Jump to content
Naimisiin.info

Aksu

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Aksu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häävalssin lauloivat, koska erikseen olin asiasta maininnut, mutta esim. vanhempien valssin vain soittivat koska en ollut maininnut haluavani sitä laulettuna (oma vika). Kannattaa varmuuden vuoksi siis mainita valssit jotka haluatte myös laulettuna. Eivät soittaneet ruuan tai kahvin aikana, mutta sitä ei meidän häissä olisi edes tarvittu.
  2. Suosittelen Mustaa ruusua oikein lämpimästi!!! Soittivat alkuillan perinteistä tanssimusiikkia ja loppuillasta koko hääväki jorasi sydämensä kyllyydestä! Oli niin hyvä meno, että maksoimme vielä ylimääräisen setin bändille. Meidän häihimme (rennot, nuorekkaat bileet) bändi ainakin sopi täydellisesti!
  3. Suuri kiitos Neitoperho-78 vastauksista! Katsastan vielä ensi lauantaina kaverini häissä soittavan bändin, mutta luulen että varaan silti Mustan ruusun.
  4. Aksu

    Tanssiesitys

    Olen harrastanut pari vuotta rivitanssia ja olen ajatellut rivitanssiesitystä häihimme (15.4.2006). Ryhmässäni on muutama henkilö, jotka ovat perustaneet oman esiintymisryhmänsä erilaisia tilaisuuksia varten. Kustannuksista en osaa vielä sanoa, kun en ole vielä porukkaa kysynyt. Näin vieraat ja sulhanen näkee mitä tiistai-iltaisin oikein harrastan...
×
×
  • Create New...