestä paikasta.
 4. Mulla on itseasiassa ollut tuuhennus liimasineteillä kerran aikaisemminkin, nyt vain mietin lähinnä tuota kampauspuolta eli tulevatko sinetit näkyville kampauksessa tai vaatiiko se kampaajalta jotain erikoisia toimenpiteitä kampausta tehdessä?
 5. Minulla on pitkähköt, mutta ohuet lapaluihin asti yltävät hiukset. Nyt olen päätymässä hääkampauksessani osittain auki oleviin hiuksiin ja tätä varten hiuksien tulisi olla paksummat. Ajattelin ottaa liimasineteilla tehdyn aitohiuspidennyksen, jolloin hiusten pituus lisääntyisi noin 10 cm.. Kuulostaako tämä hyvältä idealta? Onko kenelläkään kokemuksia liimasinetti pidennyksistä hääkampauksissa? Koskahan nuo pidennykset olisi järkevää ottaa, siis kuinka paljon ennen häitä?
 6. Helsingin Stockalla ainakin vähän aikaa sitten oli vielä ainakin pussaava pari sekä nainen ja mies (sekä pidempänä että lyhyempänä). Eivät vain olleet siellä sia-osastolla vaan hääpälvelun tiskillä! Kannattaa varmasti soitella ja kysellä vieläkö löytyy!
 7. Edellisiin lisätäkseni joku on joskus sanonut että sitrushedelmien runsas syöminen aukaisee suupielet..vaikka C-vitamiini tietty terveellistä onkin. Mulla ainakin auttoi kun rajoitin appelsiinien syöntiä.
 8. Kiitoksia Little_Elf jos kuvia voit jossain vaiheessa laittaa!
 9. Kiitoksia edeltävistä vinkeistä tuon hääkuvauksen ja itkemisen suhteen.. täytynee vielä harkita asiaa kuinkas päin tehdään. Itseni tuntien meikit tulee kyllä olemaan poskilla Kestääkö hääkuvaus tosiaankin kaksi tuntia?
 10. Eikö täältä tosiaankaa löydy yhtään valokuvia häistä joita olisitte viettäneet merimelojien majalla? Saisi edes vähän käsitystä miltä paikka näyttää sisältäpäin. Saisiko myös udelle teiltä jotka paikkaa olette varaamassa kesälle/syksylle -06, niin mitä päivää olette ajatelleet?
 11. Tähän itku asiaan liittyen kysynkin onko fiksua varata hääkuvaus vihkimisen jälkeen jos alttarilla on ehtinyt itkeä kauniit meikit poskille?? Jotenkin vain haluaisin kuvaan vasta kun oikeasti ollaan naimisissa..
 12. Tuli aivan sattumalta, miehellä oli ollut jo sormus valmiiksi ostettuina kuukauden päivät, odotti vain oikeaa hetkeä!