Jump to content
Naimisiin.info

johanna.erika

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

johanna.erika's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tekisin hääohjelmalehtiset, joita oon aina pitäny tyhminä. Häissä tajuttiin et joillakin vierailla ei ollu minkäänlaista hajua juhlan etenemisestä, jonka luulin olevan kaikille ihan selvä juttu... Ottasin ammattikuvaajan - siis videoimaan.. Mun kaks kaverii hoiti valokuvauksen loistavasti ja saatiin aivan mahtavat kuvat, mutta häävideoon oon kaikkea muuta kuin tyytyväinen.. Kirkko-osiosta puuttuu puolet, juhlasta puuttuu puheet ja osa lauluista on pätkitty... Tympäsee paljon!
  2. Koko päivä oli aivan ihana.. Sitä muistelen suurella lämmöllä että ystävät teki niin paljon sen päivän eteen... Sain ihan kaiken mitä halusin mm. ohjelmaan ja vielä paljon enemmänkin - kaaso sano jälkeenpäin että kyllä oli työtä ja tuskaa kaikkien sopimisten kanssa jne. Se oli myös ihanaa kun sulhanen näki ensimmäisen kerran puku päällä.. Kaikki meni niin hienosti, että...
  3. mulla oli kans laahus. En edes miettiny puvun likaantumista, koska tottakai se likaantuu, kun oli valkoinen. Sen verran mietein, että kunhan kirkkoon asti päästään puhtaan valkean puvun kanssa. Kirkossa laahus alhaalla ja suurimman osan juhlastakin, väliajoilla jouduin kantamaan kantolenkistä laahusta ettei kukaan astu päälle, sitten oli pari pikkutyttöä joiden mielestä oli ihana kantaa laahusta kun liikuin eteenpäin.. Toisen pikkutytön kommentti oli: "prinsessa, voiks sä näyttää mulle millanen alushame sulla on?" Niin me sitten mentiin vähän sivummalle =) Oli kiva olla prinsessa!
  4. mendelssonilla sisään ja kuulalla ulos. Häätanssina meillä oli Josh Grobanin esittämä Yöu raise me up. Aivan loistava kappale.
  5. Nukuin lapsuudenkodissani suuret paplarit päässä. Tai ei ne niin suuret ees ollu, mutta hiuksia paljon ja pitkästi, joten niitä tuntu olevan monessa kerroksessa... Textailtiin tulevan miehen kanssa ja ikävöitiin. En nukkunut koko yönä ja aamulla kuudeks kampaajalle. Mies nukku ehkä 2h.
×
×
  • Create New...