Runotyttö

Aktiivijäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Runotyttö

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille taitaa tulla vain kaks kultaista sormusta siniselle sydämelle ku tämä on teema muutenkin. Mikäli tekstiä tulee niin ainoastaan " ONNELLISET". Idean taisin bongata täältä jostain ketjusta. Yksinkertaisuus on valttia ;D
 2. Meille tulee pianomusiikkia hiljaisesti taustalle. En itsekään pidä musiikista jos se hallitsee liikaa ja näin ollen ihmiset joutuvat vaan korottamaan ääntään. Mutta musiikkia haluamme silti ehdottomasti taustalle, sillä se tuo jotenkin juhlavamman tunnelman jo sisään juhlatilaan astuttaessa.
 3. Asioilla on aina niin monta puolta. Meilläkin molempien vanhemmat osallistuvat hääkustannusten jakoon, joten emme todellakaan odota saavamme heiltä yhtään mitään häälahjaksi. Jotain nimellistä kuulemma kuitenkin laittavat, mutta se onkin tarkoitettu muistoksi.
 4. Joo sehän tietty kuulus asiaan Susie, mutta ku ei oikeen kuitenkaan ole meijän tyyliä.... lue ei mitään Saija Palin kruunuja kiitos ;D Ei ku oikeesti, unohdin tuossa aikasemmin kirjoittaa, että tuleehan meille pienenä teemana sormukset. Kutsuissa on käytetty Sinooperin ( ei maksettu mainos) kullanväristä kaksi sormusta -tarraa ja saman tyyppinen koristus tulee hääpaikalle "pääpöytään". Muutoin ajattelin nakella tarjoilupöytään sellasia kultaisia hippuja mitä nyt esim. Anttila myy näin joulun alla.
 5. Meille tulee kans paljon kynttilöitä sekä ulos, että sisälle. Ulos lähinnä jätkänkynttilöitä ja isoja tervasoihtuja. Hääpaikka on kyllä meilläkin 100 vuotta vanha puutalo, mutta juhlapaikan puolesta tulee jo todella upeat messinkiset noin 40 cm korkeet kynttilänjalat. Niihin vaan valkeat kynttilät ja kyllä on tunnelmaa Muuten väreinä on tummansininen ja kulta, joita tulee ainakin paikkakortteihin, menuihin, ohjelmiin ja hääkarkitkin jatkaa samaa teemaa. Mutta silleen ei mitään varsinaista teemaa ole, sillä noihin väreihin oli vähän vaikee mitään rakentaa. Eka piti kylläkin olla tummaasinistä ja hopeaa, mutta se muuttui ku hääpaikka on tosiaan enemmän ku vähän kultasävytteinen.
 6. Niin siis panostaa.... sormet liikkuu liian nopeaan
 7. Me halusimme itse häämatkaan ja siellä myös hotelliinkin, joten helmikuussa matkaamme viiden tähden matkalle. Matkustamme työn puolesta jonkin verran molemmat, joten ehkä senkin vuoksi halusimme tämän olevan vähän erityisempi matka. Muutoin matkustaessamme kaksi ja kolme tähteä riittää meille, mutta häämatkalla aikaa tulee varmaan vietettyä myös huoneessa.....