Ninni

Aktiivijäsen
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Ninni

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Suosittelen lämpimästi. Me olimme viime syksynä siellä, tosin keskellä viikkoa ja palvelu ylitti odotukset. Muita hääpareja ei ollut ja saimme alakerran poreamme- ja saunaosaston käyttöömme koko illaksi. Ruoka oli hyvää, palvelu toimivaa ja huomaavaista. Sijainti keskustassa ei ainakaan meidän untamme häirinnyt yhtään, rauhallista oli.
 2. Mulle ei sinänsä sukupuolella ollut niin väliä, mutta meille sattui naispappi, ja parempaa emme olisi voineet saada. Meillä oli kirkollinen siunaus - ei siis vihkimistä- ja tässäkin mielessä ei-konservatiivinen naispappi sopi meille hyvin. Meidän naispappi aika pitkälti itse muokkasi kaavan meille sopivaksi. Hän kyseli, että olisiko meistä mukavaa, jos hän tässä sanoisi näin jne. Lisäksi tämä naispappi oli äärettömän mukava, huumorintajuinen ja sydämellinen. En väitä etteikö miehet olisi, mutta tiedän että meillä valittavina olleista vaihtoehdoista tämä pappi oli ehdottomasti sympaattisin. Minusta hän ei vienyt tilanteen juhlavuudesta mitään pois, päinvastoin, toi siihen lämpöä ja herkkyyttä. Poikkeuksetta kaikki vieraat, jotka kirkkosiunausta kommentoivat, kehuivat pappia. Mutta uskon, että tämä on ennen kaikkea enemmän persoona- kuin sukupuolikysymys. Varmasti jos esimerkiksi oma isä on vihkimässä, tilanne on täynnä tunnetta ja lämpöä.
 3. Praha on upea paikka, menkää kaikki ihmeessä käymään! Olimme siellä vaivaiset neljä päivää, mutta teki silti vaikutuksen. Totta on, että vanha kaupunki on kamala turistirysä, varsinkin se aukio, mutta kun vähän viitsii tallustella niin löytää jo vähän omaperäisempiä paikkoja - ja hinnat laskee kolmannekseen . Parhaimmillaan söimme kolmen ruokalajin perinneaterian oluineen ja becherovkineen alle 10 € / 2 hlöä. Kävimme mm. museoissa, Prahan linnassa ja oopperassa. Harmi vaan kun aikaa oli niin vähän, ettei ehtinyt tutustua ympäröivään maaseutuun. Mutta tarkoitus on mennä uudestaan ja katsastaa mm. linnoja.
 4. Moi Laura, jos hääyöpaikkaa haaveilette (miksei mene myös juhlapaikastakin pienille häille) niin hotelli Yöpuu! Aivan ihana ja romanttinen sekä loistava palvelu.
 5. Meilläkin on "navettahäät" , tosin myöhemmin syksyllä vielä. Ajatuksesi kuulostavat hyviltä, itsellä on aika samansuuntainen linja. Kantava teema on, että mitään hörhelöitä ei tule - mielestäni tyllit ja satiininauhat ovat aika korneja tässä ympäristössä. Koristeluna käytämme kaikkea luonnonläheistä, pihlajanmarjoja, puolukanvarpuja, sammalta... mitä nyt onkin. Mun mielestä heinäpaalit on hyvä ajatus! Mutta meillä heinä- ja sadonkorjuuaika on silloin jo ohi, joten meillä ei ehkä niitä tule. Meillä tila on itsessään aika kiva, joten mitään ei tarvitse peittää eikä naamioida. Auringonkukat on myös kauniita, sellaisia "reippaita". Ruusut navetassa eivät mielestäni sovi... Onko teillä ruokakin sitten samaan tyyliin? Sadonkorjuuaikaanhan sopivat esim. juurekset ja marjat? Yksi koristeluidea tuli mieleen: jossain oli tehty sellaisia pieniä (n. 15 -20 cm korkeita) heinäseipäitä pöytiin. Ne oli aika suloisen näköisiä... Niitähän voisi käyttää esim. paikkamerkkeinä, jos niihin yhdistää nimilapun, tai sitten muuten vain koristeina. Mukavia häitä teille, kuulostaa oikein kivalta !
 6. Kyllä... Fahrenheit vie jalat alta! Joskus huomaan ruokakaupassakin seuraavani tahdottomana jotain miestä hyllyjen välissä, kun haistan sen... Täytyy ehdottomasti hankkia sitä sulhaselle hääpäiväksi. Nyt hänellä on Armanimaniaa, joka ei myöskään ole paha. Itse pidän Calvin Kleinin tuoksuista (Truth, Eternity) tai sitten ostan uutta Oscar de la Rentan Intrusionia, joka on todella ihana - ja kallis.