brotsku

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About brotsku

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mulla samanlainen, mutta ei kuitenkaan Kohinoor. Hinta oli 150 €. Lisätään vielä, että kuva löytyy tuosta hansun viestistä vähän aiemmin. Kyseessä juuri se vasemmanpuoleinen.
 2. Kylläpä kuulosti Energyn ajatukset tutuilta! Meillä oli melko lailla sama tilanne... Mun kirkkoonkuulumattomuutta ei kommentoinut oikeastaan kukaan muu kuin pappimme (sulhasen täti), joka kysyi, miksi en kuulu kirkkoon. Tai ainakaan mulle ei kukaan tullut sitä ihmettelemään. Ihan turha sun on miettiä, mitä ne muut ajattelevat. Se on sinun vakaumuksesi. Ethän sinäkään kauhistele sitä, että he kuuluvat kirkkoon! Tietävätkö sulhasesi vanhemmat, että et kuulu kirkkoon?
 3. Meidät vihittiin maistraatissa, koska minä en kuulu kirkkoon. Miehelleni taas uskonto on tärkeä asia, joten meidät myös siunattiin kirkossa. Itselleni ei olisi ollut niinkään merkitystä, siunataanko vai ei, mutta mieheni kanta oli ehdoton. Itse en näe mitään syytä kirkolliselle siunaamiselle, jos ei Jumalan siunaus kummallekaan ole tärkeä.
 4. Tuntui olevan aika pitkiä välejä ruokailun ja kakun välissä. Miksi? Joku näytti tanssivan valssinkin siinä välissä. Eikös se kakku ole vähän niin kuin jälkiruoka pääruoalle? ??? Me syödään kakku aika pian ruokailun jälkeen. Jotain puheita ja mun polttareissa laulama järkyttävä cd soitetaan siinä välissä. (Laulutaito aivan surkea...) ;D Enkä mä halua mitenkään teilata teidän ohjelmia, mua vain rupesi kauhistuttamaan, että tehdäänkö me jotain väärin... :