Jump to content
Naimisiin.info

Samamy

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Samamy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Samamy

    Nizza

    Nosto!
  2. Heipä hei Danuta! Meillä on häät heinäkuussa Punaisessa pirtissä. Suht yksinkertanen menu (johon sai itse vaikuttaa), jolloin hinnaksi tulee n. 30€/vieras - sisältää myös tilanvuokran, astiat yms, ja siivouksen. Koristelun saa hoitaa itse. Paikkana tuo Pirtti teki meihin heti ensikäynnillä suuren vaikutuksen, ainakin kesähäitä ajatellen, koska piha on niin iso ja viihtyisä; sisätilat on jaettu kolmeen huoneeseen. Hope this helps!
  3. Ei näe. Kovasti koittaa udella, minkänäköinen se on, mutta ei auta. Kuvaus meillä on vasta vihkimisen jälkeen, joten eka kertaa sulho näkee minut häätamineissa kun saavun kirkkoon. (Tänään kävin sovittamassa pukuani, joka on jo lähes tehty, ja täytyy sanoa että ihana siitä tulee. Eiköhän sulho ole samaa mieltä ;D )
  4. Samamy

    Nizza

    Kiitokset kaikista hyvistä vinkeistä - me matkataan Nizzaan heinäkuun viimesellä viikolla. Nizzaan päädyttiin mekin siksi, että siellä pystyy yhdistämään monentyylisen lomailun, ja romanttinenkin paikka se varmasti on Ollaan ajateltu käydä ainakin Monacossa ja joissain(?) lähimmissä kaupungeissa, ja autonvuokraustakin harkitaan. Onneksi ehditään olla sen verran kauan kuitenkin (8 päivän reissu), että jossain ehditään "seikkaillakin", mutta aikaa jää myös vaan oleskeluun.
×
×
  • Create New...